Emet 1 075 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 ściągnąć można... ale chyba po to tylko żeby zobaczyć ikonkę w XMB. To demko miało przecież ograniczenie czasowe! 1 Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgadza się. Demko działało do momentu, do kiedy trwały eliminacje do GT Academy. Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 W takim razie mam chyba inne demko, bo co prawda nie można aktualizować czasów z serwerami, ale pojeździć jak najbardziej. Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 (edytowane) Może przywrócili możliwość grania, ale z tego co pamiętam, to w momencie "deadline'u" demo nie dawało się w ogóle uruchomić. Edytowane 8 Lipca 2010 przez Michał102 Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Ja w sobotę ściągnąłem ale wyskoczył komunikat przy próbie włączenie że nie mogę już grać w demo Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Texz miał po prostu piękny sen... Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 albo prologa z dysku uruchomil Odnośnik do komentarza
dempsej 28 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 albo prologa z dysku uruchomil Ja tez nie moglem GT Academy otworzyc, tak juz z miesiac albo lepiej temu ;] Ale tak sobie mysle, najbardziej po chamsku: odlaczyc konsole od netu i cofnac zegarek, hm? Probowal ktos? Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Właśnie spróbowałem numer z odłączeniem z sieci. Trial działał do 25 lutego. Szkoda, Prolog nie dawał takiej frajdy na kierownicy jak właśnie ten trial. Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Fajny konkurs a raczej zaszczyt dla osoby która zostanie wybrana Ja już wysłałem swoją propozycję choć trudno będzie z setek tysięcy http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8122160,Twoje_nazwisko_w_Gran_Turismo_5__To_mozliwe.html Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Ja proponuję "Standard" jako nazwę utworu. O.O Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 masz racje O.O spawy wygladaja slabo, tak samo jak swiatla przednie Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Pytanie dnia kto odważył się zamówić pre-ordera. Bo jak dla mnie jest więcej pytań niż odpowiedzi Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ja jeszcze się nie odważyłem. Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ja się odważyłem. Raz kozie śmierć ;D Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 A coś dodają do pre-orderów? Ja wszystko kupuje w sklepie zazwyczaj. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 W u nas raczej nie... Wolę poczekać na polską cenę limitki i wtedy się zobaczy. Odnośnik do komentarza
januszxp 1 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 "GT5 pasuje bardziej do PlayStation 4" hahaha Oby tylko typ premiery nie przełożył Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jak to czytałem to odnosiłem wrażenie że ten Pan szykuje grunt pod przesunięcie znów premiery na 2011 r. Jeszcze jedno nie wiem jak wy ale ja co chwilę słyszę tylko przechwałki producentów, i mam tego dosyć tylko jaka nasza gra jest NAJ. Dajcie fakty w postaci prawdziwego DEMA a nie te propagandowe (pipi) Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Premiery raczej już nie przełożą. Całe to gadanie o PS4 ma tylko jeden cel, wytłumaczyć dlaczego nie udało się zrealizować wszystkich rzeczy, na które czekali fani. W końcu, żeby mieć ślady opon z których Polyphony byłoby zadowolone potrzeba jeszcze więcej mocy. Założę się, że gdyby ten element miał się pojawić w GT, robiliby zdjęcia i skanowali autentyczne ślady opon w zależności od marki i zużycia, temperatury i wilgotności powietrza, rodzaju powierzchni etc.. Cholerni perfekcjoniści... Odnośnik do komentarza
nightrunner 6 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Niech już oleją wszelkie dema tylko skupią się na wydaniu pełnej wersji - GT5Prologue jest już od 2 lat na rynku i chyba każdy kto chciał się przekonać jakie jest nowe GT to już zdążył to uczynić... Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Premiery raczej już nie przełożą. Całe to gadanie o PS4 ma tylko jeden cel, wytłumaczyć dlaczego nie udało się zrealizować wszystkich rzeczy, na które czekali fani. W końcu, żeby mieć ślady opon z których Polyphony byłoby zadowolone potrzeba jeszcze więcej mocy. Założę się, że gdyby ten element miał się pojawić w GT, robiliby zdjęcia i skanowali autentyczne ślady opon w zależności od marki i zużycia, temperatury i wilgotności powietrza, rodzaju powierzchni etc.. Cholerni perfekcjoniści... Ale z drugiej strony jest to bardzo dobre. Sa rzeczy, ktore olewaja jak np. wspominane wczesniej drzewa w tle. Sa rzeczy na ktorych im zalezy i po nich spodziewam sie perfekcyjnego wykonania (te 200 samochodow Premium ma byc naprawde identycznych w stosunku do pierwowzorów i blacha ma się giąć jak prawdziwa!). Co jak co, ale Polyphony Digital i japonski rynek samochodow (i nie tylko) ida ze soba w parze . Ci ludzie naprawdę znają się na samochodach. Innymi słowy, o GT5 jestem już spokojny. Odnośnik do komentarza
nightrunner 6 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Z tą blachą to bym się wstrzymał... imo nie będzie nic więcej ponad to, co było zaprezentowane w zeszłym roku (czyli wgniecenia, odpadający zderzak i drzwi). Ja po GT5 oczekuję wyjebistej fizyki prowadzenia auta i w miarę dobrych kolizji z innymi autami i bandami + miodny online. Na początku myślałem, że dołączę do tych życzeń grafikę, ale po ostatnich wieściach (modele "standard") już wiem, że tylko miejscami będzie ona genialna... Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 (edytowane) Texz przypuszczam, że w GT6 na PS4 tylko 100 samochodów klasy uberpremium będzie generować ślady opom. Myślę, że prawdziwe demko dostaniemy jeszcze przed premierą. Teraz już nie można powiedzieć, że GT5P przez cały czas było tym demem. Wystarczy sobie znów w to pograć, a różnice staną się widoczne gołym okiem. Samochody są lepiej wykonane, trasy znacznie lepiej, oświetlenie jest bardziej plastyczne, model jazdy mniej kartonowy, będą zniszczenia zarówno wizualne jak i mechaniczne, online z prawdziwego znaczenia... Tak naprawdę to już niewiele z tego prologa w GT5 zostało. Zniszczenia nie będą powalać. Jest filmik na oficjalnej. Edytowane 13 Lipca 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 (edytowane) No moze ze zniszczeniami mnie troche fantazja poniosla, ale fakt faktem, mozemy sie spodziewac, ba! Nalezy sie spodziewac za(pipi)istej fizyki. Juz w Prologu jezdzi sie na kierownicy bajecznie, a po GT5 spodziewam sie jeszcze lepszej jazdy. Edytowane 13 Lipca 2010 przez VoytecCFC Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi