Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Premiera jest dokładnie 2 listopada? Bo nie wiem czy Sony przypadkiem nie chce popełnić epic fail'a wydając w tym samym dniu God Of War na PSP. Dwie zupełnie różne gry na dwie zupełnie różne platformy - gdzie tu fail ? Może i na dwie różne platformy, ale jedna może od drugiej odciągnąć, nie każdy kupi obie. Zresztą w tym starciu zwycięsko na pewno wyjdzie GT5, bo hype jest ogromny od dawna. Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Premiera jest dokładnie 2 listopada? Bo nie wiem czy Sony przypadkiem nie chce popełnić epic fail'a wydając w tym samym dniu God Of War na PSP. Dwie zupełnie różne gry na dwie zupełnie różne platformy - gdzie tu fail ? Może i na dwie różne platformy, ale jedna może od drugiej odciągnąć, nie każdy kupi obie. Zresztą w tym starciu zwycięsko na pewno wyjdzie GT5, bo hype jest ogromny od dawna. Nie no bez jaj. Jaki odsetek posiadaczy PS3/PSP posiada tę drugą konsolę i jaki odsetek z tych którzy mają obie faktycznie czeka na obie gry ? Jakby myśleć takimi kategoriami to by można przeciągać premiery gier bez końca. Jak ktoś chce to kupi obie jak nie od razu to trochę później. Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez donsterydo Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 W Europie ma być później niż w Stanach z tego co wiem. Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Bardzo słabe te zniszczenia. W samochodach Premium miała być wyginająca się blacha, a zarysowania w standardach. Zniszczenia w standardach w ogóle są? Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez Lukas_AT Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Jeju już wszystko jest na oficjalnej stronie. Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9tdzXt1YBcg&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dajmy sobie spokój z tymi zniszczeniami bo można się kłócić bez końca. Prawda jest taka że zniszczenia wizualne powinny być jak i mechaniczne jeśli się aspiruję do realistycznego symulatora bo to wszystko jest powiązane. Mnie bardziej interesuję zachowanie samochodu na różnych nawierzchniach bo to co widzieliśmy przy wjeździe na trawnik w GT Academy to była żenada. Ale nie krytykuję za bardzo do puki nie dostaniemy pełnowartościowego dema Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Nareszcie widok zza samochodu. Fajnie to wygląda, tylko czemu tak śmiesznie odbija się o bandy, od czasów jedynki nic z tym nie zrobili. Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ciekawe ile godzin wyjdzie razem z tych wszystkich filmików GT5, które do tej pory się pojawiły.. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 http://blog.eu.playstation.com/2010/08/04/gran-turismo-5-%E2%80%93-something-special/ Limitka. Świetna, ale droga. Odnośnik do komentarza
dempsej 28 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 "The Signature Edition competition will be open to residents of the following countries; UK, Ireland, Germany, Austria, France, Switzerland, Portugal, Spain, Italy, Sweden, Finland, Denmark, Norway, Greece, Czech Republic, Russia, Poland, Australia, New Zealand, South Africa, UAE and Saudi Arabia." Ktoś chętny na SLS'a? ;] Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 No nareszcie. Już wiedzą, że nasz kraj nie leży w Afryce. Odnośnik do komentarza
rydziu87 5 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Za tyle lat czekania na grę, niestety nie powierzę ponad 750zł PD za limitke. Wynagradzając fanom czas oczekiwania na grę, mogli by chociaż breloczki dorzucić do standardowej wersji. W moim przypadku najprawdopodobniej skończy się na kupnie standardowej wersji. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jest jeszcze wersja za 79.99 ojro. Odnośnik do komentarza
rydziu87 5 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jest jeszcze wersja za 79.99 ojro. no a w niej: - ozdobną nakładkę na pudełko z numerem 5 - książkę Apex 200 str. jak w edycji SE - 5 kolekcjonerskich kart z renderami samochodów - zestaw aut ChromeLine (jak w SE) - temat dynamiczny (jak w SE). Za 350zł? Po to żeby mieć książkę, 5 kart i ozdobną nakładkę na pudełko (coś na wzór metal gear solid 4)? Jak by był w niej brelok to prawdopodobnie bym się skusił ale w takim wypadku niestety odpadają obie limitki. Jedna za droga, druga zbyt uboga. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 No ja kupuję zwykłą. Myślę tak samo jak Ty. Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Poniższa wiadomość bardzo mnie ucieszyła z tego względu, że potwierdza obecność w grze Audi R8 5.2 V10 http://us.gran-turismo.com/us/news/d5283.html Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Materiały z PlayStation Beta: http://konsolowisko.pl/news/7070-gran-turismo-5-media-z-playstation-beta Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Jak juz wspomniano - nareszcie, nie pomineli Polski. Czy ktos ze znanych mi,czytajacych to forum, szybkich scigantow planuje zakup S_Edition ? coby powalczyc o SLSa ? Nick_t ? Piotr_B? Emet ?;P Co do fizyki - mam nadzieje, ze bedzie jak w GTAcademy, a co do zniszczen - bieda - zdecydowanie za mala intensywnosc (oby byla mozliwosc jej modyfikacji), niestety zapewne tak pozostanie, ale - kto sie pisze na czolowki na Daytonie ? PS To byly wylacznie moje opinie a nie odpowiedzi w jakichkolwiek sporach. Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez villain Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Heh ja się nie skuszę niestety na te limitki. Cena z komosu troche. Ta co jest za 180euro powinna być za 80... Za 180euro to w zestawie powinna być kierownica. Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Materiały z PlayStation Beta: http://konsolowisko....laystation-beta Boże dopiero teraz widziałem materiał GT5 z WRC Czy oni kiedyś oglądali WRC, a ta fizyka Boże naprawdę ten tytuł zasługuję na miano "symulatora" Lepiej było nie pokazywać tych materiałów, mam nadzieję że są to materiały z paru lat wstecz bo jeśli tak wygląda fizyka na tym etapie teraz to współczuję. Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Hmmm... zachowanie samochodu na szutrze rzeczywiście woła o pomstę do nieba :confused: Bardzo, ale to bardzo słabo to wygląda. Cała nadzieja w tym, że to był jakiś tryb arcade, lub coś w ten deseń. Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Powinno się zakazać tej kamery zza pojazdu, zakłamuje to grę. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Powinni wrócić do kamery TPP z GT1-GT3. Odnośnik do komentarza
rydziu87 5 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Wygląda na to że w Japonii WRC odbywa się na zamkniętym torze i jeżdżą w kółko skoro takie rzeczy zamieszczają w grze. Do tego modne jest machanie drzwiami (może ta Cytryna chciała pofrunąć jak niegdyś Escudo?) i odbijanie się od niewidzialnych band. Nie chcę źle prorokować ale im więcej tych filmików oglądam tym bardziej uświadamiam się w przekonaniu że Japończycy w pisaniu gier przeżywają wyraźny kryzys i że ta gra spóźni się o jakieś 1,5 roku...obym nie miał racji. Nie zapominajmy też o iskrach niczym z Burnout'a :| Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez rydziu87 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi