Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

tymbardziej ze Kaz napisal ze bedzie skonczone Very Soon. Wiec napisal raczej dobra wiadomosc.

ale 3/4 stron i tak placza bo tlumaczyli na translate google i wyszly kwiatki :)

No a na czym mieli tłumaczyć te japońskie krzaczki?

GT5 is getting to where it will be finished shortly

To jest dobra wiadomość na 2,5 miesiące przed premierą? Nie, nie jest.

Ale z drugiej strony nie jest też powodem do obaw.

Chłopaki po prostu nadal dłubią i nadal kończą.

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 378,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

no w dzisiejszych czasach ciezko o osobe ktora zna angielski i japonski naraz ;)

co sie meczyc tuz przed tgs bedzie pewnie GOLD i tam pokaza ostateczny build.

Opublikowano

Jakoś nie podzielam waszego optymizmu przecież zostało 2,5 miesiąca gra nie jest jeszcze skończona nie mówiąc już o poprawkach a o tłoczeniu nie wspominając .

Opublikowano

Gra do tłoczni zazwyczaj trafia na miesiąc/półtora przed premiera. Także jeśli jeszcze pracują to normalne.

Opublikowano

Implementują pełne zniszczenia, pory roku i ślady opon na trasie. Belive!

Opublikowano

Nie widzę linków.

Opublikowano

Kolorowe Zeldy, linków nadal brak.

Opublikowano

ja tam widze 4 bohaterow Zeldy - 4*LINK :teehee:

Niech wielkie P popracuje jeszcze nad GT - najlepiej, jakby je wydali w okolicach premiery nowej Forzy. LOL.

Jak jeszcze raz przeczytam, ze data premiery zostala przesunieta, to bez kitu - nawet tej gry nie kupie (chyba z second handu, jak bedzie kosztowala 50 zl)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie kupisz bo przedłużą premiere? LOL to jest naprawdę dobry powód.

Opublikowano

Sorry, ale nie mam juz zdrowia do czekania na ten tytul...

Opublikowano
  • Autor

To przestań sie tak przejmować grą bo to tylko gra. Jesli Ty tak odbierasz premiery gry to czarno widzę Twoje zdrowie i życie. :P

Opublikowano

Ja sie nie przejmuje, dla mnie to najwieksza zenada PS3 po prostu, poczawszy od ludzi w sklepach co chcieli ja kupic po premierze konsoli i nie rozumieli ze Prolog to tylko takie demo, a nie pelna gra, po to jak Polyphony sie z tym odnosi i co sie z tym dzieje (tego nie bedzie, tego konsola nie zdola obliczyc, od srodka kamery nie bedzie, chyba ze w wybranych samochodach itp.) - Dla mnie to najwieksza porazka Sony, ot co.

Opublikowano

Pograj sobie w Forzę 3, szybciej Ci czas zleci. Jakoś nie wierzę żebyś rwał włosy z głowy czekając na GT5 :turned:

Opublikowano

Europejska premiera 3.11.2010

Opublikowano

yes!!!! dla mnie oka!

Opublikowano

3 zdjęcie miażdży!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.