Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 378,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Wiadomo czy bedzie mozna "wynajac" AI by sie za nas scigalo?

Opublikowano

To super :thumbsup: Nie wyobrazam sobie zaliczania NASCAR w karierze :sweat:

Opublikowano

Gdzie składacie zamówienie na pre-order?

Opublikowano

2jfcbvd.gif

:potter:

the real driving simulator :lol: brawo dla PD, pozazdrościli pewnie Fuel-owi i MS:A, więc w GT podczas wyścigu spotkamy trąby powietrzne.

Opublikowano

Nocna jazda Citroënem, ale dopiero pod koniec filmiku. Warto obejrzeć cały -

Edytowane przez R4VEN

Opublikowano

Obtarcia jak najbardziej są:

clipboard02tl.th.jpg

clipboard03oy.th.jpg

cłay filmik tutaj:

Opublikowano

to nie jest ten build zza zamkniętych drzwi? bo nie dość ,że deformacja konkretna to jeszcze są zadrapania lakieru.

Opublikowano

Dlaczego prawie na wszystkich filmikach ludzie zachowują się, jakby grali w nową część Burnouta :turned:

Retardy.

Opublikowano

zauważcie ze przy tych dosyc konkretnych zniszczeniach lusterka caly czas są całe, powinny sie urwac dawno temu, kilka razy przenikają nawet przez bande gdy samnochod o nią trze... no (pipi) czy czegos takiego nawet nie potrafili dopracowac?

Opublikowano

ogółem w tych dotychczasowych buildach nic nie odpada - czy to lusterko,czy drzwi czy bagażnik.

Ja jestem maksymalnie zadowolony z poziomu zniszczeń w GT5 po tym ostatnim filmiku z końca poprzedniej strony. Nie jest to szczyt marzeń ale szczerze powiedziawszy nigdy w życiu nie spodziewałem się,że będą one tak wyglądać. Pozytywnie się rozczarowałem bo spodziewałem się poziomu jedynie otarć i zadrapań. Nigdy też nie liczyłem na to,że zniszczenia w tak OLBRZYMIEJ grze będą wyznaczać nowe standardy i ocierać się o rzeczywistość.

Do tego dochodzi zmienna pogoda, gokardy, edytor tras i potwierdzenie świetnej fizyki jazdy i rozbudowanego multi i tylko dla tej gry postanowiłem wreszcie zainwestować w kierownice w okolicach premiery.

Opublikowano

zauważcie ze przy tych dosyc konkretnych zniszczeniach lusterka caly czas są całe, powinny sie urwac dawno temu, kilka razy przenikają nawet przez bande gdy samnochod o nią trze... no (pipi) czy czegos takiego nawet nie potrafili dopracowac?

Nawet na szybie nie ma draśnięcia ani żadnej pajęczyny cały czas nietknięta. Myśle że takie szczegóły to dopracowują i napewno u siebie w studiu mają najnowszy build i pokażą go na TGS . Bądźmy dobrej myśli. I tak już zrobili jak na serie GT ślady opon i pisk opon poprawiony po 10 latach fizyka zniszczenia dajy im jeszcze trocha naszego zaufania napewno sie wywiążą z zadań , bo przecież robią gre 5 lat :>

Opublikowano

Ciekaw czy przed premierą pokuszą się o pokazanie tych zniszczalnych wnętrz w autach PREMIUM. Tak czy siak - N-Ring nocą w deszczu za kierownicą 800 konnego Ferrari to będzie coś.

Opublikowano

Jest dostępna lista traków jaka się pojawi? Marzę o RR11 z GT1 :)

Opublikowano

lista? podobno mabyc ze 150 ;p

zawsze se mozesz zrobic rr11 w generatorze tras

Opublikowano

W Gran Tursimo pewne jest tylko to co zobaczysz na własnym TV z własną płytką włożoną do napędu własnej konsoli.

Opublikowano

W Gran Tursimo pewne jest tylko to co zobaczysz na własnym TV z własną płytką włożoną do napędu własnej konsoli.

Myślę, że nie powinni nas zawieść. :)

Opublikowano

Jak myślicie, auta przeciwników w online ostatecznie też będą tak latały na boki? -

Edytowane przez R4VEN

Opublikowano

Jak myślicie, auta przeciwników w online ostatecznie też będą tak latały na boki? -

ta nsx tak dziwnie lata przez to że jest lag. Raczej w finalnej wersji tego nie uświadczysz jeżeli wszystko z połączeniem internetowym będzie ok.

Edytowane przez rydziu87

Opublikowano

Jeżeli w singlu czegoś takiego nie będzie to na pewno jest lag.

Opublikowano
  • Autor

Panowie, lag zawsze był i będzie w grach, przecież w Forze3 tez tak samochody latają a nawet jeszcze dalej. Jest lag... jest impreza na torze :).

Problemem może być tu właśnie online a dokładnie kod online. Azjaci niestety chyba jeszcze tego nie opanowali dobrze bo prawie w kazdej grze azjatyckiego developera są problemy z online.

W GT zabawa w online może pogrążyć tą grę jak i zrobić z niej hit na wiele lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.