Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bigdaddy
Opublikowano

2jfcbvd.gif

:potter:

the real driving simulator :lol: brawo dla PD, pozazdrościli pewnie Fuel-owi i MS:A, więc w GT podczas wyścigu spotkamy trąby powietrzne.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

to nie jest ten build zza zamkniętych drzwi? bo nie dość ,że deformacja konkretna to jeszcze są zadrapania lakieru.

Opublikowano

zauważcie ze przy tych dosyc konkretnych zniszczeniach lusterka caly czas są całe, powinny sie urwac dawno temu, kilka razy przenikają nawet przez bande gdy samnochod o nią trze... no (pipi) czy czegos takiego nawet nie potrafili dopracowac?

Opublikowano

ogółem w tych dotychczasowych buildach nic nie odpada - czy to lusterko,czy drzwi czy bagażnik.

Ja jestem maksymalnie zadowolony z poziomu zniszczeń w GT5 po tym ostatnim filmiku z końca poprzedniej strony. Nie jest to szczyt marzeń ale szczerze powiedziawszy nigdy w życiu nie spodziewałem się,że będą one tak wyglądać. Pozytywnie się rozczarowałem bo spodziewałem się poziomu jedynie otarć i zadrapań. Nigdy też nie liczyłem na to,że zniszczenia w tak OLBRZYMIEJ grze będą wyznaczać nowe standardy i ocierać się o rzeczywistość.

Do tego dochodzi zmienna pogoda, gokardy, edytor tras i potwierdzenie świetnej fizyki jazdy i rozbudowanego multi i tylko dla tej gry postanowiłem wreszcie zainwestować w kierownice w okolicach premiery.

Opublikowano

zauważcie ze przy tych dosyc konkretnych zniszczeniach lusterka caly czas są całe, powinny sie urwac dawno temu, kilka razy przenikają nawet przez bande gdy samnochod o nią trze... no (pipi) czy czegos takiego nawet nie potrafili dopracowac?

Nawet na szybie nie ma draśnięcia ani żadnej pajęczyny cały czas nietknięta. Myśle że takie szczegóły to dopracowują i napewno u siebie w studiu mają najnowszy build i pokażą go na TGS . Bądźmy dobrej myśli. I tak już zrobili jak na serie GT ślady opon i pisk opon poprawiony po 10 latach fizyka zniszczenia dajy im jeszcze trocha naszego zaufania napewno sie wywiążą z zadań , bo przecież robią gre 5 lat :>

Opublikowano

Ciekaw czy przed premierą pokuszą się o pokazanie tych zniszczalnych wnętrz w autach PREMIUM. Tak czy siak - N-Ring nocą w deszczu za kierownicą 800 konnego Ferrari to będzie coś.

Opublikowano

W Gran Tursimo pewne jest tylko to co zobaczysz na własnym TV z własną płytką włożoną do napędu własnej konsoli.

Myślę, że nie powinni nas zawieść. :)

Opublikowano (edytowane)

Jak myślicie, auta przeciwników w online ostatecznie też będą tak latały na boki? -

ta nsx tak dziwnie lata przez to że jest lag. Raczej w finalnej wersji tego nie uświadczysz jeżeli wszystko z połączeniem internetowym będzie ok.

Edytowane przez rydziu87
Opublikowano

Panowie, lag zawsze był i będzie w grach, przecież w Forze3 tez tak samochody latają a nawet jeszcze dalej. Jest lag... jest impreza na torze :).

Problemem może być tu właśnie online a dokładnie kod online. Azjaci niestety chyba jeszcze tego nie opanowali dobrze bo prawie w kazdej grze azjatyckiego developera są problemy z online.

W GT zabawa w online może pogrążyć tą grę jak i zrobić z niej hit na wiele lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...