Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slupek, ja tez sie zastanawialem i tylko dla GT5/GT5:P kupilem kierownice. Szalenstwo, bo nie grywam wielce w inne scigalki, ale ta gra, hype z nia spowodowany, jakims cudem podpowiadal mi: "kup kierownice, kup kierownice". Jakby patrzec tylko pod katem GT5, to poteguje to wydatek do 500 zl z podstawowa gra, ale ja jestem mega zadowolony z DF GT. Rewela, mate ;)

Opublikowano (edytowane)

nowe info:

- wyścigi na przepisach obowiązujących w danym sporcie

- laguna seca i trial mountain od nowa zaprojektowane na potrzeby GT5

- opcja My Home służąca do komunikacji ze znajomymi, dzieleniem się fotkami, filmikami itp. Nie będzie ona dostępna jedynie po przez PS3 ale również po przez witrynę internetową gran turismo (logować się będzięmy używając danych z psn)... a teraz najciekawszy bajer nazwany "remote race" - będziemy mogli grać w B-Spec ze znajomymi poprzez przeglądarkę internetową na komputerze :P

- nowe wyzwania - Karting Experience, the AMG driving school, The Stig Challenge, Jeff Gordon NASCAR School, Sebastien Loeb Rally Challenge, Gran Turismo Rally , Kaz zademonstrował na pokazie Gran Turismo Rally - za każdym razem konsola będzie nam generować losowo trasę, będziemy słuszeć głos pilota...

OBŁĘD!!!!!!!!!

infa będzie więcej bo właśnie trwa pokaz a na kotaku jest livestream....

POGODA POTWIERDZONA JAKO DYNAMICZNA !!!!!!

trailer pogody!!!!!!!

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-weather-video-trailer-night-racing-at-le-mans/

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Nie przeszedlem Forzy 3, mialem to zrobic do GT5. Wczoraj zagralem i jakos nie mialem ochoty dalej jezdzic....

Sprzedaje klocka, potrzebuje kasy na kiere dobra...

This is madness...

Nie watpilem w GT ani chwili :)

Gość _Milan_
Opublikowano

cholera, dostaniemy mega kombajn, czuje sie jak przed premiera gt3, nowa jakosc, kilogodziny grania, obklejanie lewej gałki tasma przy grze "po formułe".

Opublikowano

Zaczynam się zastanawiać nad sprzedażą klocka, by mieć kasę na ponowny zakup PS3 jeszcze przed premierą tej gry.

Jak do tej pory wystarczył mi jedynie model jazdy na PRO i kierownica. Teraz doszła jeszcze dynamiczna pogoda, nocka, zniszczenia - wszystko to oblane wspaniałą oprawą AV :wub:

Co do tego, że będzie to najlepsza gra wyścigowa tej generacji nie ma wątpliwości i zdaje się będziemy czerpać z niej tyle radości, co 12 lat temu z pierwszego GT.

Wielka szkoda, że moja PS-trójka nie dożyła tej chwili :P

Opublikowano (edytowane)

Nie będę się rozpisywał zbytnio.. tylko powiem, że zatkało mnie :P

Jak oni wpakowali to wszystko przy TAKIEJ oprawie graficznej i w 60fps? nie dziwię się np. GRIDowi który nie wygląda cudownie i w dodatku chodzi w 30fps.. ale tutaj? PS3 musi płakać z bólu chyba przy tej grze ;)

Edytowane przez Emet
Opublikowano

Nie będę się rozpisywał zbytnio.. tylko powiem, że zatkało mnie :P

Jak oni wpakowali to wszystko przy TAKIEJ oprawie graficznej i w 60fps? nie dziwię się GRIDowi np. który ani nie wygląda cudownie i w dodatku chodzi w 30fps.. ale tutaj? PS3 musi płakać z bólu chyba przy tej grze ;)

cytat Kaza:

If you do a standing start in a race with 15 cars in front of you, all kicking up water in front of you, there might not be 60 frames per second. so besides extraordinary situations like this, they are shooting for 60 frames per second so unless its like an extra situation (like mentioned), the game will have 60 frames per second.
Opublikowano

Proszę o sprowadzenie BD i jego komentarz w tej sprawie.

No kurcze ,nawet mi sie ten syfek podoba :-( I co teraz? :<

Opublikowano

Proszę o sprowadzenie BD i jego komentarz w tej sprawie.

No kurcze ,nawet mi sie ten syfek podoba :-( I co teraz? :<

Pewnie napisze to, że Halo Reach się sprzeda lepiej ;p.

To jedyna możliwa "obrona" w tym wypadku.

Opublikowano

Wiadomo jak to bedzie z cyklem dnia i nocy oraz zmienna pogada? Potwierdzono czy bedzie na wszystkich trasach?

Jestem cholernie ciekawy jak udalo im sie dopasowac model jazdy do sliskiej nawierzchni.

Czekam na trailer/gameplay w porzadnej jakosci a nie nagrany kalkulatorem :turned:

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jak z porami dnia ale pogoda nie będzie na wszystkich trasach i..... też czekam na porządne wideo a nie tamto dziadostwo :P

Wątpie abym coś tam znalazł.. ale ide luknąć japoński PSS.. może akurat wrzucili tam Weather Trailer ;)

e: Tak jak myślałem... są różne trailery ale GT5 nie ma.

Edytowane przez Emet
Opublikowano

E-koledzy powiedzcie mi - jest 1k furek ,200 P i 800 S. Tylko 200 P ma widok z kokpitu? ;/ Czy 1000 furek ma tylko ,ze 800 słabiej wykonanych ,a 200 lepiej?

Opublikowano

ciekawe ile ludzi po premierze siedząc w pracy będzie pykać w b-spec mode w Gt5 przez przeglądarkę internetową :P

Gość _Milan_
Opublikowano

szaleństwo, ciekawe czy Forza 4 chociażby się zbliży do o gromy Gt5, jak nie to nie widzę sensu by wychodziła.

ale forza jest ex na xa a gt5 to ex na ps3, halo?

Opublikowano

btw te wyzwania mają być urozmaicone - na razie wiemy jedynie że GT Rally Challenge to będą rajdy z pilotem na za każdym razem losowo wygenerowanej trasie. Ciekaw jestem wyzwań z Top Gear :D

Jeszcze raz zobaczyłem ten trailer z pogodą - to wygląda obłędnie, niech do rzucają jak najszybciej w hd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...