Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

Z tym Move to już kiedyś obiło mi się o uszy ale może coś przekręciłem ;].

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 377,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

była taka plotka ale nigdy oficjalnie tego nie potwierdzona. Edytor tras, zmienna pogoda i podział aut na standard i premium też długo były plotami

Opublikowano

Dzieki Move bedzie mozna machac flagami jako kibic w trybie B-Spec :P

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy gra trafi do tłoczni, bo premiera za 3tyg a jeszcze nie potwierdzili statutu gold

Też mnie to martwi. Mam nadzieję, że obsuwki już nie będzie, bo tego nie zniosę <_<

Opublikowano

oby to była plota ale brak oficjalnego potwierdzenia statusu gold na 3tyg przed premierą też mnie trochę martwią.

Choć z drugiej strony gdzieś czytałem, że jest embargo na recenzje do 27 października, po tej dacie mają się pojawić pierwsze oceny zatem logiczne,że wcześniej recenzent musi dostać pełną wersję...

Opublikowano

Mam nadzieję że to tylko plotka <_< Wczoraj złożyłem preordera na signature edition

Opublikowano

raczej plota,nawet na facebooku ruszył konkurs w którym do wygrania jest zaproszenie na oficjalną europejską premierę do Madrytu. Swoją drogą ciekawe jest zadanie - wygra ten który nadeśle najciekawsze prawdziwe zdjęcie auta na wzór fotek z photo travel z GT.

Opublikowano

Mój znajomy się ze mną założył, że GT5 zaliczy jeszcze jeden poślizg. Jest tak pewien, że mówi, że jak przegra to da mi swojego Xboksa 360 :D Więc oby to plota :D

Opublikowano

Mój znajomy się ze mną założył, że GT5 zaliczy jeszcze jeden poślizg. Jest tak pewien, że mówi, że jak przegra to da mi swojego Xboksa 360 :D Więc oby to plota :D

A jak wygra to dajesz mu swoje PS3 :lol:

Opublikowano

Kaz na TGS na pytanie o ciągłe przesuwanie daty premiery odpowiedział,że jest zdziwiony bo on osobiście nigdy nie podał daty premiery i jedyną datę jaką kiedykolwiek podał był 3 listopad 2010. Więc ewentualna obsuwa będzie pierwszą zdaniem Kaza Razz

Opublikowano

Nie do końca ;)

Mowa była o premierze w EU i US. Japońska miała być w marcu. Także tam obsuwę uznają ale nie u nas. Oczywiście jest to bzdura i kpienie się z graczy ale tak to wygląda na papierze xD

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Się nieźle w.(pipi)ie jeśli oni znowu to zrobią;]

Opublikowano

kurcze zeby gameplay z gt5 byl dla mnie w polowie tak miodny jak gameplay z nfs shifta na kierownicy , to bylbym w niebo wzięty. z drugiej strony licze na duzo wiecej, i ten 3listopad ,niby tak blisko,a tak daleko ;)

Opublikowano

To już niedługo. Wy to macie dobrze - mi kilkanaście dni temu padło PS3 i nie wiem czy do 3.11 będę miał nowego :/.

Opublikowano

Mogliby przesunąć tak o 2 miechy, żebym mógł się na spokojnie cieszyć nowym NFSem.

Opublikowano

No no.. już lepiej nie filozofuj :P

Z tego co się dowiedziałem obsuwa będzie rzeczywiście ale TYLKO na terenie Rosji. Jest spowodowana chyba jakimiś problemami z klasyfikacją wiekową (zajmuje się tym jakaś rosyjska organizacja).

Opublikowano
  • Autor

Mogliby przesunąć tak o 2 miechy, żebym mógł się na spokojnie cieszyć nowym NFSem.

Nie podpowiadaj takich głupich pomysłów :)

A mnie ciekawi ten headtracking, jak rozumiem to działa w ten sposób że jak my odwrócimy głowę w lewo to i obraz w kabinie sie odwróci w lewo... tak ? No to troszkę bezsensu bo przecież jak my obrócimy głowę w lewe to nie będziemy widzieć TV i na nic nam ten fajny headtracking hehe chyba że kątem oka będziemy spoglądać na tv :)

Opublikowano

Nie podpowiadaj takich głupich pomysłów :)

A mnie ciekawi ten headtracking, jak rozumiem to działa w ten sposób że jak my odwrócimy głowę w lewo to i obraz w kabinie sie odwróci w lewo... tak ? No to troszkę bezsensu bo przecież jak my obrócimy głowę w lewe to nie będziemy widzieć TV i na nic nam ten fajny headtracking hehe chyba że kątem oka będziemy spoglądać na tv :)

Chyba że wystarczy lekki obrót np tyle byś zamiast na środek tv spoglądał na jego krawędź. A najlepiej jakby śledziło ruch źrenic hehehehe...

Opublikowano

Trzeba pewnie siedzieć blisko TV, wtedy to ma sens. No chyba że ktoś gra na 60" to jemu to bez różnicy :P

Opublikowano

2 nowe filmiki

Brud na samochodzie :)

Szkoda, że jakość słaba...

Opublikowano

McLaren F1 rally mode rox. Prawie jak Dirt 2 i 300km/h BMW Z4 na UTAH :D

Opublikowano

Zawieszenie ładnie chodzi na offroadzie. Będzie kozak.

Opublikowano

A będzie też jakiś bolid F1 w GT5 pełnym?

na pewno ferrari f1 2009 bo bylo w prologu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.