LiSoQuan 23 Opublikowano 27 marca 2008 Autor Opublikowano 27 marca 2008 Przeciez z kokpitu to nic niewidac tzn trasy dobrze nie widac... po drugie dziwnie to wyglada jak sie ma dwie kierownice przed sobą Moze ten widok jest najefektownieszy ale ze zderzaka najefektywniejszy .. dla mnie
saptis 620 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) Dlatego moze byc jako opcja, jesli ktos chce to wlaczy, a jesli nie to nie - zawsze bylby jakis wybor. Bardzo lubie wyscigi, gram Online, ale czesto trafiaja sie gracze, ktorzy graja nie fair i dobijaja na kazdym mozliwym zakrecie i nietylko. Takie przepychanki to nic fajnego, chyba, ze gramy w Burnout'a. Edytowane 27 marca 2008 przez saptis
dmk 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Czy tylko ja zauważyłem, że na PSStore nie ma dalej GT?
Daffy 10 568 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Co więcej nie pojawiła się jeszcze dzisiejsza aktualizacja ps store Nie pamiętam sytuacji by o 20.17 jeszcze jej nie było.Kurcze pierwszy raz od niepamiętnych czasów coś konkretnego pojawi się na ps store,a sony już odwala szopki
saptis 620 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) Pewnie szykuja sie na napływ chętnych do kupienia GT5P, serwery beda zapchane. Edytowane 27 marca 2008 przez saptis
dmk 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Jest jeszcze jedna opcja - może szykują patcha i wstrzymują się z wydaniem GT5P.....
jan szabrownik 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 a ja dalej nie wiem jaka wersje wybrac, myslalem ze sobie sciagne bo bedzie wczesniej ale w takim wypadku chyba jutro pojade do MM
saptis 620 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) Nie no - tak na ostatnia chwile to sie patcha nie robi. Pewnie wiedza, ze bedzie bardzo duze zainteresowanie i chce zrobic zeby wszystko bylo jak nalezy, tzn. zeby serwery wyrobily bo bedzie mnostwo chetnych do pobrania gry. Mam nadzieje, ze Ultima jutro wysle mi gre i juz jutro ja dostane. Pamietam, ze zlozylem preorder na Super Mario Galaxy, gra zostala wyslana w dniu premiery kurierem i tego samego dnia do mnie dotarla. Edytowane 27 marca 2008 przez saptis
dmk 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 a ja dalej nie wiem jaka wersje wybrac, myslalem ze sobie sciagne bo bedzie wczesniej ale w takim wypadku chyba jutro pojade do MM Też mam dylemat, ale ogólnie patrząc mało jest różnic i w sumie zaczynam się zastanawiać nad wersją z psstore....
Emet 1 089 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) Czekam na dostawę z Ultimy... wg nich premiera 27 marca. Mam nadzieję, że jutro już będzie u mnie w domu (kiedyś kupowałem u nich GT4 przedpremierowo i dostałem ją tego dnia, którego była premiera). EDIT: Ojojoj... właśnie wchodze na stronę Ulitimy i co widzę? Już nie ma "Wysyłka 27 marca", tylko "Wysyłka po premierze", a niżej napisane, że premiera będzie ok 28 marca (pipi)ica mnie zaraz strzeli... nie dość, że poczta lub bank przycina sobie w (pipi)a i pin do karty który miałem dostać do 3 dni po karcie (a tą dostałem w czwartek tydzień temu) nadal do mnie nie dotarł to jeszcze te opóźnienie z GT :censored2: Edytowane 27 marca 2008 przez Emet
Afroman 81 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Na televezorach 720p gracie na 1080i czy 720p? Gra jest w full hd wiec chyba 1080i powinno byc tą właściwą rozdzielczością? Gra sama wybiera 1080i.
jan szabrownik 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 a ja dalej nie wiem jaka wersje wybrac, myslalem ze sobie sciagne bo bedzie wczesniej ale w takim wypadku chyba jutro pojade do MM Też mam dylemat, ale ogólnie patrząc mało jest różnic i w sumie zaczynam się zastanawiać nad wersją z psstore.... roznice sa chyba tylko dwie: z pss nie ma filmikow i bedzie szybciej, choc patrzac na obecna sytuacje zaczynam sie zastanawiac czy bedzie szybciej
Afroman 81 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Jak by co to ja dzisiaj kupiłem pudełkową wersje. Może ktoś odpowiedzieć z tych co juz grają? w jakiej rozdzielczości gracie w 1080i czy 720p?
dmk 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Jak by co to ja dzisiaj kupiłem pudełkową wersje. Może ktoś odpowiedzieć z tych co juz grają? w jakiej rozdzielczości gracie w 1080i czy 720p? a gdzie kupiłeś? a ja dalej nie wiem jaka wersje wybrac, myslalem ze sobie sciagne bo bedzie wczesniej ale w takim wypadku chyba jutro pojade do MM Też mam dylemat, ale ogólnie patrząc mało jest różnic i w sumie zaczynam się zastanawiać nad wersją z psstore.... roznice sa chyba tylko dwie: z pss nie ma filmikow i bedzie szybciej, choc patrzac na obecna sytuacje zaczynam sie zastanawiac czy bedzie szybciej Czytałem, że filmiki można pobrać za free, więc teoretycznie nie ma różnicy co do gry. Jednak na bluray ma być dokument o gt.
dmk 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 w mm w holandii juz jest zabolało mnie coś tak w środku....
SM1 25 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 A ja właśnie zaliczyłem wszystko w klasie C na złoto, oprócz jednego wyścigu. Chodzi o jazdę na czas, auto to Suzuki Cappuccino, zaliczył ktoś ten wyścig na złoto? Jeżeli tak to mam pytanie... jakim cudem? Co do tego nieszczęsnego wyścigu to 20minut mi zajęło zanim kapnąłem się o co biega hehehe sprawa jest dość prosta, temu zafajdanemu maleństwu moment obrotowy wysiada już przed 7000obrotów ale automatyczna skrzynia tego nie wyczuwa i pcha się ze zmianą biegów aż dojdzie w czerwone co za tym idzie nie rozpędzisz się do wymaganego 170/180 za start metą…należy przejść na manualną i biegi zmieniasz w okolicach 7000 obrotów już na drugim okrążeniu złotko wpada:)
Texz 670 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 w mm w holandii juz jest zabolało mnie coś tak w środku.... Dziś MM w Holandii, jutro w Polsce, pojutrze cały świat Wierzę w to, nie bez kozery jutro się wybieram specialnie po tą gierkę.
Afroman 81 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Juz wiem 720p, w manualu jest napisane. 1. 1080p 2. 720p 3. 1080i
dmk 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) w mm w holandii juz jest zabolało mnie coś tak w środku.... Dziś MM w Holandii, jutro w Polsce, pojutrze cały świat Wierzę w to, nie bez kozery jutro się wybieram specialnie po tą gierkę. Ja do media od 3 dni dzwonię.... mam nadzieję, że jutro dla zabawy nie powiedzą NIE MA Edytowane 27 marca 2008 przez dmk
Daffy 10 568 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Sony ostro poszło w chu@# z dzisiejszym updatem ps store,a mówiąc wprost z jego brakiem(no chyba,że w 37min coś się zmieni).Ciekawe czy jutro dają GT5P czy karzą nam cierpliwie czekać do następnego czwartku
saptis 620 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) Czekam na dostawę z Ultimy... wg nich premiera 27 marca. Mam nadzieję, że jutro już będzie u mnie w domu (kiedyś kupowałem u nich GT4 przedpremierowo i dostałem ją tego dnia, którego była premiera). EDIT: Ojojoj... właśnie wchodze na stronę Ulitimy i co widzę? Już nie ma "Wysyłka 27 marca", tylko "Wysyłka po premierze", a niżej napisane, że premiera będzie ok 28 marca (pipi)ica mnie zaraz strzeli... nie dość, że poczta lub bank przycina sobie w (pipi)a i pin do karty który miałem dostać do 3 dni po karcie (a tą dostałem w czwartek tydzień temu) nadal do mnie nie dotarł to jeszcze te opóźnienie z GT :censored2: No nie no, smutna informacja..... Juz sie cieszylem, ze jutro sobie pogram, ale caly czas mam nadzieje. Ciekawa jest informacja na stronie glownej - po lewej jest spis gier ktore sie pojawia, i przy Gran Turismo 5 Prologuje jest napisane JUŻ W SPRZEDAŻY!, ale na stronie produktu data premiery 28.03.2008. Mam nadzieje, ze jutro wysla kurierem i jutro do mnie dojdzie. Edytowane 27 marca 2008 przez saptis
YETI 10 992 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 GT5 Prologue Launches in Europe, Sells Out http://www.n4g.com/ps3/News-128479.aspx Podobno są spore problemy z dostaniem GT5: P w Europie, samych zamówień przedpremierowych zostało złożone 1 milion. Co większe sieci sklepów są zaskoczone aż tak dużą popularnością, a w niektórych już brakuje gier i trzeba czekac na nową dostawę która nie wiadomo kiedy będzie.
saptis 620 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) Mnie ten wynik wcale nie dziwi, to przeciez pierwszy prawdziwy hicior na Playstation 3. Ciekawe jaki bedzie wynik łącznej sprzedazy po pierwszym tygodniu - z Playstation Store oraz na Blu-Ray. Edytowane 27 marca 2008 przez saptis
Afroman 81 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Jak kupowałem swoją kopie to jeszcze ze 20 sztuk leżało na półce w MM. W epalzie, intertoysie czy toys'r'us nie było juz. Patcha ściągnełem za drugim razem. Online świetny, tylko sporo po(pipi)ów gra. Skyline w swoje klasie wymiata, dwa razy drugie miejsce w swojej klasie przed uwaga.. f430 i viperami. Tylko że oni najbardziej sie napierdalali ze wszystkich. w klasie C trudno wygrać wszyscy jeżdzą intergami albo golfami. Słowem - za(pipi)ioza. Single fajny ale raczej krótki. Grafika - każdy posiadacz ps3 powinien przynajmniej pożyczyć tą grę. Wszystkie samochodówki sie chowają.
Rekomendowane odpowiedzi