Magik 1 124 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jesli podstawowa fizyka jest jak w GT:A to gracze bez kierownicy nie powini odpalac gt5, gralem na G25 a puzniej sprobowalem zagrac na padzie , niestety nie da sie grac Nie przesadzajmy..trudny na padzie to jest rFactor chociaz po treningu tez daje sie ujazmic. W GT:A na padzie mozna robic bardzo konkurencyjne czasy. Dlatego mam nadzieje ze nic nie uproscili....ba licze ze bedzie jescze trudniej (i ze fury beda sprawialy wrazenie nieco ciezszych). Ciekaw jestem tych zniszczeń bo na każdych targach inaczej one wyglądały a na wszystkich obecnych filmikach z gameplay'a nie widać żadnych zniszczeń ani otarć lakieru. Nie wiem czy autorowi tych filmów tak trudno wpaść na to co chcielibyśmy zobaczyć (zniszczenia, dachowanie, poślizgi) a nie jego durną jazdę z widokiem zza samochodu. Dokladnie... kazdy filmik zdaje sie byc na fizyce Standard z wylaczonymi zniszczeniami. Ja chce zobaczyc full sima Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) A moze to wlasni kampania reklamowa sony . Niech sie ludzie zabijaja o gre w koncu ktow juz gra. To by wyjasnialo czemu gosc jezdzi sobie bez kolizjii i pokazywania jakis bugow w grze. Czyzby sony wymyslilo nowy sposob promocji ?! http://m.youtube.com...r&v=d5preUyABCU "We know that the game will be released at midnight new year day " Na tym filmiku widac nowy gamplay z dealership http://m.youtube.com...r&v=_nyGta5Qb4s I kolejny http://m.youtube.com...r&v=jaT-Ij8ajVg Edytowane 11 Listopada 2010 przez szczurek Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 A moze to wlasni kampania reklamowa sony . Niech sie ludzie zabijaja o gre w koncu ktow juz gra. To by wyjasnialo czemu gosc jezdzi sobie bez kolizjii i pokazywania jakis bugow w grze. Czyzby sony wymyslilo nowy sposob promocji ?! BRAWO!!! Czekałem aż ktoś to napisze! Gratuluję trzeźwości umysłu Ludzie są tak napaleni na tą grę, że dadzą sobie każdy kit wcisnąć. Jak był filmik z samymi trofeami to byłem pewny że to fake, ale skoro pokazują też gamplay to fake odpada. W tym całym zaślepieniu nikomu nie przyszło do głowy, że najzwyczajniej w świecie niemożliwym jest, żeby ktoś miał grę miesiąc przed premierą (i to z czeskiego allego) i w dodatku nie pokazywał tego czym absolutnie wszyscy są najbardziej zainteresowani, czyli: zniszczeń. Te filmiki są ewidentnie wypuszczane prze PD/Sony, w celu podgrzania atmosfery. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 no na bank to genialny marketing sony Wy serio myślicie,że wyciek gry w Czechach to element kampanii promocyjnej? Gratuluje naiwności Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Mnie ta cała gorączka średnio jara. Mam aktywnego preordera i nawet gdyby premiera nagle miała się odbyć jutro po południu, nic mnie nie ominie. Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Niestety marketingowo Sony jest jeszcze w poprzednim wieku, więc na takie "genialne" pomysły nie wpadli na pewno. Nie mam nawet pojęcia jak można dopuścić do takiej sytuacji, jakieś ziomki na świecie grają, wrzucają sporo na jutuba, ogólnie wszyscy zainteresowani wiedzą a Sony ma to w dupe Osobiście gdybym miał pre-ordera i był napalony na gierę to w tej sytuacji która jest to gul by mi latał 24/h. 1 Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) Nie mówię, że tak właśnie jest, rozważam tylko taką możliwość - to by wytłumaczyło te piękne filmiki bez zniszczeń ukazujące grę w najlepszych barwach. Być może sONY przeprowadziło to w taki sposób że gość (ów Czech) nie wie o tym że bierze udział w kampanii promocyjnej sONY . Wku.. mnie już to milczenie sONY - nie mają za grosz szacunku dla graczy. Niesłowne sku..... :angry2: Edytowane 11 Listopada 2010 przez Pejas123 Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 w takim razie może jeszcze dziś okaże się,że i Polska włączyła się do genialnego marketingu Sony. Na forum ps3site jakiś koleś z Katowic miał niby 4 sztuki do sprzedania i ktoś już niby od niego jedną sztukę odebrał i się chwali,że dziś wrzuci filmiki na youtube. Ponoć to nawet wersja pl z głosem Wojciechowskiej Moje stanowisko jest takie,że to żaden marketing a debilizm Sony i tyle, wyciek gry to na 100% nie ich celowe zagranie. A co do kolesia z Katowic to typuje,że to fake Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Nic nie podsyca chęci zagrania jak informacje, że ktoś tam po drugiej stronie atlantyku szarpie w najlepsze. Jak było z RDR? Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jeżeli ten koleś z Katowic faktycznie już ma, to uwierzę w wyciek z Czech. W innym wypadku nadal uważam, że to nie jest możliwe, żeby ktokolwiek miał grę przed ogłoszeniem daty premiery. YT zostanie zalany, konkretnymi filmikami jeżeli ktoś faktycznie będzie miał GT5 w domu. Zauważcie, że jak na razie na tych filmikach nie pokazali kompletnie nic nowego. Deszcz na Eiger? Mały fragment był już we wcześniejszym trailerze. Rynek używanych aut? Niby nowe, ale w sumie inaczej to wyglądać nie mogło (w poprzednich częściach było podobne), więc sensacji nie ma... Ślady opon? Znacznie lepszy dźwięk silnika? To już po części widzieliśmy wcześniej... Nadal nie widzieliśmy zniszczeń i fizyki pro, czyli w sumie najważniejszych rzeczy. Odnośnik do komentarza
Baraba 0 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Wracając do Wojciechowskiej, wiadomo gdzie jej głos będzie nam umilał zabawę? Pilotka na trasach rajdowych? czy cuś innego Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Z drugiej strony może to wszystko co oferuje GT5? W końcu Yamauchi zaczął się na TGS tłumaczyć, że z braku czasu, możliwości czy cholera wie czego, implementacja wielu rzeczy została przeniesiona do GT6. Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Masz na myśli, że wycięli z GT5 zniszczenia i temu podobne ficzery ? Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Katowicki wyciek to raczej 99% fake. Koleś miał umieścić filmiki o 2 w nocy , do teraz tego nie zrobił. Co innego z czeskim - ktoś u naszych sąsiadów faktycznie w coś gra i nie da się ukryć. Dziwi brak pokazywania zniszczeń, dachowania, photomode, edytora tras itp ale ta gra tam namacalnie istnieje. Ja osobiście myślę,że ten Czech gra w coś co nie jest fullem GT5 a jakąś wersją która wyciekła z pokazów. jakieś dwa tygodnie temu pokazywali Vettela grającego w GT5 na buildzie który nie miał ograniczenia czasowego, opierał się na pełnej wersji i miał bardzo dużo rzeczy odblokowanych. Dziwi jedynie to,że ta czeska wersja ma trofea... Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) Wracając do Wojciechowskiej, wiadomo gdzie jej głos będzie nam umilał zabawę? Pilotka na trasach rajdowych? czy cuś innego W gt nigdy nie bylo lektora czy komentatora, Pani Martynka wystapi najprawdopodobniej jako lektor w materialach filmowych , opowiadajacych o produkcji , w grze maja byc podobno wyzwania Sebastiana Loeb i tam napewno uslyszymy ja w roli lektora , swego czasu profesjonalnie prowadzila pewnien program motoryzacyjny ( nazwy nie pamietam , lata temu ogladalem ) Edytowane 11 Listopada 2010 przez AbraHAM Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 automaniak Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) Podobno to znajduje się w pudełku Sly Cooper Collection. lol Edytowane 11 Listopada 2010 przez YETI Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 "Available Now" - tja, chyba u pepika Zdenka w stodole Odnośnik do komentarza
Lopek82 0 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tE-Tv4V1ajQ 1:42 Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) Nie wiem jak ktoś teraz może przymykać oko na standardy. W GT5 zawsze były najładniejsze samochody na PlayStation, a teraz mamy 800 potworków. Dość mocno kłóci się to z ideą GT. No, ale w reklamach będzie, że jest 1000 samochodów. Edytowane 11 Listopada 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) Wątpię by ten cały wyciek był częścią kampanii Sony. Dlaczego w takim razie filmiki z YouTube są usuwane, a połowa newsów na GTplanet została ocenzurowana? Video removed at the request of Sony Computer Entertainment America. Edytowane 11 Listopada 2010 przez Lukas_AT Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tE-Tv4V1ajQ 1:42 Istna komedia, ja jestem ciekaw co teraz się dzieje w Sony. Z jakich przyczyn nie podali jeszcze daty premiery. Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Być może po to żeby nie było podpadziochy. Kto wie. Swoją drogą na GTPLanet jest lista samochodów na bieżąco aktualizowana ale zawiera dopiero około 400 samochodów. Nie znacie czasem jakieś innej listy na której mam nadzieje znajdę C43 AMG ?? Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tE-Tv4V1ajQ 1:42 Istna komedia, ja jestem ciekaw co teraz się dzieje w Sony. Z jakich przyczyn nie podali jeszcze daty premiery. To by mialo sens! SlyCooper ->26 listopada premiera Wiec Avaible now to tak akurat na 27 listoapda gt5 Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Akurat tutaj wszystko jest bez sensu. :potter: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi