diolek 43 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 no ja pierdziu,tu niema 1000aut a moze z 300 ,bo co mi po 100wariacjach mx5 czy skyline , nie mam pojeccia kto wybieral auta na premium.w takiej grze nie powinno zabraknac legend motoryzacji jak np bmw e30 m3 , m1 ... to jest gra o debilnych japonskich autkach , plus pare porządnych furek europejskich w wersji standart , ale mozemy liczyc na DLC , 1 autko w wersji premium za 18zl heheh. PORAZKA z tymiautami. a ci co gadają o narzekaniu ,niech zamilkną ,ja płace to wymagam,jak masz mniejsze wymagania twoja sprawa , dla mnie to porazka . co nie zmienia faktu ze kupuje na pewno i bede sie slinil grajac w to Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Panie i Panowie czapki z głów! Oto przed Państwem... KPINA DEKADY!!! 154. P Nissan GT-R ‘07 155. P Nissan GT-R Black Mask ‘07 Jako dwa różne samochody Jak ktoś nie wie to Black Mask to ten=> http://eu.gran-turismo.com/gb/gallery/d4330n2.html Edytowane 12 Listopada 2010 przez CHINDOOS Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Dla mnie niepojęte jest to, że robiąc i tak nowy samochód do gry w trakcie developingu GT5 (bo w GT4 tych aut nie było) zrobili jedynie modele standard (Veyron, Countach, R8 LMS, Furai, nowa MX-5 i pewnie jeszcze coś się znajdzie). No (pipi).. jak można odwalić taką manianę? Jakieś Suzuki Cervo, czy inne Daihatsu są premiumami a takie auta jak wymieniłem nie? Kpina <_< Poza tym z listy zniknęło nawet kilka samochodów z GT4. Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Cholernie sie ucieszylem na wiesc o premierze, ale jak tylko zobaczylem liste tras i samochodow fujara mi opadla:/ normalna kpina premiumow to pewnie z 120 wyjdzie jak odliczymy dziwadla typu daihatsu i ze 30 skylineow. Do tego ta zmienna pogoda na raptem kilku trasach. 6 lat to oni chyba tam w sapera grali bo wynikow nie widze. Szkoda ze to jedyna liczaca sie scigalka na ps3 bo najchetniej bym wysmial polyphony. Brak slow... Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Poza tym z listy zniknęło nawet kilka samochodów z GT4. Bo nie chciało im się przerysować paru tekstur do HD W ramach zadośćuczynienia do każdej zakupionej gry powinni dodawać płytę z filmikiem, na którym jest pokazane co oni faktycznie przez te 6 lat robili Tak właśnie pomyślałem, że może się zatrudnię w PD. Praca marzeń! Nic nie robisz, a zarabiasz niezłą kasę! Kurde takie Turn10 czy nawet Codemasters zrobiliby to GT w rok od zera Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Dla mnie niepojęte jest to, że robiąc i tak nowy samochód do gry w trakcie developingu GT5 (bo w GT4 tych aut nie było) zrobili jedynie modele standard (Veyron, Countach, R8 LMS, Furai, nowa MX-5 i pewnie jeszcze coś się znajdzie). No (pipi).. jak można odwalić taką manianę? Jakieś Suzuki Cervo, czy inne Daihatsu są premiumami a takie auta jak wymieniłem nie? Kpina <_< Poza tym z listy zniknęło nawet kilka samochodów z GT4. BUgatti i Furail byly robione do psp wiec po co robic 2 razy mozna zrobic standart i przeniesc ;D kto by chcial robic zdjecia takiemu furai od jutro zaczynam sie uczyc Mayi. Jak skoncze studia wysylam CV do PD ze bede im auta robil ;D Nie beda poganiac bedzie spoko. A wymodeluje same arcydziela zaczne od Fiat 125->126->Polonez itp Edytowane 12 Listopada 2010 przez szpic Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Może faktycznie lepiej zrobić nowy temat dla GT5. 285 stron to bardzo dużo. Ogólnie gra będzie super, ale mimo wszystko te hejty są w pełni uzasadnione. Edytowane 12 Listopada 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 prfff, ja już zamówiłem hejty hejtami, ale wszyscy wiemy jak to się skończy - wszyscy kupią. Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 aż mi żal że jestem Polakiem jak czytam takie bzdury te wasze żale są żałosne 1 Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Idź wydać dwie stówy na grę, którą robili 5 lat i nie dotrzymali słowa w podskokach i różowych okularach. Kaz się ucieszy. xD Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie kupuj - kaz się zmartwi i postara sie przy gt6. Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 W GT4 też było kilkadziesiąt modeli Nissanów czy Hond i jakos nikt nie narzekał, mi tam to nie przeszkadza, gre i tak kupie Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Tak? A czy w GT4 80% samochodów było skopiowanych z PSX'a? Wlaśnie... <_< Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 aż mi żal że jestem Polakiem jak czytam takie bzdury te wasze żale są żałosne My też żałujemy, że nim jesteś. 1 Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Tak? A czy w GT4 80% samochodów było skopiowanych z PSX'a? Wlaśnie... <_< Mówi się trudno, gran turismo kocha się dalej. Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Bez kitu, najgorsze jest to że na ps3 nie ma jako- takiej alternatywy:/ Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Pod koniec miesiąca mają być nowe informacje o Shift 2. EA chce konkurować z GT i Forzą. Byłoby dobrze. Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Taa, a potem wszyscy będą narzekać że jest tylko ok. 50 aut w tym Shifcie2, że nie ma wgnieceń jak w Burnoucie, że miała być to symulacja a wyszła pół arcade/sim itd. Polak zawsze będzie narzekał choćby nie wiem co by do tego GT5 wrzucili, ot co Edytowane 12 Listopada 2010 przez Merson Odnośnik do komentarza
ryder 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja też po przeczytaniu listy samochodów i tras konkretnie się wkur.....! Brakuje bardzo dużo aktualnych hothatch'y i supersamochodów. Zamiast kopiować liste samochodów sprzed 6 lat powinni prześledzić rynek motoryzacyjny i wymodelować coś aktualnego. I kwiatki typu GTR z czarna maską i bez jako 2 samochody, albo alfa 147 twinspark jako premium a topowa wersja GTA - standard. Trasy jakoś przeboleje, najważniejsze że jest nurburgring ze zmienną porą dnia i pogodą. Ale za Citta di Aria będę tęsknił... Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Jakby wszystko było ok to bym nie narzekał. A tak lekki zawód. Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 BTW nikt z was nie zauwazyl napisu na okladce " ADD-Don Contentent" ? Szykuja sie skladki:P Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wychodzi na to, że za 12 dni dostaniemy GT6: Prologue... Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ludzie jeszcze największy zawód przed wami spokojnie. A mianowicie ONLINE... Jeśli online nie bedzie dobre to tylko "miłośnicy" pozostawią sobie tę grę na dłużej. Mnie to cieszy bo za miesiąc po premierze gra będzie chodzić po niskiej cenie z drugiej ręki Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 W racery można grać cholernie długo i bez online. Nie sądzę by kariera w GT5 była krótsza niż w Forza 3, a w tej drugiej na jej skończenie jest potrzebne ok. 100h Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) mamy 3 trasy premium(czyli pełny cykl doby i zmienna pogoda), chwała za to,że wśród nich jest Nurburgring, 5 tras pół premium (tylko zmienna pogoda) i resztę tras standard (wśród nich pewnie niektóre będą w wariancie dzień/noc jak Trial Mountains) Do tras premium dojdzie może jeszcze te 7 środowisk do tworzenia tras w edytorze (bo ma być ich 8 z czego jedna już znana oparta jest na Toskanii). Czy oni do tego serio potrzebowali 5 lat?! Wg mnie kure.wska kpina Auta - o ile nie rozumiem narzekań na listę aut. Panowie to GT przecież, od zawsze tak było, pewnie nawet w GT10 znowu będzie 150 nissanów i np 5 Audi itp to sam wybór aut które modelowali jako premium to jawna kompromitacja. W chwili obecnej modle się o dwie rzeczy - model jazdy z GT Academy i wpływ kraks na zachowanie samochodu. Jeśli obie te dwie rzeczy będą tip top to GT5 i tak jak dla mnie zarządzi. BTW jest też jeszcze inna opcja - może szykują się na bombardowanie dlc - aż się prosi o nowe trasy i auta premium, idę o zakład że będzie ich pod dostatkiem. Edytowane 12 Listopada 2010 przez Ficuś Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi