Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Chocby sie miliard ludzi zapieral roznica miedzy standardami a premiumami jest ogromna. Gra i tak zarzadzi, poczekam na wiecej recenzji i trzeba bedzie zamienic xa na ps3, bo jednak magia GT jest ogromna, mimo dymania nas w odbyt przez tyle lat.

Co Ty gadasz, standardy wyglądają jak auta z GT5p. Przecież kolesie z GTPlanet tak napisali !

Szkoda, że w grze nie ma przewijania. Chyba, że zostałem wprowadzony w błąd.

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano (edytowane)

co to na 2 zdjeciu? Klimatyzator na kołach?

Jedno z pierwszych w historii aut "wentylatorowych" - czyli coś na wzór najnowszego prototypu RedBull X1. Te wiatraki przysysają pojazd (bo autem to ciężko nazwać :thumbsup: ) do asfaltu w trakcie pokonywania nawet wolnych zakrętów.

P.S. Praktycznie od razu rozwiązanie takie zostało "zbanowane" ze względów bezpieczeństwa :smile:

Edytowane przez nightrunner
Gość donsterydo
Opublikowano

Pamiętacie ten dow(pipi) z Nessi na jednej z tras ? Co to była za trasa ? Jest jakiś dobrej jakości materiał video z nią ?

Opublikowano (edytowane)

to popatrz na tą :D takimi tez przyjdzie nam jeździć.

dzięki,ale wybiorę te które wyglądają jak Golf,mam ich ponad 200,zresztą 3/4 standardów jest również zdecydowanie lepiej wyglądająca a podczas jazdy gdy trwa wyścig myślę że tylko Ci formuowi napinacze będą zwracać na to uwagę

Chyba jesteś większym fanbojem GT niż Merson :potter:

kiedyś grałem w GT4 którego nawet nie skończyłem,Forze 3 prawie skończyłem,opieram się po prostu na postach osób które grają w tą grę a nie na postach osób które wchodzą tu w celu dowartościowania się lub nie wiem są fanami jakiejś innej serii,jestem optymistą ale zarazem realistą nie oceniam już gry,ale na chwilę obecną po tym co widzę,po tym jak oglądam gameplay-e itd mogę już jakieś wnioski wysunąć,a tu niektórzy dalej opierają się na photoshopowym przerobieniu Micry na niby foto mode z GT5 ;)

Chocby sie miliard ludzi zapieral roznica miedzy standardami a premiumami jest ogromna. Gra i tak zarzadzi, poczekam na wiecej recenzji i trzeba bedzie zamienic xa na ps3, bo jednak magia GT jest ogromna, mimo dymania nas w odbyt przez tyle lat.

Co Ty gadasz, standardy wyglądają jak auta z GT5p. Przecież kolesie z GTPlanet tak napisali !

Szkoda, że w grze nie ma przewijania. Chyba, że zostałem wprowadzony w błąd.

to znajdz mi kolego filmik w hd na youtube i podczas grania pokaz mi te znaczace roznice miedzy standardami a premiumami nie porównując stop klatek bo w stop klatkach nikt się nie spiera ani tu ani na gtplanet że róznica jest niebo a ziemia

ps.myslalem ze złączy posty....przepraszam administracje :)

Edytowane przez szczurek
Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

poli_x: Za przeproszeniem - to po ch@j Ci w ogóle auta Premium w GT5 ? Niech dadzą same standardy, w ruchu Ty i tak nie zauważysz różnicy.

Normalnie ręce opadają. Będziecie tak myśleć dalej to PD zacznie same Prologi wydawać.

Edytowane przez donsterydo
  • Minusik 1
Opublikowano

poli_x: Za przeproszeniem - to po ch@j Ci w ogóle auta Premium w GT5 ? Niech dadzą same standardy, w ruchu Ty i tak nie zauważysz różnicy.

Normalnie ręce opadają. Będziecie tak myśleć dalej to PD zacznie same Prologi wydawać.

dla widoku z kokpitu,bo to jedyny największy ból

ale grając na kamerze z tyłu nie będę płakał,zresztą pewnie będę grę i tak przechodził premiumami tylko jeżeli będzie taka możliwość,bo 200+ samochodów mi spokojnie wystarcza.

Opublikowano

To nawet nie jest 200 samochodów, chyba ze Nissan GTR z czarna maską liczy się dla Ciebie jako nowy samochód ;) Gra i tak sprzeda sie w milionach, fanboje beda chwalic 200 aut premium, swietny wybor tras i fakt, ze standardami i tak nikt nie gra :potter:

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz, myślałam że skoro były rendery to obecność jest niemal pewna. Ale skoro vejron sie pojawia to szwedzi pozostający w konflikcie z VW pewnie zdecydowali nie udzleić zgody na pojawieni sie CCX wsród aut w GT5.

wśród chamów znalazł się jeden oczytany.

Opublikowano (edytowane)

t has been official now, the higher your driver level, the more damage your car will sustain (visually and physically)

Gdyby okazalo sie to prawda - bylbym wniebowziety :whistling:

Edytowane przez Pejas123
Opublikowano

heh Czekałem na GT duużo czasu a teraz zamiast złożyć pre order to AC2: Brotherhood kupiłem :P Poczekam spokojnie na recenzje i wrażenia z gry. Na gwiazdkę pewnie i tak kupie bo kierownice do GT kupiłem rok temu ;]

Mam nadzieję że chłopaki i tym razem dali radę. Czekam na wrażenie pierwszych szczęśliwców z naszego forum.

Opublikowano (edytowane)

Muszą dać radę, dla mnie GT jest jak Ferrari - ma swoje wady, ale jest pelna pasji i duszy, Forza jest jak powiedzmy Lexus - swietna technicznie, dopracowana, niezawodna, ale brakuje tego czegos, gralem we wszystkie 3 i po jakims czasie nie mialem syndromu "jeszcze jedno kolka" w ulubionym aucie, a w GT4 pamiętam 3 dni non stop konsola była włączona bo musiałem odblokować auto F1 :thumbsup:

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

Logitecha Driving Force sa dwa rodzaje? Jedna jest z logiem wlasnie Logitecha a druga z logiem GT, ktora ma dodatkowo jakies 2 przyciski jeszcze. Rozumiem ze brac ta z logiem GT? Czym sie one jeszcze roznie oprócz tych dwoch dodatkow?

Opublikowano

Mylisz DFP i DFGT. DFP to starsza wersja DFGT (trochę głośniejsza i nie ma 2 pokręteł). Teraz sprzedają tylko DFGT więc ją kup, a dobrze na tym wyjdziesz :thumbsup:

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

masakryczne zdjęcia. Te dwa skyline'y w nocy mam już na tapecie

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Od jednego sklepu z grami dostałem taką oto wiadomość:

Witam serdecznie,

Niestety otrzymaliśmy dziś informację, że premiera gry została przesunięta na 26-29 listopada, dotyczy to nie tylko nas ale każdego sprzedawcy. Przepraszamy, ale niestety na takie przesunięcia nie mamy najmniejszego wpływu, dlatego też zawsze informujemy klientów iż przewidywane terminy wysyłki to daty orientacyjne i mogą ulec zmianie. Na pewno postaramy się zacząc wysyłkę tak szybko jak to możliwe, może jeszcze przed 26-29, ale naprawdę tu wiele zależy od dystrybutora. Np. w przypadku Black Opsa wysyłaliśmy już na dzień przed premierą i Ci klienci, którzy wybrali przesyłkę kurierską, cieszyli się grą w dniu premiery z dostawą prosto do domu.

Pozdrawiam

Chyba mnie coś trafi jak znowu Polska będzie za murzynami...

Opublikowano

Poprawce mnie jesli sie myle ale wydaje mi sie ze na tym wideo widac auto ktorego nie ma na liscie samochodow :

w 5:48 sec widac go dokladnie z tylu - wydje mi sie ze to mercedes w124 w coupe 3.0 benzyna albo Mercedes w140 ??

Opublikowano (edytowane)

Ten Mesiu to juz prawie klasyczna SL-ka. Jest to Roadster oczywiscie

500 V8 lub 600 V12

Edytowane przez kts
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...