Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

to skąd typek z Polski ma tą gre i juz na filmiku sobie gra ?

pirata nie moze mieć

Sklepikarz zapewne jakiś.

sklepy pewnie mają juz tą grę tylko bedą sprzedawac od 24-ego.

Edytowane przez peter
Opublikowano

Mi w piątek w Krakowskim Saturnie też mówili, że premiera w środę, a może nawet we wtorek (zależy od dostawy). Dzisiaj się mogło wszystko zmienić, a to nie pierwszy raz jak u nas jest premiera 2 dni po tej "światowej".

Opublikowano

allgames z katowic poinformował mnie,że od środy od rana można odbierać. Jeszcze jutro do nich przedzwonie czy może jeszcze popołudniu nie będzie można do nich podjechać

Gość donsterydo
Opublikowano

Ciekawostka - Samo GT 5 to ok. 13,7 Gb. Tyle waży pirat wersji europejskiej (wersja na USA z różnymi zwiastunami waży prawie 20 Gb).

Opublikowano

@peter Gościu napisał tak że ma " GT5 w wersji sprzedawanej na Irlandię" Podzwoniłem dzisiaj trochę po kilku sprzedawcach z allegro,dwóch pisało na stronie że będą wysyłać dzisiaj ,jutro ale po rozmowie stwierdzili że Sony dało ciała i najwcześniej będą mieć w środę.

Opublikowano

Koleś z Koputek mi powiedział, że jutro rano mają mieć gry (70 kopii limitki), a do południa ma wyjechac kurier więc idealnie na środę powinna być gra.

Opublikowano

Ja za to odwiedziłem saturna w katowicach, koleś powiedział mi że można dostać grę (500 sztuk będzie) od godz. 10 w środę, jednak tylko normalną edycję w cenie 199zł. W empiku za to mają mieć wszystkie wydania, ale standardowo nie mają pojęcia jak będą wyglądać ceny i czy na pewno będą w sprzedaży od środy.

Opublikowano
W empiku za to mają mieć wszystkie wydania, ale standardowo nie mają pojęcia jak będą wyglądać ceny i czy na pewno będą w sprzedaży od środy.
empik u mnie w miescie bedzie miał na pewno zwykła wersja za 239zl od srody, dla mnie cena nie do przyjęcia, max 199zl...
Opublikowano

No hype mnie dopadł mimo, że na GT5 pewnie dopiero pozwolę sobię w okolicach gwiazdki (tylko czy rozsądnie kupować miesiąc przed sesją :P)

Jedno czego chcę od tej gry to walki na torze, podobnej do Grida, którego wyłączyłem 10minut temu i gram w niego już ponad rok. Wszystkie GT do tej pory to była niestety jazda po sznurku i zero walki pomiędzy przeciwnikami, mamy rok 2010 i to musi być standardem. Ilośc aut, ultra grafika to sprawa drugorzędna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...