Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

Od jednego sklepu z grami dostałem taką oto wiadomość:

a czemu nazwa sklepu jest taką tajemnicą?

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 380,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Od jednego sklepu z grami dostałem taką oto wiadomość:

a czemu nazwa sklepu jest taką tajemnicą?

Nie jest. Playergames.pl

Mają też swoją aukcję na allegro.

Opublikowano

mój brat był w MM w Rzeszwie i facet powiedział, że gra będzie u nich dopiero 26, więc albo coś jest na rzeczy, albo on był niedoinformowany :(

Opublikowano

ojjjj nie podoba mi się to. Niech nie robią znowu takich jaj. W takim razie anulowałbym preorder i poszukał kopii osobiscie

Opublikowano

W sobotę w Saturnie mówili mi że dostawa będzie w środę. Miejmy więc nadzieję że jednak jet to głupia plota.

Opublikowano

to skąd typek z Polski ma tą gre i juz na filmiku sobie gra ?

pirata nie moze mieć

Sklepikarz zapewne jakiś.

sklepy pewnie mają juz tą grę tylko bedą sprzedawac od 24-ego.

Edytowane przez peter

Opublikowano

No niech sprzedają 24tego bo specjalnie dziś urlop wziąłem na środę i mam zamiar jechać zaraz z rana po swoją kopię...

Opublikowano

Mi w piątek w Krakowskim Saturnie też mówili, że premiera w środę, a może nawet we wtorek (zależy od dostawy). Dzisiaj się mogło wszystko zmienić, a to nie pierwszy raz jak u nas jest premiera 2 dni po tej "światowej".

Opublikowano

allgames z katowic poinformował mnie,że od środy od rana można odbierać. Jeszcze jutro do nich przedzwonie czy może jeszcze popołudniu nie będzie można do nich podjechać

Opublikowano

Ciekawostka - Samo GT 5 to ok. 13,7 Gb. Tyle waży pirat wersji europejskiej (wersja na USA z różnymi zwiastunami waży prawie 20 Gb).

Opublikowano

@peter Gościu napisał tak że ma " GT5 w wersji sprzedawanej na Irlandię" Podzwoniłem dzisiaj trochę po kilku sprzedawcach z allegro,dwóch pisało na stronie że będą wysyłać dzisiaj ,jutro ale po rozmowie stwierdzili że Sony dało ciała i najwcześniej będą mieć w środę.

Opublikowano

ultima może będzie miała jutro pod pod koniec dnia, a jak nie to w środę - przynajmniej tak mi powiedzieli przez telefon.

Opublikowano

Koleś z Koputek mi powiedział, że jutro rano mają mieć gry (70 kopii limitki), a do południa ma wyjechac kurier więc idealnie na środę powinna być gra.

Opublikowano

Sklep PE oficjalnie wysyła w środę, jak na razie brak dokłądnego info czy dostaną predzej

Opublikowano

po pracy śmigam do empiku na nowym świecie w wawie zapytać co u nich, a nóż będą mieli jutro dostawę :thumbsup:

Opublikowano

Ja za to odwiedziłem saturna w katowicach, koleś powiedział mi że można dostać grę (500 sztuk będzie) od godz. 10 w środę, jednak tylko normalną edycję w cenie 199zł. W empiku za to mają mieć wszystkie wydania, ale standardowo nie mają pojęcia jak będą wyglądać ceny i czy na pewno będą w sprzedaży od środy.

Opublikowano

w łodzkim gameover.pl możliwe że będzie już jutro po 14. Na jednej z aukcji na allergo jest info, że poradnik APEX ma być w wersji polskiej :woot:

Opublikowano
W empiku za to mają mieć wszystkie wydania, ale standardowo nie mają pojęcia jak będą wyglądać ceny i czy na pewno będą w sprzedaży od środy.
empik u mnie w miescie bedzie miał na pewno zwykła wersja za 239zl od srody, dla mnie cena nie do przyjęcia, max 199zl...
Opublikowano

A mnie to je.ie. Po tylu latach mi te kilka dni lata.

Opublikowano

Po tym co widziałem do tej pory to na 1h gry z 15 min będzie loadingów ^_^

Niektóre wyścigi trącą nudą nieziemsko :thumbsup:

Opublikowano

No hype mnie dopadł mimo, że na GT5 pewnie dopiero pozwolę sobię w okolicach gwiazdki (tylko czy rozsądnie kupować miesiąc przed sesją :P)

Jedno czego chcę od tej gry to walki na torze, podobnej do Grida, którego wyłączyłem 10minut temu i gram w niego już ponad rok. Wszystkie GT do tej pory to była niestety jazda po sznurku i zero walki pomiędzy przeciwnikami, mamy rok 2010 i to musi być standardem. Ilośc aut, ultra grafika to sprawa drugorzędna.

Opublikowano

W empiku standard 239, wersja kolekcjonerska 279 wiec juz lepiej ale dalej nie najlepiej. Jak nigdzie indziej nie dostane taniej w srode to biore od nich

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.