Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano
Widzę że tytuł strony uległ zmianie. Na jakiś tak dłuuuuższy... do tej pory nie widziałem że to forum jest o grach, konsolach, PS, X i Ninny. :idea: :D

To jeszcze looz, ale to?: " Forum PSX Extreme, gry, konsole, Playstation, Xbox, Nintendo > PSX Extreme > Opinie, komentarze " < trochę syf ale czepiam się bo jestem pedantem i nie lubię zbędnych nowości :(

Zgadzam się z przedmówcą, brzydko to wygląda i jest lekko niepotrzebne:P

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 241,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

Dobrze zauwazyles i .. niech tak zostanie :(

Opublikowano

Od pewnego czasu forum hula jak marzenie, brawo.

Opublikowano

a mi w nowych postach wyświetla się temat o pantoflarzach, pomimo że ostatni post tam jest z grudnia. O co biega?

Opublikowano

jest mozliwosc zmiany niku,tak,azeby mi posty zostaly ? wcisnelem ten nik na szybkiego,nie spodziewalem sie ,ze wciagne sie w to forum ;]

Opublikowano
jest mozliwosc zmiany niku,tak,azeby mi posty zostaly ? wcisnelem ten nik na szybkiego,nie spodziewalem sie ,ze wciagne sie w to forum ;]

Napisz do Fenix 'a, Mazzi 'ego, Ural 'a i z tego co wiem do Diabeu 'a, albo MichAelis 'a w tej sprawie. Oni mają moc zmieniania nicka (od razu w PM napisz im na jaki chcesz zmienić).

Opublikowano
Dynamiczne strony w tagu [img są niedozwolone

O co chodzi? Jak mam zamieścić sobie sygnaturę?

Opublikowano

Dać link bezpośrednio do obrazka. Klikasz na obrazek prawym klawiszem i dajesz "Pokaż obrazek" czy jak to tam jest. Kopiujesz adres i już.

Opublikowano

EDIT: Załadowało, ale dziwnie trochę, miałem problem. :\

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano

Zostałem przyjęty do bluzgownicy, a nie mogę wejść na forum grupowca.

Oto komunikat, który się pojawia:

Napotkane błędy:

Nie masz uprawnień pozwalających na używanie tej opcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, zrób to korzystając z formularza poniżej.

Opublikowano

A może mi ktoś napisać dlaczego czasem widzę swoją sygnaturę w podpisie, a czasem nie widzę, mimo iż ta cały czas jest załadowana? Teraz widnieje tylko napis, o co chodzi jakby?

Opublikowano

Może po prostu strona na którą wrzuciłeś obrazek ma zwiechy i czasami nie działa.

Opublikowano
Zostałem przyjęty do bluzgownicy, a nie mogę wejść na forum grupowca.

Oto komunikat, który się pojawia:

Napotkane błędy:

Nie masz uprawnień pozwalających na używanie tej opcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, zrób to korzystając z formularza poniżej.

No więc pytam raz jeszcze, bo nikt nie kwapi się z odpowiedzią:

WTF!?

Edytowane przez raven_raven

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nie mogę w profilu dodać PSN ID, wywala komunikat o braku uprawnień itp :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dałoby się dorzucić do ciemnego skina brakujące emoty? Np. nie działają wszystkie znaczki PlayStation (circle.gif, triangle.gif itp.) i parę innych (np. closedeyes.gif).

Opublikowano

zmieniliście czcionki w skinie grafit czy coś mi się z przegladarką pokopało ?

już ok, samo sie naprawiło

Edytowane przez Stachu

Opublikowano

Jakby bardziej rozciągnięta. Mi pasi bo lepiej prezentuje się na PocketPC.

Opublikowano

tia, a mi połowa działów nie działa

IPB error

Opublikowano

Mnie tak samo. Jak próbuje zobaczyc nowe posty to wyskakuje "IPS Driver Error"/

WTF?

Opublikowano

znowu skacze

losowo

raz error, raz zmiana czcionki

<ff 2.12>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.