Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy to normalne ze po banie w okienku np. znajomi pod moim nickiem w dolaczyl i posty sa "-", w panelu kontrolnym wszystko widac, ale jak wchodze na jakiegos mojego e kolege i widze siebie w jego znajomych to te rubryki skwitowane sa wyzej przedstawiona kreska.

Opublikowano

Da się jakoś wpłynąć na ustawienie max 7[?] grafik w poście? Rozumiem to ograniczenie ale jeśli wrzucam miniaturki fot to jest ono trochę śmieszne , bo muszę pościć kilka razy ;/ A jakiś retard może wrzucić grafikę 3000x2000 pikseli i to przejdzie ;/ Da się jakoś to obejść?

Opublikowano

Hmmm...a u mnie dość dziwny bug się pojawił...piszę mi że mam 255 nowych wiadomości, wchodzę na PM nic nowego, wracam na stronę główną i ponownie mam 255 nowych wiadomości... -___-

Screen poniżej...

255tl0.th.jpg

Opublikowano

Ja od ubieglego tygodnia nie moge wejsc spod firefoxa na forum, pojawia mi sie strona z błedem:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

Pod IE dziala. Nie wiem czyja to wina, moja czy Wasza.

Opublikowano

Raz na kilka prób wejscia, FX3 wyrzuca mi błąd:

Błąd kodowania zawartości

Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji.

* Prosimy poinformować właścicieli witryny o tym problemie.

WTF?

Opublikowano
ja mam DUŻY problem ;) próbuję usunąć nr gg z mojego profilu, ale się nie da! zawsze jest jakiś błąd. Co to ma być. Sprwadzałem na firefoxie i na IE, obie mają to samo.

Ja też mam niestety to samo. W dodatku pole "Napotkane błędy:" jest puste :/

Opublikowano (edytowane)

Ja tam cały wczorajszy dzień nie mogłem włączyc forum.

Teraz mi się dopiero udało :)

Edytowane przez Zaton.
Opublikowano

Nie wiem jak u was, ale ja nie mogę wysłać PM z najnowszej Opery. Pojawia sie komunikat, iż nic nie wpisałem.

Także nie miałem dostępu do forum przez 3 dni.

Opublikowano

To co sie dzieje w ostatnich dniach z forum jest do ch*ja nie podobne!Jesli to sie bedzie powtarzac to po prostu przestane sie tu pojawiac.Po co sie denerwowac?

Opublikowano
To co sie dzieje w ostatnich dniach z forum jest do ch*ja nie podobne!Jesli to sie bedzie powtarzac to po prostu przestane sie tu pojawiac.Po co sie denerwowac?

Forum jest darmowe, nikt cię nie zmusza do wchodzenia tutaj.

Trzeba po prostu przyjąć na klatę, że co jakiś czas coś się s(pipi)i i w końcu ktoś to naprawi.

Gość Maiden
Opublikowano

Nie nie, więcej reklam dać - będzie sprawniej chodzić - w końcu większe fundusze będą, c'nie?

Gość Grzehoo
Opublikowano

No w sumie jak się nie podoba, to możecie stąd <słowo za 20%>.

Tak jak Królik rzekł, forum wciąż jest darmowe, a przeglądanie go nie jest konieczne. Zresztą wielu osobom przymusowy urlop powinien dobrze zrobić. Na dwór, nerdy, a nie internety.

Gość _Milan_
Opublikowano
Nie nie, więcej reklam dać - będzie sprawniej chodzić - w końcu większe fundusze będą, c'nie?

ahaha;]

no ja z maidenem sie zglaszamy na ochotnikow, mozecie nam wrzucic reklamy kabli do konsol w sygnatury, ja moge nawet miec xzyda w avatarze.

Opublikowano

Będzie nam Ciebie brakowało [*]

Gość Grzehoo
Opublikowano

Tej, a może zrobić jakieś donacje na serwer? Zawsze znajdzie się jeleń, który zapłaci.

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

za szolta bym przelal ta zlotowe, fajnie bywalo.

jelen.gif

Edytowane przez _Milan_
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...