Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Czemu pomimo zaznaczania "zapamiętaj mnie" przy logowaniu, forum każe mi się znowu logowac po prawie każdym opuszczeniu go? A nawet jak jestem na forum, to czasem jak klikam na temat czy na kolejna strone to kaze mi sie logować.

Edytowane przez qraq_pk

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na czarną skórkę forum jak również pytam, gdzie się podziały wszystkie rangi użytkowników?

Edytowane przez sir_ryszard

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czekam z niecierpliwością na czarną skórkę forum jak również pytam, gdzie się podziały wszystkie rangi użytkowników?

Czekamy, czekamy i czekamy. Ile to już było takich postów?

Jestem ciekaw, czy w ogóle się doczekamy. Może reklamy się nie prezentują w czarnym czy co?

Opublikowano

edytuj (post rzecz jasna) -> szybka edycja -> "Pełnen edytor"

Poprawi to ktoś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co się stało z forum? liczba stron w tematach mniejsza, a na samym dole posty w skróconej formie, strasznie źle się teraz korzysta z forum

Opublikowano

przełącz tryb wyświetlania na standardowy u góry tematu

Opublikowano

Coś niedobrego chyba dzieje sie z forum znowu... od kilku dni IPS Driver error pojawia sie bardzo czesto (a dzisiaj wyjątkowo często), wina nadmiernego traffic'u zwiazanego z weekendem czy coś przymula z innego powodu?

Opublikowano

Wczoraj też :/ Głównie wieczorem, tak przez 20-30 minut.

Opublikowano

Po co u góry na buttonach jest Shoutbox, skoro już jakiś czas go zlikwidowano ?

Opublikowano

Nie wiem czy było poruszane, jeśli tak to sorry. Po kliknięciu w pomarańczowy kwadracik "Goto last unread" praktycznie zawsze przenosi mnie na ostatni post w temacie, bardzo rzadko na faktycznie ostatni nieczytany przeze mnie post. Da się coś z tym zrobić?

Opublikowano

Mam tą samą przypadłość co kolega Mario90 i dalej czekamy na czarny wystrój forum. Poza tym forum wykrzaczało się 2-3 dni temu.

Pozdro600

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano

Wpis.

A forum wykrzacza się codziennie wieczorem, czasem na dłużej, czasem krócej.

Opublikowano

A czy ta zmiana co dzisiaj zaszla to na zawsze?? Mam nadzieje ze nie..

Opublikowano

Jaka zmiana?

Za mało reklam panowie, niestety ta już nie utrzymuje tego forum :(.

Jak dla mnie, to ani złotówka nie poszła na nowe serwery, bo jak forum padało - tak dalej pada :/.

Opublikowano

W informacjach o profilu, nie mogę wpisać swojego PSNetwork ID. Po kliknięciu na zatwierdź zmiany, wyskakuje mi informacja, że wystąpił błąd.

Opublikowano

nieznalazlem tematu dotyczacego zmian na forum wiec tutaj napisze

Niedlugo ruszy NXE, dodajacy min. avatary a Mygamercard juz udostepnil karte w stylu NXE

scorpionpl.png

Zapewnie wiele osob bedzie chcialo sie pokazac jak wyglada w postaci Awatara ale regulamin nie pozwala na takie wymiary obrazka

Edytowane przez signap

Opublikowano

o to to, dokładnie, przydałaby się zmiana.

Nie wiem czy tylko ja mam takie problemy ale forum strasznie muli, od jakiegoś czasu.

Opublikowano

Muli, muli, a Wy jeszcze chcecie je zaśmiecać grafikami ponadwymiarowymi. Nie.

Opublikowano

Niedlugo ruszy NXE, dodajacy min. avatary a Mygamercard juz udostepnil karte w stylu NXE

scorpionpl.png

Zapewnie wiele osob bedzie chcialo sie pokazac jak wyglada w postaci Awatara ale regulamin nie pozwala na takie wymiary obrazka

i rozumiem, ze z tej okazji mamy zmienic regulamin?

Opublikowano

nie koniecznie juz zmieniac - mozna pierw rozpatrzyc mala aktualizacje regulaminu po jakiejs naradzie o ile przejdzie

Opublikowano

scorpionpl.png

i rozumiem, ze z tej okazji mamy zmienic regulamin?

kto stoi w miejscu, ten się cofa. No chyba, że będą jakieś alternatywne obrazki, a na pewno będą.

Opublikowano

Róbcie, jasne... to już w ogóle treść merytoryczna postów straci na znaczeniu na rzecz "ale mam ładnego avatara" który będzie jedynym rzucającym się w oczy elementem.

Nie, serio. Gdybym nawet miał Xa to byłbym przeciw bo nienawidzę forów na których wielkość podpisu świadczy o ego usera.

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.