Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no , mi to losowanie sie nie podoba;p

wczoraj pol dnia i noc, dzis przed chwila tez nie działało, w dodatku gmaila zepsuliscie :P

Opublikowano

aktualne problemy sa.... lekko denerwujace ale zmiany jakie wam szykujemy spowoduja, ze forum albo eksploduje albo bedzie jak rakieta :P

Opublikowano (edytowane)

Tylko nie popłaczcie się zbyt mocno drogie dzieci, że krzaczy się Wasze ukochane forum i bez którego żyć nie możecie. ;f

Fenix, nie żartuj sobie z ludzi z tą kombinacją do wciśnięcia. ;p

Edytowane przez sir_ryszard
  • 3 tygodnie później...
Gość _Milan_
Opublikowano

konto _milan_ - do usunięcia.

aco

Opublikowano

Ja chciałem tylko powiedzieć że forum Psx Extreme jest jedynym adresem który mi teraz działa (i to jak szybko). Nie mogę wejść na żadną inną stronkę :lol:

Gość _Milan_
Opublikowano
to nie temat na takie "zgłoszenia", chyba że chodzi ci o ordynarny protest song

nie wiedzialem gdzie indziej to napisac, a przecie znie bede otwieral zalosnego tematu z wolaczem " usun mnie!";]

silmik forum, do licha, chce zeby usuneli z niego zebatke,heh.

no n ie to nie jest protest, tylko walka z durnym nalogiem.

Gość _Milan_
Opublikowano
wiesz że nie wygrasz;]

A wiesz ze jak zaczne balaganic ostro i np. zmarze caly underground to nie bedziesz mial wyboru?

Opublikowano

Milan, zostań. Jak chcesz to usiądziemy z Tobą w kółku i wysłuchamy Twoich żalów... :cierpienie:

Gość _Milan_
Opublikowano

no wiec ... mam na imie Robert i jestem nalogowcem.

bylem szczesliwy poki nie zaczeliscie byc chu,jowi.

(pipi) osoba ktora wywolala 1 wojne internetowa o cytowanie w gazecie bedzie mi pisac o zalu xD

Opublikowano

No, to skoro oficjalne pożegnanie za nami to <papa>

:P

Opublikowano

Witam, może mi ktoś zdradzić tajemnicę dlaczego odbieram PW a nie mogę ich wysyłać? Dzieje się tak dziwnie, że jak chcę wysłać wiadomość to w polu edycji wiadomości nie mam nawet kursora i nic nie mogę w nim zrobić. Problem jest od dłuższego czasu.

Opublikowano

Witam, na forum jestem od niedawana i zauwazylem pewien problem.... otoz nie widze nowych postow;/ tzn. widze w jakim dziale i w jakim temacie sie pojawily... ale jak wchodze w temat niewiem ktore posty sa nowe, ktore juz czytalem a ktorych nie;/ da sie to naprawic??

Opublikowano

Witam!

Otóż powstała strona ps3trophycard.com, która oferuje gamercardy i podgląd na obecne trofea. Jednakże ich gamercardy są zapisane w postaci:

http:i tak dalej.kwapi_pl.card

Przed card jest kropka i widocznie w ustawieniach forum jest zablokowana taka opcja, jako niewłaściwe rozszerzenie, więc nie można wstawić ich jako np. sygnatury. Czy można by jakoś odblokować to, żeby działało?

Opublikowano (edytowane)

test test!

:) działa, i chyba jakoś tak szybciej :):dance:

@kwapi - z tego co widzę, już poprawili bezpośrednio u źródełka i dodają .png do kart

Edytowane przez arab
Opublikowano (edytowane)

Może działa szybciej ale... co chwila mnie wylogowuje <_<

E: Wylogowywanie ustało... ;)

Edytowane przez Emet
Opublikowano

Ej co jest do kur**?

Załadowanie pliku nie powiodło się. Skontaktuj się z zespołem moderującym aby rozwiązać problem

jak próbuje załadować avatar ( waży mniej niż 20kb, 90x70, jpg.)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...