Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

co jakiś czas zosteje wylogowany. np przed tym wejściem na forum byłem wylogowany - dałem zaloguj, zalogowało pomyślnie i przeniosło po loginie do mojego panelu - kliknąłem na by przejść na forum z panelu i znów byłem wylogowny. co jakiś czas też mam tak że otwieram w tab'ach tematy i na połowie jestem zalogowany a na połowie nie. na innych serwisach/forach/itp podobny problem nie występuje, nie jest to problem z moim ip.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 242,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

@hooki, wyloguj się, następnie wejdź w opcje swojej przeglądarki internetowej, i usuń wszystkie cookies z domeny psxextreme.info. Po tym ponownie się zaloguj. U mnie pomogło.

Opublikowano

Drobna literówka - w "Panelu Kontolnym" w sekcji "Edytuj informacje o profilu" przy polach "Skąd" i "Twoje zainteresowania" jest "Sprawd długość"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mielismy maly problem z bezpieczenstwem i spamem na blogach.

Od poczatku istnienia zostala pozostawiona furtka w komentowaniu informacji przez gosci. Kto chcial mogl taka mozliwosc zablokowac. Niektorzy tego nie zrobili i w ciagu kilku/nastu dni pojawialo sie po kilkadziesiat a nawet ponad sto tysiecy (!!!) komentarzy wysylanych przez spamboty. Same reklamy viagry itp.

Serwer musial kazdy taki wpis odpowiednio obrobic. Baza sql puchla i puchla. Jak moze zauwazyliscie dzisiaj serwer mial spowolnione odpowiedzi na wasze zapytania.

Na szczescie problem zostal rozwiazany. Komentarze spamerskie zostaly usuniete a mozliwosc komentowania przez gosci zablokowana.

Serwer od razu odetchnal.

BTW: otwarty pozostaje pierwszy temat o "Problemach z Logowaniem". Byc moze lada chwila zacznie sie atak spamu w tym temacie. Jesli tak to od razu temat zamykamy. Jestesmy czujni :)

Opublikowano

Tyle modyfikacji i usprawnień forum, a ciągle nie można zrobić czegoś tak prostego jak edytowanie informacji o profilu, bo od niepamiętnych czasów pojawia się błąd przy próbie zrobienia zmiany czegokolwiek.

Co konkretnie chcesz wyedytowac i jaki blad sie pojawia? Moze screenshocik?

Opublikowano

nie dziala opcja "Zaznacz forum jako przeczytane i wróć na stronę główną" :(

a dzialala

Opublikowano

Czy da się jakoś wyłączyć bloga? W sensie wywalić spod avatara link do niego.

Opublikowano
  Cytat
Co konkretnie chcesz wyedytowac i jaki blad sie pojawia? Moze screenshocik?

Nie ma znaczenia co próbuje edytować, bo za każdym razem pojawia się coś takiego:

wiadomoforum12433591217.th.png

Pisałem o tym tutaj już kilka razy zresztą.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Da się jakoś w tym nowym panelu logowania, zalogować jako ukryty? Żeby nie pokazywało mojego statusu online przy przeglądaniu forum.

Opublikowano
  Lucek napisał(a):
nie dziala opcja "Zaznacz forum jako przeczytane i wróć na stronę główną" :(

a dzialala

nie dziala

Opublikowano
  ArkejD napisał(a):
Da się jakoś w tym nowym panelu logowania, zalogować jako ukryty? Żeby nie pokazywało mojego statusu online przy przeglądaniu forum.

Wczoraj pytałem o to samo karchera, no i:

Cytat
Na chwilę obecną silnik forum _POWIĄZANY_ z zewnętrznym systemem logowania nie przewiduje takiej opcji, i my niestety nie jesteśmy w stanie nic na to poradzić.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostalem w ciagu ostatniej godziny pare PW ale jakos mail powiadamiajacy nie przyszedl, choc 1 dzisiejsza PW zostala zanotowana na mailu to reszta juz nie. Poczta to GMail.

Edytowane przez Scorp1on

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy skoro nowy system logowania odszedł w niepamięć, to nie dałoby się przywrócić też opcji "Zaznacz jako przeczytane"? To zdecydowanie ułatwiało przeglądanie forum.

Opublikowano

Przez cały dzień miałem IPS Driver Error. Dopiero teraz udało mi się wejść na forum.

Opublikowano

Walczymy na smierc i zycie z przeciwnosciami losu.. Trzymajcie kciuki a wszelkie niedzialajace rzeczy zglaszajcie tutaj.

Opublikowano

Od założenia konta nie mogę edytować ustawień sygnatury,profilu itp. Za każdym razem wyskakuje mi taki oto błąd:

http://img34.imageshack.us/i/beztytuuyig.jpg/

Miał ktoś podobny problem?

Opublikowano
  Hela napisał(a):
masseffectforumpsxextre.png

To już od paru lat jest, od tego update gdy szałtboks zniknął chyba nawet, nie zmieniajcie tego :D

Opublikowano

Dziękuję za zainteresowanie administratorom. <_<

Opublikowano
  Pawlo_PL napisał(a):
Dziękuję za zainteresowanie administratorom. <_<

Administratorzy widocznie nie maja problemu opisanego przez ciebie wiec nie odpowiedzieli na prosto i jasno zadane pytanie <_<

Opublikowano

Skoro tutaj można pisać o błędach forum, to piszę. Od jakiegoś czasu próbuję wstawić sobie avatar. Wiem, że nie jest on jakiś mega za(pipi)iaszczy jak innych (bo to po prostu screen z anime), ale tyle, co taki, to mi wystarcza.

Po prostu co próbuję wstawić avatar to pisze, że nie mam odpowiednich uprawnień do wprowadzania takich zmian. Proszę o pomoc. Jakby co, to chodzi o ten screen:

sagaz.png

Opublikowano

nie wiem czy o to chodzi, ale przypatrz się jakiego rozmiaru są avatary innych, a jaki jest twój. Maksymalny z tego co kojarzę to 90x90, czyli musisz zmniejszyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.