hooki 194 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 co jakiś czas zosteje wylogowany. np przed tym wejściem na forum byłem wylogowany - dałem zaloguj, zalogowało pomyślnie i przeniosło po loginie do mojego panelu - kliknąłem na by przejść na forum z panelu i znów byłem wylogowny. co jakiś czas też mam tak że otwieram w tab'ach tematy i na połowie jestem zalogowany a na połowie nie. na innych serwisach/forach/itp podobny problem nie występuje, nie jest to problem z moim ip.
arab 1 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 @hooki, wyloguj się, następnie wejdź w opcje swojej przeglądarki internetowej, i usuń wszystkie cookies z domeny psxextreme.info. Po tym ponownie się zaloguj. U mnie pomogło.
2DH 3 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Drobna literówka - w "Panelu Kontolnym" w sekcji "Edytuj informacje o profilu" przy polach "Skąd" i "Twoje zainteresowania" jest "Sprawd długość"
Fenix 3 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Mielismy maly problem z bezpieczenstwem i spamem na blogach. Od poczatku istnienia zostala pozostawiona furtka w komentowaniu informacji przez gosci. Kto chcial mogl taka mozliwosc zablokowac. Niektorzy tego nie zrobili i w ciagu kilku/nastu dni pojawialo sie po kilkadziesiat a nawet ponad sto tysiecy (!!!) komentarzy wysylanych przez spamboty. Same reklamy viagry itp. Serwer musial kazdy taki wpis odpowiednio obrobic. Baza sql puchla i puchla. Jak moze zauwazyliscie dzisiaj serwer mial spowolnione odpowiedzi na wasze zapytania. Na szczescie problem zostal rozwiazany. Komentarze spamerskie zostaly usuniete a mozliwosc komentowania przez gosci zablokowana. Serwer od razu odetchnal. BTW: otwarty pozostaje pierwszy temat o "Problemach z Logowaniem". Byc moze lada chwila zacznie sie atak spamu w tym temacie. Jesli tak to od razu temat zamykamy. Jestesmy czujni
Hela 1 962 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Tyle modyfikacji i usprawnień forum, a ciągle nie można zrobić czegoś tak prostego jak edytowanie informacji o profilu, bo od niepamiętnych czasów pojawia się błąd przy próbie zrobienia zmiany czegokolwiek. Co konkretnie chcesz wyedytowac i jaki blad sie pojawia? Moze screenshocik?
Lucek 4 417 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 nie dziala opcja "Zaznacz forum jako przeczytane i wróć na stronę główną" a dzialala
Gość Grzegosz Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Czy da się jakoś wyłączyć bloga? W sensie wywalić spod avatara link do niego.
Hela 1 962 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 (edytowane) Co konkretnie chcesz wyedytowac i jaki blad sie pojawia? Moze screenshocik? Nie ma znaczenia co próbuje edytować, bo za każdym razem pojawia się coś takiego: Pisałem o tym tutaj już kilka razy zresztą. Edytowane 26 maja 2009 przez Hela
SNESiak 4 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Da się jakoś w tym nowym panelu logowania, zalogować jako ukryty? Żeby nie pokazywało mojego statusu online przy przeglądaniu forum.
STRETCH 30 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 nie dziala opcja "Zaznacz forum jako przeczytane i wróć na stronę główną" a dzialala nie dziala
Gość Haibane Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Da się jakoś w tym nowym panelu logowania, zalogować jako ukryty? Żeby nie pokazywało mojego statusu online przy przeglądaniu forum. Wczoraj pytałem o to samo karchera, no i: Na chwilę obecną silnik forum _POWIĄZANY_ z zewnętrznym systemem logowania nie przewiduje takiej opcji, i my niestety nie jesteśmy w stanie nic na to poradzić.
Scorp1on 8 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) Dostalem w ciagu ostatniej godziny pare PW ale jakos mail powiadamiajacy nie przyszedl, choc 1 dzisiejsza PW zostala zanotowana na mailu to reszta juz nie. Poczta to GMail. Edytowane 9 czerwca 2009 przez Scorp1on
ashka 219 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Czy skoro nowy system logowania odszedł w niepamięć, to nie dałoby się przywrócić też opcji "Zaznacz jako przeczytane"? To zdecydowanie ułatwiało przeglądanie forum.
miki77 16 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Przez cały dzień miałem IPS Driver Error. Dopiero teraz udało mi się wejść na forum.
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Pewnie nie ty jeden.Ja od wczoraj mialem ten sam problem.
Ken Marinaris 374 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 The same here,jakie wredne bydle ten silnik. A juz sie uspokoilo jakos ostatnio.
Fenix 3 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Walczymy na smierc i zycie z przeciwnosciami losu.. Trzymajcie kciuki a wszelkie niedzialajace rzeczy zglaszajcie tutaj.
Gość Pawlo_PL Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Od założenia konta nie mogę edytować ustawień sygnatury,profilu itp. Za każdym razem wyskakuje mi taki oto błąd: http://img34.imageshack.us/i/beztytuuyig.jpg/ Miał ktoś podobny problem?
Gość Oran Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 To już od paru lat jest, od tego update gdy szałtboks zniknął chyba nawet, nie zmieniajcie tego
Gość Pawlo_PL Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Dziękuję za zainteresowanie administratorom. <_<
Fenix 3 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Dziękuję za zainteresowanie administratorom. <_< Administratorzy widocznie nie maja problemu opisanego przez ciebie wiec nie odpowiedzieli na prosto i jasno zadane pytanie <_<
TyskiPL 64 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Skoro tutaj można pisać o błędach forum, to piszę. Od jakiegoś czasu próbuję wstawić sobie avatar. Wiem, że nie jest on jakiś mega za(pipi)iaszczy jak innych (bo to po prostu screen z anime), ale tyle, co taki, to mi wystarcza. Po prostu co próbuję wstawić avatar to pisze, że nie mam odpowiednich uprawnień do wprowadzania takich zmian. Proszę o pomoc. Jakby co, to chodzi o ten screen:
Manor 645 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 nie wiem czy o to chodzi, ale przypatrz się jakiego rozmiaru są avatary innych, a jaki jest twój. Maksymalny z tego co kojarzę to 90x90, czyli musisz zmniejszyć.
Rekomendowane odpowiedzi