arab 1 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Kiedy ktoś naprawi licznik przy tematach [wyświetleń tematu]. Od zmiany silnika forum nie zalicza wyświetleń. Zlicza - raz na 3 godziny. już pisałem to w temacie o aktualizacji (bo robi mi się tak po aktualizacji) że bardzo często (nie ma reguły, raz co 10 kliknięcie raz przez 10 po rząd) zamiast wejść na odpowiednie podforum ściąga mi plik o nazwie np: page__pid__1952193__st__860& albo page__st__660. używam chroma, ale na żadnym innym forum czy stronie mi się takie rzeczy nie dzieją. strasznie wkurzające to jest. Błąd przeglądarki nie silnika forum - zgłoś się z tym do google.
Gość Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Ojej, nie rób z ludzi wariatów, bo nie zlicza ani zaraz, ani co 3 godziny, tylko nigdy. Przykład http://www.psxextreme.info/forum/187-online/ Pierwszy temat u góry. Inny przykład, każdy nowy temat w Pchlim Targu.
Scorp1on 8 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Jak wejdz przez forum w dzial PW? Nie moge go zlokalizowac, wchodze poprzez maila
Gość Maiden Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Ta emotka to jakaś porażka: Uśmiech kretynka ;]
Gość Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Buja! Najważniejsze że jest pełen pakiet ikonek i do tego pasujących do ciemnych skinów.
gekon 1 787 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 A ta interesująca, potrzebna, dwumetrowa lista osob obecnych dzis na forum naprawde jest taka konieczna? Bo mija mi troche czasu zanim ją przewinę.
Yano 3 697 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) wlasnie tez po to tu przyszedlem - chce zgłosic problem na forum - to jest problem -> ...te nowe ikonki to jakas padaka, tak jak ktos wyzej powiedzial "usmiech debila" edit - widze ze na ciemnym skinie sa stare ikonki.. ale za to jest on zbyt ciemny Edytowane 25 września 2009 przez Yano
Emet 1 098 Opublikowano 25 września 2009 Autor Opublikowano 25 września 2009 Nowe emoty to nieporozumienie...
Gość Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Co jakis czas musze zmieniac sposob wyswietlnia forum na standarowy, bo samoistnie powraca na gore pierwszy post czytanego tematu. WTF?
Fenix 3 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Te liste dzisiejszych uzytkownikow mozna zwinac. Tak to dziala. Wiele rzeczy na forum mozesz schowac jesli nie potrzebujesz. Ikonki.. Jest sporo roznych pakietow ikonek w internecie. Ktos ma jakies propozycje? Poszukiwania proponuje rozpoczac tutaj: http://www.invisionmodding.com/index.php?autocom=downloads&showcat=3
Gość Grzegosz Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Ja bym dał te z forum Legii, co to ich Maiden używa.
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Musowo musi być "Something wrong, officer?" i "FUUUUUUUU!!!".
Emet 1 098 Opublikowano 26 września 2009 Autor Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) Yay, wrócił podstawowy pakiet ikonek Brakuje jeszcze tylko tych bardziej wymyślnych ze starego forum. Np ten, którego brak w mojej sygnaturze (twisted) E: Tej ikony - Edytowane 26 września 2009 przez Emet
Gość Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Możecie poszukać jakichś fajnych pakietów do invision'a. A nóż się wykorzysta. Pamiętajcie tylko że muszą być wersja do ciemnego i jasnego skina.
Gość Maiden Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Ja bym dał te z forum Legii, co to ich Maiden używa. http://forum.legialive.pl/misc.php?do=showsmilies Oczywiście nie wszystkie się nadają ze względu na kolor, lub akcent, ale spora część jest świetna - przekomiczna.
Gość Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 lepsze PClabowe , nie trzeba będzie połowy wywalać ze względu na barwy zespołu ze stolYcy klik i jest nawet BUKA
Gość Maiden Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) A ja bym właśnie kilka z tych podanych przez siebie wziął- technicznie to chyba nie jest duży problem? Konkretnie chodzi o te: @ - Stona: 2-0 pyrko ;] Edytowane 26 września 2009 przez Maiden
Gość Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Chodziło mi o to, że właśnie z tych które podałeś, nadaje się bardzo mało , bo są poedytowane. @Maiden w rewanżu dostaniecie
Gość Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Panowie, ale szukajcie gotowych do ściągnięcia i instalacji paczek, a nie operujecie przykładami.
Gość Maiden Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) Dlatego zebrałem te które się jak najbardziej nadadzą ;] 2 - 0 pyrko ;* @ Grigori - ale nie można ich ręcznie dorzucić - nie rozumiem? Edytowane 26 września 2009 przez Maiden
Gość Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Bo na pewno sensowniej byłoby żeby ikony prezentowały w miarę spójny zestaw. A nie wiem jak się je instaluje, ale mimo wszystko, na pewno łatwiej i szybciej można to zrobić mając gotową paczkę.
Yabollek007 314 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Mam drobny problem z forum. A mianowicie: czesto nie wyswietla mi sie grafika zamieszczona w danym poscie, a zamiast tego pisze bodajze "Dołączona grafika". Podobnie jest z emotkami, tyle ze wtedy zamiast napisu pojawia sie dziwna ikona. Na koniec dodam, ze jest to niezalezne od przegladarki (Firefox, Internet Explorer).
TeBe 142 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Proponowałbym wywalenie użytkownika Grisza1010 z forum. Koleś rozsyła na PM spam Witamy, FIFA 10 Colin McRae, Dirt 2 Need For Speed Shift Tekken 6 Guitar Hero 5 Forza Motorsport 3 Call Of Duty Modern Warefare 2 Pro Evolution Soccer 2010 Operation Flashpoint 2 Batman Arkham Asylum Czy chciałbyś wygrać którąś z tych gier?? Sądzę, że odpowiedź może być jedna: TAK!!! Po więcej szczegółów na temat konkursu zapraszam na www.xboxarea .com. Na stronie głównej link do szczegółów związanych z konkursem pozdrawiamy serdecznie z tego co pamiętam to juz nie pierwszy raz
humanno 201 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Ja proponuje zrobić coś z tymi biednymi dziećmi ze "śledzika" którzy spoilerują Uncharted 2, żarty żartami, ale nie wszyscy jeszcze w to grali [a ci od spoilerow pewnie mają X0 i w to nie zagrają] i przeczytanie zakonczenia gry to chyba oczywista sprawa ze to nie jest fajne. W temacie odpowiednie fragmenty wypowiedzi są ukrywane pod przyciskiem "spoiler" i wszystko gra, nikt złośliwie nie pisze o końcu gry czy jakimkolwiek jej fragmencie. A tutaj? robią to bezkarnie, takie niedo(pipi)ki wk*rwiają wiele osób wiec proponowałbym zeby "ludzie z góry" nie przeszli obok tego obojętnie. Olejecie sprawe, to obiecuje ze w koncu zdecydujecie sie zamknąć tego shouta. Skoro takie praktyki są dozwolone to zamierzam spoilerować wszystkie nowości na xa któe bedą wychodzić. Fajne? NIE KU*WA!
Lucek 4 417 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 ale ty naprawde wierzysz, ze to na serio? xD 1
Rekomendowane odpowiedzi