humanno 201 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) Taaa wiesz co, zeby sprawdzic czy na serio odszukalem opis gry i przeczytałem końcówke.... Odpowiem ci jak przejde gre narazie moge przypuszczać, a na głupocie ludzkiej mozna polegać. Edytowane 21 października 2009 przez humanno
AiszA 91 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Czy i kiedy wrócą tematy z archiwum? Z góry dzięki za info.
Gość Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Ja proponuje zrobić coś z tymi biednymi dziećmi ze "śledzika" którzy spoilerują Uncharted 2, żarty żartami, ale nie wszyscy jeszcze w to grali [a ci od spoilerow pewnie mają X0 i w to nie zagrają] i przeczytanie zakonczenia gry to chyba oczywista sprawa ze to nie jest fajne. W temacie odpowiednie fragmenty wypowiedzi są ukrywane pod przyciskiem "spoiler" i wszystko gra, nikt złośliwie nie pisze o końcu gry czy jakimkolwiek jej fragmencie. A tutaj? robią to bezkarnie, takie niedo(pipi)ki wk*rwiają wiele osób wiec proponowałbym zeby "ludzie z góry" nie przeszli obok tego obojętnie. Olejecie sprawe, to obiecuje ze w koncu zdecydujecie sie zamknąć tego shouta. Skoro takie praktyki są dozwolone to zamierzam spoilerować wszystkie nowości na xa któe bedą wychodzić. Fajne? NIE KU*WA! ten śmieszny pasek który tak bardzo Ci przeszkadza[bo śjakieś spojlery czy inne felgi się tam pojawiają bez uprzedzenia] można zwinąć. I po problemie.
Gość Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Kiedy bedzie sie aktualizowala liczba wyswietlen tematu?
Fenix 3 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Czy i kiedy wrócą tematy z archiwum? Z góry dzięki za info. Nie. Archiwum pozostanie na swoim miejscu.
arab 1 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Kiedy bedzie sie aktualizowala liczba wyswietlen tematu? Jest aktualizowana raz na 3 godziny.
Fenix 3 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Nowy skin: IP.Board Classic Blue Testujcie i piszcie jak sie sprawdza. Czy teraz wszystkie bolaczki juz sa przeszloscia czy ... jeszcze nie ?
teddy 6 898 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Sygnatury nie są niczym oddzielone od postów.
teddy 6 898 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 To widocznie u mnie coś się w przeglądarce rypie.
raven_raven 12 014 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) Genialnie, forum wyglądające po staremu i działające jak nowe . Czytałem sobie ostatnio archiwum i przypomniałem sobie stary wygląd, zatęskniłem za nim. I proszę, jaka niespodzianka. Mam tylko 3 uwagi: - można by bardziej oddzielić sygnaturę od treści postu, mała biała kreska to za mało jak dla mnie - przyciski "Dodaj odpowiedź" i "Napisz nowy temat" są rozciągnięte w poziomie (albo mi się wydaje?) - czcionka w szybkiej odpowiedzi jest kijowa, nie dałoby się czegoś o zmiennej szerokości liter dać? Edytowane 26 października 2009 przez raven_raven
Mejm 15 361 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Ogolnie nowy skin jest ok. Co mozna by poprawic to info pod awatarem. W innych skinach jest ladne wyrownanie z pogrubieniem kategorii. Tutaj jest po prostu rozpie.rdol. Od biedy mozna by wywalic tez te paskudne ikony IMB (czy jak tam) na glownej stronie. Wczesnij z tego co pamietam byly koleczka i ladnie to wygladalo. Acha, przy pisaniu tego posta widze, ze w Podsumowaniu tematu na dole ramki cytatow zachodza na pole z data/czasem. Nadal jednak brakuje mi dwoch rzeczy: 1. Belki/drzewka u dolu tematu 2. Logowania na glownej. Nie jestem milosnikiem autologowan czy innych zapamietywan i teraz za kazdym razem musze wchodzic w Zaloguj, tam odhaczyc "zapamietaj mnie" i wpisac login oraz haslo. Uciazliwe, no.
TeBe 142 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Gdzie trzeba kliknąć, żeby zignorować tematy/całe działy? Przykładowo nie interesują mnie bijatyki i chciałbym, żeby dział był zwinięty i nowe posty mi się nie pokazywały np. w przeglądzie codziennym.
django 549 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 mozesz zminimalizowac tylko cale kategorie, czyli "Platformy", "Kąciki", "Inne" i "Niezależni"
Gość Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Kiedy bedzie sie aktualizowala liczba wyswietlen tematu? Jest aktualizowana raz na 3 godziny. ilość wyświetleń cały czas nie działa.
Tokar 8 278 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Coś z moimi ustawieniami/przeglądarką, czy dalej nie można przeglądać historii swoich warnów ? Nie to, żebym się nie domyślał za co i od kogo, no ale formalnie chciałbym mieć w takie coś wgląd.
vip77 250 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 senior member i ma warny, matko swieta
Gość Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Coś z moimi ustawieniami/przeglądarką, czy dalej nie można przeglądać historii swoich warnów ? Nie to, żebym się nie domyślał za co i od kogo, no ale formalnie chciałbym mieć w takie coś wgląd. można, coś masz nie tak z przeglądarką. Popróbuj też na innych skinach.
Tokar 8 278 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 senior member i ma warny, matko swieta Łojezusiczku i to 80 % ! Co poradzić, jestem gwiazdą tego forum. No i pod firefoxem działa. Chrome to się chyba jednak nie doczeka żeby to forum w 100% poprawnie pod nim chodziło.
standby 1 725 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Siema, jak moge zlikwidować ten status gdzie wszyscy sobie piszą ? Niestety nie ma u mnie zadnego minusa itd
Gość Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Siema, jak moge zlikwidować ten status gdzie wszyscy sobie piszą ? Niestety nie ma u mnie zadnego minusa itd tym chowasz cały pasek boczny.
Arkady 1 031 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Od trzech dni nie mogę się zalogować na Operze, wie ktoś co i jak? Na gównianym IE wszystko działa. Edit Ok, już wszystko działa, przynajmniej teraz.
Yano 3 697 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 witam po pewnych ostatnich wydarzeniach na forum przyszla mi do głowy pewna myśl może by wprowadzić coś w stylu kodów ktore trzeba przepsiac z obrazka zeby zabezpieczyc sie przed botami tylko że tutaj były by różne pytania/zadania/minigierki ktore by zabezpieczały przed pijanymi i naćpanymi użytkownikami? ponieaż robia oni zwykle taki syf że ręce opadają ... a tymczasem przed wysłaniem posta moglo by sie pojawiać okienko z czymś co dla nawalenego typa bedzie nie do przeskoczenia a dla trzeźwego bedzie na 5 sekund myślenia (jako dodatkowy plus - moglo by to powstrzymac przed pisaniem kompletnych idiotów i 10 latków ;P) co wy na to? (glownie pytam władze)
Yano 3 697 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 (edytowane) to niech ją wypowie jak czlowiek a nie jak zachlana świnia zreszta to akurat tylko jeden swieży przyklad, chyba kazdy wie ze co jakis czas zdarzaja sie pijackie akcje (zwlaszcza chyba moderatorzy musza sobie zdawac sprawe z upierdliwosci takich sytuacji, pod warunkiem ze to nie oni sa akurat pijani ;p) Edytowane 8 listopada 2009 przez Yano
Scorp1on 8 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 To takim swiniom dawac warny i tyle. Nie zamierzam co post pisac haselko jak dawniej na rapidzie... Zauwazylem ze juz sie "ogladanie" nabijana przy nowych tematach z aktualizacji forum
Rekomendowane odpowiedzi