MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Słuchajcie o co chodzi, nie mogę zmienić avatara? Nie wiem co jest, ale po każdorazowym kliknięciu "zmień" nic się nie zmienia. Mimo tego, że obrazek jest 90x90 i wazy mniej niż 20kb. Tylko ja mam taki problem?
Cris 120 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Yano też żeś wymyślił.... ja uwielbiam pisać po alku.
ziemia1 685 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 od rana mam dziwny problem, nie mogę wejść na stronę forum mogę to robić podszywając się po ip szwedzkie
Gość szpic Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 ja mam za to caly czas "resetowane polaczenie" nic sie nie da zrobic na forum
vip77 237 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 cos forum kleka. u mnie tez "Połączenie zostało zresetowane"
sir_ryszard 80 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 U mnie też co chwilę "Połączenie zostało zresetowane". Nie da się w ogóle egzystować na forum.
Ader 383 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 U mnie też co chwilę "Połączenie zostało zresetowane". Nie da się w ogóle egzystować na forum. To samo,muszę po 20 razy stronę odświeżać,zróbcie z tym coś.
Andżej 2 268 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Zamiast 20 razy odswiezac strone zeby wejsc na wasze ulubione forum, idzcie zrobic cos pozytecznego, nerdy. <hejt>
ziemia1 685 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 od rana mam dziwny problem, nie mogę wejść na stronę forum mogę to robić podszywając się pod ip szwedzkie jakieś pomysły admini? to jedyna strona i forum na jakie nie mogę wejść normalnie tylko przez vpn firmy w której pracuję
arab 1 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 od rana mam dziwny problem, nie mogę wejść na stronę forum mogę to robić podszywając się pod ip szwedzkie jakieś pomysły admini? to jedyna strona i forum na jakie nie mogę wejść normalnie tylko przez vpn firmy w której pracuję Wyślij mi na PM ip z ktorego nie możesz wejść.
Fenix 3 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Uwaga. Dzisiaj w nocy po 22 forum bedzie wylaczone na 3-4 godziny. Prace techniczne.
Scorp1on 8 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 GameMusic.pl ? muzyka z gier powraca! Po niemal rocznej przerwie renowacyjnej portal GameMusic.pl został uruchomiony w zupełnie nowej wersji. Ten w całości poświęcony tematyce muzyki z gier serwis zmienił się nie do poznania ? począwszy od strony wizualnej, poprzez rozbudowę bazy danych, a skończywszy na całkowicie nowej roli użytkowników w jego tworzeniu. Każdy zarejestrowany na GameMusic.pl internauta ma możliwość dodawania własnych treści do bazy danych portalu. Jeśli więc nie możesz znaleźć na łamach serwisu swojego ulubionego kompozytora bądź soundtracka z gry, nic nie stoi na przeszkodzie by dodać go własnoręcznie! Istnieje również możliwość pisania własnych recenzji ścieżek dźwiękowych z gier. Każda aktywność nagradzana jest punktami, za które można otrzymać nagrody. Uwagę przykuwa również rozbudowany system komentarzy i forum, system głosowania oraz rankingi ? widać, że redakcja postawiła na interaktywność oddając czytelnikom do rąk całą gamę narzędzi. Zapraszamy serdecznie! tez dostaliscie takie PW od gamesmusic.pl?
Gość Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 spokojna Twoja rozczochrana, więcej już spamu z tego konta nie dostaniesz.
Shankor 1 614 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Ja mam takie pytanie. Czy jest możliwość ukrycia pierwszego posta w danym temacie (ten na samej górze, pojawia się on np na 2 stronie topicu. Na tej stronie wyświetla mi post Emet'a z 1 stycznia 2008!)? Szukałem opcji wyłączenia, ale bezskutecznie.
Gość Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 było już setki razy. Przeglądnij ten temat kilka stron wstecz. Są nawet screeny [o ile dobrze pamiętam to tutaj je wrzucałem]
Gość Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 (edytowane) Może to taka mało związana z "silnikiem forum" kwestia, ale proszę dodajcie w końcu favicona. Często orientuję się po stronach tylko po faviconach (np. pasek zakładek w FF, wyłączam tytuły stron by więcej się zmieściło na pasku) i zapewne nie tylko ja. Poza tym ikona IPB jako favicon takiego forum, skandal. Nie wiecie jak dodać? Tu macie kod jak to zrobić (wg. W3C - World Wide Web Consortium - czyli organizacja od standardów na stronach): Wersja XHTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en-US" lang="en-US"> <head profile="http://www.w3.org/2005/10/profile"> <link rel="icon" type="image/png" href="ścieżka/adres_do_ikony" /> [?] </head> [?] </html> Pozdrawiam F. Edytowane 7 grudnia 2009 przez Gość
Fenix 3 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Zrobione (akurat w kodzie nie grzebalem bo kazdy skin musialby byc modyfikowany). Wiem wiem.. to co teraz jest robilem minute. Moze ktos ma lepszy talent graficzny ;P http://www.favicon.cc/
Dark Serge 80 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 jak zmieniłes to nie wiem czy sie wyświetla ( w ip.board classic blue sie nie wyswietla). favicona powinna się wyświetlac automatycznie dla każdego skina jeśli wrzucisz favicon.ico do roota foruma (tam gdzie index.php). ja proponuje to :
Fenix 3 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Dokladnie tak zrobilem. W katalogu glownym zostalo podmienione ale... zanim sie cache przeczysci to troche trwa tzn. mi dopiero teraz pojawila sie u gory nowa ikona. Wczesniej za nic nie chciala sie wyswietlic tzn. jak sie logowalem anonimowo na innej przegladarce to sie pokazala. Na firefoxie dlugo nie... az do teraz Co do twojego pomyslu... myslimy tak samo Ty zmieniles wielkosc P a ja.. zmienilem jej kolor. Reszta identyczna (nawet kolor podobny
Dark Serge 80 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 haha juz widze najszybszy sposób na odswieżenie favicona to kliknięcie - http://www.psxextreme.info/favicon.ico - odświeżenie otwartego obrazka (powinien sie zmienić) i odswieżenie foruma. wtedy powinno smigać. Pasuje mi ta Twoja ikonka
LucasFGW 0 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Ten sam pomysł, ale w trochę bardziej estetycznym wydaniu:
Shankor 1 614 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 (edytowane) Litera X z loga PE Czerwone x z logo: Edytowane 9 grudnia 2009 przez Shankor
STRETCH 30 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 ten x milo wyglada. nie moge sobie sprawdzic warnow. na zadnym skinie w obu przegladarkach jakie posiadam. ff i ie.
Scorp1on 8 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Zmience te P z mniej razacego oczy kolor z favikony
Szczuru 0 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Głupia sprawa bo pewnie była już poruszana ale nie widzę nigdzie Arcade Wróci czy coś? Jeśli ktoś byłby tak miły (i pamiętał) i podał by mi nazwę gry flashowej właśnie z naszego Arcade. Mianowicie chodzi mi o grę, w której latało się Marianem i omijało "cegiełki"
Rekomendowane odpowiedzi