Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chciałem się pochwalić faktem, że forum nie nalicza mi postów. Napisałem już ich kilka, a licznik cały czas pokazuje '0'.

Może ktoś coś z tym zrobić? Proszę...

Edytowane przez illusion
Opublikowano

X lepszy, to twoje jest zdecydowanie za małe i nic nie widać

Sam napis "extreme" z logo byłoby spoko. Tylko niestety nie mam skilla żeby coś takiego zaprezentować. :(

Opublikowano

By zaliczalo trzeba przekroczyc bariere SMS? Czy 10 stron zeszytu zapisac?

Musisz napisać posta w formie wypracowania maturalnego. Wzoruj się na postach Mendrka ;)

Opublikowano

Dziś na GG zaskoczyło mnie coś takiego:

"

Sasuke

Elo jesteś z forum PSX Exstrme, mam taki problem, zajestorowałem na to forum, i od dwóch tygodni nie mam autoryzacji od Admina, co się dzieje ? czy tam jest jakiś Admin, bo ileż można czekać, to samo u mojego kolegi, zajestrował się i nie ma autoryzaji od dwóch tygodni "

Nie wiem ocebe i szczerze mówiąc nie chcę wiedzieć, nie znam też tego cypiska który do mnie napisał ;) Wiadomix, że jak trwoga to do Stony.

PS. Może chodzi o to, że kolo się nie ZAREJESTROWAŁ tylko ZAJESTROWAŁ? Anyone? ;)

Opublikowano

Nie daloby by sie wylaczyc tych smiesznych podpisow 'uzytkownik edytowal posta o godzinie takiej i takiej'? Pisze posta, wysylam, patrze czy jest ok i nagle !literowka. Poprawiam i juz mam ten smieszny przypis. Dajcie te 5min na zmiany...

Opublikowano

brak tego podpisu to przywilej [jeden z niewielu ;) ] SM i nie ważcie się tego zmieniać ;)

PS. haha , jaka reklama na głównym banerku. Śmiech na sali :F

Opublikowano

Faktycznie, świat się może zawalić po zobaczeniu takiego czegoś pod swym postem.

Kilka razy widzialem literowke w temacie, mial troche postow ale nitk nie odwazyl sie poprawic literki

Opublikowano

Bo czasami taka literówka, to dodatkowy smaczek ;) Jak np. Gry Onilne ;)

Opublikowano

Nie mowie, ze to jakos strasznie przeszkadza, ale mozna by to zmienic. Takie tam... cos o malym priorytecie, ale jakby ktos sie zajmowal szlifowaniem, to dlaczego by nie?

Opublikowano

Flik, powtorze za Stona, ba, nawet Stonka zacytuje:

brak tego podpisu to przywilej [jeden z niewielu ;) ] SM i nie ważcie się tego zmieniać ;)

:potter:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nosz ku.rwa co chwile wywala mi jakiś Drive Error. Głównie jak chce wejść w "komunikator" i odczytać potrzebne mi pm'ki. :confused:

Wcześniej wywalało za każdym razem gdy chciałem się dostać ogólnie na forum.

Tutaj screen:

errorgv.th.jpg

Zróbcie coś z tym. <_<

EDIT:

Teraz nie mogłem się dostać na forum przez jakieś pół godziny. WTF?

Edytowane przez A.L.I
Opublikowano

Nosz ku.rwa co chwile wywala mi jakiś Drive Error. Głównie jak chce wejść w "komunikator" i odczytać potrzebne mi pm'ki. :confused:

Wcześniej wywalało za każdym razem gdy chciałem się dostać ogólnie na forum.

Szkoda, że nie chwalicie, jak przez prawie rok nie było tego problemu. A tak zawsze się jakiś krzykacz znajdzie i (pipi)ami zacznie rzucać. O problemie wiemy i już działamy.

Opublikowano

Chwale, chwale tylko teraz gdy potrzebuje danych do przelewu które mam w pm'ce, musiało się rozkraczyć. Pewnie sam byś się uniósł gdyby ciebie spotkała podobna sytuacja.

Tak, czy inaczej dobrze wiedzieć że działacie i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwy, chwała wam za to! :P

Opublikowano

Chwale, chwale tylko teraz gdy potrzebuje danych do przelewu które mam w pm'ce, musiało się rozkraczyć. Pewnie sam byś się uniósł gdyby ciebie spotkała podobna sytuacja.

Tak, czy inaczej dobrze wiedzieć że działacie i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwy, chwała wam za to! :P

OK, powinno już działać. W imieniu serwera baz danych, przepraszamy za niedogoności ;)

Opublikowano (edytowane)

Na profilu w sekcji znajomi mam taki oto tekst: "50 losowych znajomych 11". O co chodzi ?

Edit:

Już zniknęło. A tak to wyglądało

50losowychznajomych11.th.jpg

Edytowane przez Square
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...