TeBe 142 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 X lepszy, to twoje jest zdecydowanie za małe i nic nie widać
illusion 0 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 (edytowane) Chciałem się pochwalić faktem, że forum nie nalicza mi postów. Napisałem już ich kilka, a licznik cały czas pokazuje '0'. Może ktoś coś z tym zrobić? Proszę... Edytowane 12 grudnia 2009 przez illusion
Lucek 4 417 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 bylo poruszane juz miliard razy - forum nie zlicza krotkich postow
Scorp1on 8 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 By zaliczalo trzeba przekroczyc bariere SMS? Czy 10 stron zeszytu zapisac?
A.L.I 9 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 X lepszy, to twoje jest zdecydowanie za małe i nic nie widać Sam napis "extreme" z logo byłoby spoko. Tylko niestety nie mam skilla żeby coś takiego zaprezentować.
Soq 226 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 By zaliczalo trzeba przekroczyc bariere SMS? Czy 10 stron zeszytu zapisac? Musisz napisać posta w formie wypracowania maturalnego. Wzoruj się na postach Mendrka
Gość Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Dziś na GG zaskoczyło mnie coś takiego: " Sasuke Elo jesteś z forum PSX Exstrme, mam taki problem, zajestorowałem na to forum, i od dwóch tygodni nie mam autoryzacji od Admina, co się dzieje ? czy tam jest jakiś Admin, bo ileż można czekać, to samo u mojego kolegi, zajestrował się i nie ma autoryzaji od dwóch tygodni " Nie wiem ocebe i szczerze mówiąc nie chcę wiedzieć, nie znam też tego cypiska który do mnie napisał Wiadomix, że jak trwoga to do Stony. PS. Może chodzi o to, że kolo się nie ZAREJESTROWAŁ tylko ZAJESTROWAŁ? Anyone?
Flik 2 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Nie daloby by sie wylaczyc tych smiesznych podpisow 'uzytkownik edytowal posta o godzinie takiej i takiej'? Pisze posta, wysylam, patrze czy jest ok i nagle !literowka. Poprawiam i juz mam ten smieszny przypis. Dajcie te 5min na zmiany...
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Faktycznie, świat się może zawalić po zobaczeniu takiego czegoś pod swym postem.
Gość Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 brak tego podpisu to przywilej [jeden z niewielu ] SM i nie ważcie się tego zmieniać PS. haha , jaka reklama na głównym banerku. Śmiech na sali :F
Scorp1on 8 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Faktycznie, świat się może zawalić po zobaczeniu takiego czegoś pod swym postem. Kilka razy widzialem literowke w temacie, mial troche postow ale nitk nie odwazyl sie poprawic literki
Gość Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Bo czasami taka literówka, to dodatkowy smaczek Jak np. Gry Onilne
Flik 2 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Nie mowie, ze to jakos strasznie przeszkadza, ale mozna by to zmienic. Takie tam... cos o malym priorytecie, ale jakby ktos sie zajmowal szlifowaniem, to dlaczego by nie?
Lucek 4 417 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Flik, powtorze za Stona, ba, nawet Stonka zacytuje: brak tego podpisu to przywilej [jeden z niewielu ] SM i nie ważcie się tego zmieniać :potter:
Scorp1on 8 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Wydaje mi sie ze znalazlem jeden glicz czytam pw, wybieram nowe poste a tu pokazuje mi nowych userow ktorzy zarejestrowali sie dzisiaj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 =1&period=today"]To samo można sprawdzić tutaj ;P
Square 8 705 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Mam błąd z linkowaniem konkretnych postów. Po użyciu skopiowanego linku przenosi do innego postu niż chcę żeby przenosiło.
Scorp1on 8 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 =1&period=today"]To samo można sprawdzić tutaj ;P Ale gdy przeczytam PW, naciskam Wyświetl nową zawartość i przechodzi mi w tam gdzie podales linka
A.L.I 9 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 (edytowane) Nosz ku.rwa co chwile wywala mi jakiś Drive Error. Głównie jak chce wejść w "komunikator" i odczytać potrzebne mi pm'ki. :confused: Wcześniej wywalało za każdym razem gdy chciałem się dostać ogólnie na forum. Tutaj screen: Zróbcie coś z tym. <_< EDIT: Teraz nie mogłem się dostać na forum przez jakieś pół godziny. WTF? Edytowane 14 stycznia 2010 przez A.L.I
arab 1 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Nosz ku.rwa co chwile wywala mi jakiś Drive Error. Głównie jak chce wejść w "komunikator" i odczytać potrzebne mi pm'ki. :confused: Wcześniej wywalało za każdym razem gdy chciałem się dostać ogólnie na forum. Szkoda, że nie chwalicie, jak przez prawie rok nie było tego problemu. A tak zawsze się jakiś krzykacz znajdzie i (pipi)ami zacznie rzucać. O problemie wiemy i już działamy.
A.L.I 9 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Chwale, chwale tylko teraz gdy potrzebuje danych do przelewu które mam w pm'ce, musiało się rozkraczyć. Pewnie sam byś się uniósł gdyby ciebie spotkała podobna sytuacja. Tak, czy inaczej dobrze wiedzieć że działacie i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwy, chwała wam za to!
arab 1 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Chwale, chwale tylko teraz gdy potrzebuje danych do przelewu które mam w pm'ce, musiało się rozkraczyć. Pewnie sam byś się uniósł gdyby ciebie spotkała podobna sytuacja. Tak, czy inaczej dobrze wiedzieć że działacie i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwy, chwała wam za to! OK, powinno już działać. W imieniu serwera baz danych, przepraszamy za niedogoności
Square 8 705 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 (edytowane) Na profilu w sekcji znajomi mam taki oto tekst: "50 losowych znajomych 11". O co chodzi ? Edit: Już zniknęło. A tak to wyglądało Edytowane 21 stycznia 2010 przez Square
Rekomendowane odpowiedzi