Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem zamiast obrazka w poscie mam tekst "Dolaczona grafika", o co chodzi?

Opublikowano

Macie problemy z własnymi kompami/przeglądarkami, nie z forum. Weźcie sobie ciasteczka przeczyśćcie, pamięć przeglądarki etc.

Naprawdę myślisz , że tego nie próbowałem? Wstydź się.

Opublikowano

Może nie jest to prośba ściśle związana z tematem, ale... proszę o usunięcie moich wszystkich uprawnień moderatorskich i usunięcie mojego nicku z listy moderatorów. Nie moderuję Forum Bijatyk od dawna (moje miejsce wiele miesięcy temu zajął Mastachi), a wciąż zdarza się, że dostaję PM-ki w sprawie moderacji.

Z góry dziękuję :)

Opublikowano (edytowane)

O, no to mam problem z forum - zamiast jednej, postowane są dwie wiadomości...

Firefox, najnowsza wersja.

Edytowane przez Di
Opublikowano

A ja mam pytanie. Co ile jest aktualizowany status użytkownika? Chodzi mi o to np. że mam ponad 60 postów a przy moich postach status twierdzi, że 27. Taki szczegół, niech admin się nie denerwuje na mnie :D

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, czy ten problem dotyczy też innych alfabetów, ale kiedy chcę napisać cokolwiek cyrylicą, to po wysłaniu posta pojawiają się znaki zapytania i dopiero kiedy zedytuję posta cyrylica jest widoczna.

EDIT: Szit, cyrylica widoczna jest tylko po edycji. Przy ponownym oglądaniu posta nadal występują pytajniki

Edytowane przez Soq
  • Plusik 1
Opublikowano

1. Nie działa opcja szukaj (FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU........)

2. O co chodzi z reputacją ? Mogę jakoś dowiedzieć się dlaczego mam "-1" ?

3. Dlaczego nie mogę zalogować się na ps3site ?

• Minusik 1
Gość donsterydo
Opublikowano

Nie działa mi opcja edycji postów. Wciskam odpowiedni "przycisk" i się po prostu nic nie uruchamia, jest tak chyba od wczoraj.

Opublikowano

Gdy klikam w OSTATNI NIEPRZECZYTANY POST new_post.png to wyświetla mi się tylko pierwszy post tematu i nic więcej.

I za każdym razem tak.

Strasznie denerwujące.

Nosz (pipi) zrobi ktoś coś z tym?

Zauważyłem , że problem występuję tylko w Hyde Parku

2gwutep.jpg

Opublikowano (edytowane)

Chyba Nike wam form zhakowało, bo na miejscu mojego panelu są ich reklamy just do it, a zamiast waszego loga jest jakieś "pedo fan"

http://img444.imageshack.us/i/beztytuubyqv.jpg/

Edytowane przez gekon
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy klikam w OSTATNI NIEPRZECZYTANY POST new_post.png to wyświetla mi się tylko pierwszy post tematu i nic więcej.

I za każdym razem tak.

Strasznie denerwujące.

Nosz (pipi) zrobi ktoś coś z tym?

Zauważyłem , że problem występuję tylko w Hyde Parku

2gwutep.jpg

Podbijam,zróbcie coś z tym wreszcie...

Opublikowano

Ja to samo od wczorajszej awarii. I najlepsze, że jak wchodzę ponownie na forum to cały czas tematy mam oznaczone jako nieprzeczytane. Oczywiście nawet te na które już wchodziłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...