Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Czasem zamiast obrazka w poscie mam tekst "Dolaczona grafika", o co chodzi?

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

Gdy klikam w OSTATNI NIEPRZECZYTANY POST new_post.png to wyświetla mi się tylko pierwszy post tematu i nic więcej.

I za każdym razem tak.

Strasznie denerwujące.

Opublikowano

Mam to samo, choć nie we wszystkich tematach.

Opublikowano

Ostatnio czesto calymi godzinami nie moge sie zalogowac np dzis kolo poludnia.

I jeszcze pytanie, czy jest jakies miejsce gdzie mozna sie dowiedziec gdzie i co trzeba zmienic by np. linki na IPB otwieraly sie w nowym oknie itp.?

Opublikowano

Macie problemy z własnymi kompami/przeglądarkami, nie z forum. Weźcie sobie ciasteczka przeczyśćcie, pamięć przeglądarki etc.

Naprawdę myślisz , że tego nie próbowałem? Wstydź się.

Opublikowano

chyba jest problem z opcją :szukaj". bo nigdy nic nie znajduje :)

Opublikowano

Może nie jest to prośba ściśle związana z tematem, ale... proszę o usunięcie moich wszystkich uprawnień moderatorskich i usunięcie mojego nicku z listy moderatorów. Nie moderuję Forum Bijatyk od dawna (moje miejsce wiele miesięcy temu zajął Mastachi), a wciąż zdarza się, że dostaję PM-ki w sprawie moderacji.

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

O, no to mam problem z forum - zamiast jednej, postowane są dwie wiadomości...

Firefox, najnowsza wersja.

Edytowane przez Di

Opublikowano

A ja mam pytanie. Co ile jest aktualizowany status użytkownika? Chodzi mi o to np. że mam ponad 60 postów a przy moich postach status twierdzi, że 27. Taki szczegół, niech admin się nie denerwuje na mnie :D

Opublikowano

Skórka Classic Blue najlepszym, najczytelniejszym i najprzejrzystszym wyglądem forum i ch.j!

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano

Nie wiem, czy ten problem dotyczy też innych alfabetów, ale kiedy chcę napisać cokolwiek cyrylicą, to po wysłaniu posta pojawiają się znaki zapytania i dopiero kiedy zedytuję posta cyrylica jest widoczna.

EDIT: Szit, cyrylica widoczna jest tylko po edycji. Przy ponownym oglądaniu posta nadal występują pytajniki

Edytowane przez Soq

Opublikowano

1. Nie działa opcja szukaj (FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU........)

2. O co chodzi z reputacją ? Mogę jakoś dowiedzieć się dlaczego mam "-1" ?

3. Dlaczego nie mogę zalogować się na ps3site ?

Opublikowano

Czemu mój licznik postów się zatrzymał? Piszę i piszę, a tu ciągle 22 posty. :mellow:

Opublikowano

Nie działa mi opcja edycji postów. Wciskam odpowiedni "przycisk" i się po prostu nic nie uruchamia, jest tak chyba od wczoraj.

Opublikowano

A gdzie się podział "shoutbox" ? :[

Opublikowano

A gdzie się podział "shoutbox" ? :[

Spoilery wrzucali, to został zabrany. :/

Opublikowano

Gdy klikam w OSTATNI NIEPRZECZYTANY POST new_post.png to wyświetla mi się tylko pierwszy post tematu i nic więcej.

I za każdym razem tak.

Strasznie denerwujące.

Nosz (pipi) zrobi ktoś coś z tym?

Zauważyłem , że problem występuję tylko w Hyde Parku

2gwutep.jpg

Opublikowano

Chyba Nike wam form zhakowało, bo na miejscu mojego panelu są ich reklamy just do it, a zamiast waszego loga jest jakieś "pedo fan"

http://img444.imageshack.us/i/beztytuubyqv.jpg/

Edytowane przez gekon

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I za każdym razem tak.

Strasznie denerwujące.

Nosz (pipi) zrobi ktoś coś z tym?

Zauważyłem , że problem występuję tylko w Hyde Parku

2gwutep.jpg

Podbijam,zróbcie coś z tym wreszcie...

Opublikowano

Czemu 80% forum jez zabezpieczone GTA / Kącik Wyścigowy etc?

Opublikowano

Ja mam natomiast wszystkie tematy oznaczone jako nieprzeczytane, ale to chyba wina porannej awarii.

Opublikowano

Ja to samo od wczorajszej awarii. I najlepsze, że jak wchodzę ponownie na forum to cały czas tematy mam oznaczone jako nieprzeczytane. Oczywiście nawet te na które już wchodziłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.