Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A gdzie mogę taką opcją znaleźć, ustawić? Szukałem w ustawieniach ale albo źle widzę albo źle szukam bo nie mogę znaleźć.

@down: ok, elegancko dzięki.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

To skutki wprowadzenia gówna jakim jest szałt. Ostatnio forum albo całkowicie leży, albo działa jak @#%#

Opublikowano

To skutki wprowadzenia gówna jakim jest szałt. Ostatnio forum albo całkowicie leży, albo działa jak @#%#

Przed szałtem też tak było.

Opublikowano

Nie było. Dopiero teraz pojawiły się jakieś cuda i krzaki. To nie może być zbieg okoliczności! Wszystko przez szałtboksa! Nawet google ciężko się przez niego otwiera.

No dobra, fajny dodatek, ale wraz z nim pojawiły się jakieś dziwaczne błędy.

Opublikowano

forum się rozjeżdża, czcionki szaleją i jakiś error na górze się pojawia:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 341 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:341) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 93 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:341) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 96 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:341) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 104 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:341) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:341) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 109
Opublikowano

to jeszcze pytanie pomocnicze: czy problem dalej funkcjonuje jak zamkniecie shouta (przycisk po prawej) oraz czy takie same problemy wystepuja na podstronach gdzie shouta nie ma?

Opublikowano (edytowane)

U mnie na Thoreau (Ciemny) pierniczy się tylko na głównej, podstrony śmigają normalnie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Czy tylko ja mam ciągle rozwiniętą liste przy profilu (ta strzałka, gdzie są profil, ustawienia, wiadomości itd.) podczas przeglądania forum na PS3 ? Strasznie wkurzające bo na normalnym skinie zasłania liste dostępu Forum ->SubForum ->itd. a i strasznie brzydko wygląda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...