Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie mam tak samo. Praktycznie w każdym temacie wrzuca na pierwszą stronę.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

A gdzie mogę taką opcją znaleźć, ustawić? Szukałem w ustawieniach ale albo źle widzę albo źle szukam bo nie mogę znaleźć.

@down: ok, elegancko dzięki.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

To zapewne trudne poczatki odpalenia szauta ale :

przechwytywaniekd.th.png

Do tego rozwalilo cala glowna strone foruma (powiekszylo czcionki i ogolnie zrobilo balagan).

przechwytywaniez.th.png

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Czy wam też forum chodzi i chodziło wcześniej tak ospale ? Inne strony chodzą natychmiastowo, natomiast FPE tak się u mnie ociąga.

Opublikowano

To skutki wprowadzenia gówna jakim jest szałt. Ostatnio forum albo całkowicie leży, albo działa jak @#%#

Opublikowano

fpe.th.png

Wczoraj przyszło mi powiadomienie o 2 nowych PMkach.

Jednak wewnątrz 'Komunikatora' pusto.

Fake-powiadomienie czy wiadomości wyparowały?

Opublikowano

To skutki wprowadzenia gówna jakim jest szałt. Ostatnio forum albo całkowicie leży, albo działa jak @#%#

Przed szałtem też tak było.

Opublikowano

Nie było. Dopiero teraz pojawiły się jakieś cuda i krzaki. To nie może być zbieg okoliczności! Wszystko przez szałtboksa! Nawet google ciężko się przez niego otwiera.

No dobra, fajny dodatek, ale wraz z nim pojawiły się jakieś dziwaczne błędy.

Opublikowano

A mi SPOILERy nie dzialaja...klikam i nie odkrywa ukrytego textu...

Opublikowano

forum się rozjeżdża, czcionki szaleją i jakiś error na górze się pojawia:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 341 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:341) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 93 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:341) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 96 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:341) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 104 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:341) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:341) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 109
Opublikowano

Jaki macie ustawiony skin?

Opublikowano

Ja Thoreau (ciemny).

Odkąd shout jest zainstalowany, forum się wali. Przeważnie wieczorami.

Opublikowano

U mnie tez w nocy wystapily problemy, jednak teraz juz wszystko jest git.

Jesli chodzi o skin to mam ustawiona Niebieska Pomarancze - wg. mnie najlepsza skorka.

Opublikowano

"niebieska pomarańcza - polski"

teraz jest ok, ale wieczorem od paru dni tak się rozkracza..

Opublikowano

to jeszcze pytanie pomocnicze: czy problem dalej funkcjonuje jak zamkniecie shouta (przycisk po prawej) oraz czy takie same problemy wystepuja na podstronach gdzie shouta nie ma?

Opublikowano

U mnie na Thoreau (Ciemny) pierniczy się tylko na głównej, podstrony śmigają normalnie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

shout zwinięty mam tym minusikiem, a wywala te błędy wieczorami i tylko na głównej stronie forum.

Opublikowano

Klikasz Shout (lewy rog).Teraz na dole masz belke gdzie sa preferencje.Klikasz i reszte juz sama widzisz.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Czy tylko ja mam ciągle rozwiniętą liste przy profilu (ta strzałka, gdzie są profil, ustawienia, wiadomości itd.) podczas przeglądania forum na PS3 ? Strasznie wkurzające bo na normalnym skinie zasłania liste dostępu Forum ->SubForum ->itd. a i strasznie brzydko wygląda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.