Figlarz 1 272 Opublikowano 31 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2010 Dałoby się zrobić tak, żeby w linki można było bezpośrednio? Teraz trzeba kopiować do przeglądarki i troszkę to uciążliwe... Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 31 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2010 Thoreau jasny. Czasem shout sie wywala i kazdy z dzialow forum jest przedzielony spora niebieska krecha (taka ze trzeba ekran przewijac). Jak sie znowu zdarzy to zrobie pscreena. 1 Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 wogole skorki mi nie dzialaja, znaczy tylko ta podstawowa, rozne przegladarki ciasteczka wyczyszczone itd it Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2010 Czy można na górze oddzielić od siebie te obrazki, żeby jeden przenosił na forum a drugi na ppe.pl? Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 zmienilem avatara- niby w ustawieniach jest nowy obrazek ale kiedy napisze jakiegos posta to wciaz mam stary awatar- i do tego jakis taki rozciagniety. Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 (edytowane) dziala dziekuje Edytowane 11 kwietnia 2010 przez maciekww28 Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Czesto przegladam forum za pomoca komorki (teraz tez) i tutaj pytanie czy da sie poprawic wersje mobile forum tak zeby poprawnie obslugiwala spoilery? Mam ikonke spoilera ale niestety nie reaguje na klikniecie (nie rozwija sie). Telefonik raczej nie robi problemu, bo jak przelacze sie na zwykle wyswietlanie zawartosci forum to wtedy spoilery dzialaja. Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 na stronie glownej forum znow mi sie wysypuje; taki błąd: Warning: array_reverse(): The argument should be an array in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 334 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 341 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:334) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 93 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:334) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 96 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:334) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 104 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:334) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:334) in /srv/var/sites/psxextreme_info/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 109 i tak miedzy kazdymi dzialami po pare cm przerwy Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 mialem to samo, wylaczenie tego (pipi)ego shoutboxa pomoglo Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 mialem to samo, wylaczenie tego (pipi)ego shoutboxa pomoglo Bo jak nie trudno sie z kodu domyslec jest to jego wina . Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 Tez mam ten sam bład. Gdzie mozna wylaczyc shouta? Narazie tylko rozkminilem jak go ukryc. Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 Ja mam pytanie, czemu licznik postów tutaj po lewej stronie pod awatarem nie działa? Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2010 Dałoby się zrobić tak, żeby w linki można było bezpośrednio? Teraz trzeba kopiować do przeglądarki i troszkę to uciążliwe... FPIS Poza tym dzisiaj strona ładuje sie wolno. Wchodzę gdziekolwiek - zaladuje sie belka z logiem i dopiero po 5-6s pojawia sie reszta. Moze to od przegladarki. Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 @bajej - to masz dobrze, mi od wczoraj każda strona ładuje się 15 min. Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 Wpis. Mi cholera to samo po 5-10 minut. Nie da rady korzystać z forum ;/ Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 Wczoraj wieczorem miałem ten problem, ale dzisiaj wszystko śmiga elegancko. Jedyne kłopoty z forum to mam podczas przeglądania na konsoli. Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 Problem rozwiazalem. Wadliwie dzialal adserver zewnetrznej firmy. Kody zostaly zaktualizowane i w tej chwili zmienil sie sam adserver. Przepraszam za klopot. Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 Rzeczywiście ładnie już śmiga Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 Jak przywrócić shout po wyłączeniu go w preferencjach? Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 Rano było ok. Teraz strona główna wygląda tak: Screeny z PS3. Zróbcie coś z tym proszę... Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 (edytowane) Jak przywrócić shout po wyłączeniu go w preferencjach? Kliknij opcję "Shoutbox" (masz na liście u góry, pod logiem PE). Edytowane 17 kwietnia 2010 przez Kazuo Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 Hehe, nie zauważyłem Dzięki Kazuo. Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 Rano było ok. Teraz strona główna wygląda tak: Screeny z PS3. Zróbcie coś z tym proszę... Mi natomiast forum po wczorajszej i rannej zamule zaczęło normalnie chodzić :smile: Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2010 Rano było ok. Teraz strona główna wygląda tak: Screeny z PS3. Zróbcie coś z tym proszę... No pierwszy screen to mam tak już od jakiegoś czasu. Kiedys było dobrze, z(pipi)ało się i tak już zostało. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Mi natomiast forum wygląda tak , jak na screenach powyżej- gdy odpalam je w przeglądarce z PS3 ( wcześniej było ok). Gdy odpalam je na PC wyskakuje komunikat : out of memory at line 1. WTF? WTF? WTF? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi