Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

Mi natomiast forum wygląda tak , jak na screenach powyżej- gdy odpalam je w przeglądarce z PS3 ( wcześniej było ok). Gdy odpalam je na PC wyskakuje komunikat : out of memory at line 1.

WTF? WTF? WTF?

Mi jeszcze na pleju nie otwiera spojlerów.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Czy tylko ja mam reklamę na górze strony?

nie, nie tylko tobie zaslania logo i ikonki po prawej ;]

Opublikowano

moze zalezy od skina forum... albo od rozdzialki.

u mnie jest cos takiego dabsadbadbtdbhdbh.th.png

Opublikowano

2 postulaty:

- rozdzielić logo u góry po lewej na "PSX Extreme (link foruma) i PPE (link do portalu)

- przywrócić archiwum do shouta

dziękuję za uwagę.

Opublikowano

Mi natomiast forum wygląda tak , jak na screenach powyżej- gdy odpalam je w przeglądarce z PS3 ( wcześniej było ok). Gdy odpalam je na PC wyskakuje komunikat : out of memory at line 1.

WTF? WTF? WTF?

Mi jeszcze na pleju nie otwiera spojlerów.

Mi też- ale to akurat miałem od zawsze.

Opublikowano

Ja nie mam żadnej reklamy, to chyba dobrze. ;)

Opublikowano

Czemu forum wczytuje mi sie zawsze dwa razy (wlasciwie to glowna strona forumka)? Czesto jest tak, ze wczyta sie, zdaze zjechac na dol i jak chce juz prawie kliknac w jakis dzial to wczytuje sie jeszcze raz : [

Opublikowano

wywalcie tą reklamę, albo zmieńcie położenie. Błagam

Dokładnie. Mi reklama lotto zasłania całe górne menu :( . Rozumiem reklamy ale powinny się one jakoś komponować z forum/stroną internetową.

Opublikowano

Wpis, nie dość, że u góry strony.

To dziś w prawym boku mi się otwierały :O jakieś reklamy.

Ponadto zauważyłem, że za każdym razem gdy są reklamy to forum muli.

Opublikowano

Reklamy niech sobie są,spoko ale czemu wyskakuje ich taka ilość i dlaczego zasłaniają całe górne menu, fajnie że w totka można 8 baniek trafić ale menu forum bardziej mi się przydaje :P

Opublikowano

Takich reklam nie bedzie. W firmie, ktora obsluguje powierzchnie reklamowe cos sie popieprzylo i zaczely leciec jakies totalne smieci. Albo zaraz to wylacza albo sam przegrzebie kod strony i w kazdym skinie wywale ich kody. Szukam odpowiedzialnego tego syfu.

Opublikowano

Jakies reklamy zapewne sie pojawia.. Tyle, ze nie moga byc takie chamskie i nachalne. Jakies wyskakujace popupy, video i dajace po oczach komunikaty w stylu "jestes pierwszym blablabla". Do tego reklama jakis gierek flashowych i innego typu smieci.

Opublikowano

Nie, nie tylko tobie. Problem był ogólny, a szczególnie serwera ;) Niestety. Za utrudnienia przepraszamy. Jak zwykle dokładamy wszelkich starań, by takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Opublikowano

Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca :confused:

Opublikowano

Nie, nie tylko tobie. Problem był ogólny, a szczególnie serwera ;) Niestety. Za utrudnienia przepraszamy. Jak zwykle dokładamy wszelkich starań, by takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Spoko, nie ma sprawy.

Opublikowano

Mam problem. Nie mogę teraz szybko edytować postów, a opcja dodawania mediów, obrazków i edytowania tekstu zniknęły. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

A ja chciałem zgłosić, że funkcja "przejdź do pierwszego nieprzeczytanego posta" nie działa prawidłowo. Raz mnie przenosi do ostatniego posta w temacie, raz do pierwszego, a innym razem poprawnie zadziała. Nie wiem czy tylko mi się tak dzieje, ale jeśli nie, to może by się przydało to naprawić? :) Bardzo ułatwiłoby to hasanie po forumie.

Opublikowano

A ja chciałem zgłosić, że funkcja "przejdź do pierwszego nieprzeczytanego posta" nie działa prawidłowo. Raz mnie przenosi do ostatniego posta w temacie, raz do pierwszego, a innym razem poprawnie zadziała. Nie wiem czy tylko mi się tak dzieje, ale jeśli nie, to może by się przydało to naprawić? :) Bardzo ułatwiłoby to hasanie po forumie.

U mnie jest tak, że w długich wątkach (np. Fallout 3 w Xbox360) przenosi mnie nie do pierwszego nieprzeczytanego, nie do ostatniego, ale jeszcze dalej.:) To znaczy, wyświetla tylko pierwszy post (jak zwykle na każdej stronie), a dalej pusta strona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.