Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Czesc.

Chce usunąć swoje aktualne konto z forum "PSX Extreme'a".

proszę o pomoc Administratorów, bądź kontakt w tej sprawie.

pozdrawiam...

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 241,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano
  W dniu 19.05.2010 o 12:38, Fenix napisał(a):

Tez tak mielismy poki tego sobie nie przestawilismy. Sprawdz swoje "Ustawienia".

Miałem ustawioną opcję standardowo lecz jednak pokazywało jako liniowy. Zmieniłem na liniowy a potem wróciłem na standardowe i jest ok :)

Opublikowano

Gdzie wcieło temat: "PS3 temat ogólny" ?

Edit:

Nieaktualne. Grigori już drugi raz Ci się to zdaża :P

Edytowane przez Square

Opublikowano

Cały czas to mam:

Jak używam opcji "przejdź do pierwszego nieprzeczytanego posta"...

W dniu 30.04.2010 o 20:34, Les777 napisał(a):

...w długich wątkach (np. Fallout 3 w Xbox360) przenosi mnie nie do pierwszego nieprzeczytanego, nie do ostatniego, ale jeszcze dalej.:) To znaczy, wyświetla tylko pierwszy post (jak zwykle na każdej stronie), a dalej pusta strona.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 26.04.2010 o 13:21, arab napisał(a):

Nie, nie tylko tobie. Problem był ogólny, a szczególnie serwera ;) Niestety. Za utrudnienia przepraszamy. Jak zwykle dokładamy wszelkich starań, by takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Tradycyjnie miesiąc później - to samo <_<

Opublikowano

Szejdi nie kracz ;) ,Naprawdę powrót forum trwał zbyt długo :angry2: ,dokładnie od środy do środy,miejmy nadzieje ze taki długi awarii już nie nastąpi :)

Opublikowano

nie działał wam serwer ostatnio, zgłaszam

Opublikowano

nie chce nic mowic ale ktos kto reklamuje sie jako najwieksze ogolnopolskie pismo konsolowe a przez tydzien nie potrafi zservera postawic na nogi to naprawde brzmi śmiesznie...

polecam nastepnym razem miec jakis backup i zapasowy server, albo ogolnie przeniesc gdzies portal i forum bo tutaj przeciez problemy są co pare tygodni

ogolnie to serio niezła porażka

i nie odbierajcie tego jako jakies wąty dzieciaka, te słowa wbrew pozorom sa pochlebne dla was - brak waszego forum przez tydzien serio był przykry!

Opublikowano

teraz jest swiezo po naprawie, jak nic obstawiam cale dwa miechy spokoju a potem juz normalnie i ...tradycyjnie

Opublikowano

niby najwiekszy magazyn konsolowy w polsce a forum i portal to pierdp@#$@# zenada. zero profesjonalnego podejscia,na zadnym innym powaznym forum/portalu nie spotkalem sie z tak dlugimi i czestymi przerwami w dzialaniu

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Nie bulwersujcie się tak nerdy, przynajmniej odpoczęliście sobie od forum PSX Extreme, może wyszliście na dwór, zaczęrpnęliście świeżego powietrza, wypiliście piwko, pograliście w piłkę...

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano
  W dniu 2.06.2010 o 22:41, sir_ryszard napisał(a):

Nie bulwersujcie się tak nerdy, przynajmniej odpoczęliście sobie od forum PSX Extreme, może wyszliście na dwór, zaczęrpnęliście świeżego powietrza, wypiliście piwko, pograliście w piłkę...

chyba nie rozmuiesz o co tu sie ludzie burza. smieszne jest to ze od startu strony w ciagu dwoch miesiecy trafia sie kolejna awaria czy tez przerwa, mowie o ppe. forum to ciezko pliczyc ile juz razy mialo awaryje.

btw. wszystkie tez rzeczy co wymienieles mozna zrobic z dzialajacym forum ale tak jak pisalem na poczatku nie o to chodzi

Opublikowano

Nie o to chodzi aby wszystko w życiu idealnie działało. Kminisz? Jeżeli tak to nie bulwersuj mola, w przeciwnym razie wyjmij wiaderko z szafy, nalej do niego kilka litrów zimnej wody i przechyl je sobie na głowę.

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano
  Cytat
Nie o to chodzi aby wszystko w życiu idealnie działało. Kminisz?

co to za głupi banał?

kwestia jest taka ze na takie tygodniowe przerwy to sobie moze pozwolic klasowe forum zenka z 3C ktore ma 15 userów, ogolnokrawiowa gazeta + porta+ forum powinny jednak trzymać wyższy poziom jesli chodzi o radzenie sobie z usterkami (albo niedopuszczanie do nich)

Opublikowano
  W dniu 2.06.2010 o 22:41, sir_ryszard napisał(a):

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie praktycznie cały czas lało, więc nie kupuje tego argumentu :P

A tak na serio to rzeczywiście za długo to trwało. Swoją drogą to PS3Site też nie działało (serwer padł, przypuszczam że ten sam).

Opublikowano

Odłączono was na tydzień od Matrixa i nie potraficie się pozbierać?

Opublikowano

Nie moge zmienic avatara

Upload nie powiódł się -pojawił się problem z przeniesieniem awatara do katalogu uploadu. Proszę sprawdzić czy katalog posiada nadane odpowiednie atrybuty dostępu.

co jest grane?

Opublikowano

Za często zmieniasz avatary :teehee:

Po 20 na dzień to i forum nie udźwignie hehe.

Opublikowano

Klikam w ostanią strone "Pytania różne i różniste" w HP to otwiera mi pierwszą. Jak napisze posta to też wyswietla mi pierwsza stronę.

Opublikowano

Lol, zmieniam max 2 razy na miech :teehee:

Edytowane przez Gość

Opublikowano
  W dniu 3.06.2010 o 12:41, Grigori napisał(a):
  W dniu 3.06.2010 o 12:07, Square napisał(a):

Klikam w ostanią strone "Pytania różne i różniste" w HP to otwiera mi pierwszą. Jak napisze posta to też wyswietla mi pierwsza stronę.

Znaczy na ikonę "nowe posty"? U mnie to samo; tylko ten temat. Oczywiście, nie liczę, że ktokolwiek to naprawi i będzie to kolana absurdalna śmieszność tego silnika, która występuje bez wyraźnego powodu i reguły, a do której trzeba się będzie przyzwyczaić.

Tylko że przed padnięciem forum wszystko śmigało dobrze, czyli klikałem na ostatnią strone i na ostatnią przenosiło.

Edytowane przez Square

Opublikowano

No proszę, w końcu postanowiłem zmienić avatar na mniej wkurzający i...się nie da. Ostatecznie wyszło, że nie mam żadnego. :ninja:

To, że forum nie chodziło przez tydzień to jeszcze pikuś, ale najbardziej zabolał chyba brak portalu (przesiadki na facebooka nie kupuję).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.