Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Oto konkretny problem w ostatnim czasie z forum, przynajmniej miał on miejsce u mnie. Nie mam pretensji do nikogo.

screeny004.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

Ja miałem to samo bodajże w środę i czwartek. I mam pretensje, bo w pracy chciałem poczytać forum, a nie działało :P (żartuje oczywiście, z tymi pretensjami).

Opublikowano

Mi to wyskoczyło też tak z dwa dni temu. Jeszcze w piątek nie mogłem się tutaj dostać.

Opublikowano

Wcięło mi avatar, przy probie załadowania ponownie komunikat:

Upload nie powiódł się -pojawił się problem z przeniesieniem awatara do katalogu uploadu. Proszę sprawdzić czy katalog posiada nadane odpowiednie atrybuty dostępu.

Opublikowano

tak samo jak wyżej problemy z avem

Opublikowano

ja mialem ostatnimi czasy ze zamist forum ladowala mi sie biala strona z kropka w lewym gornym rogu ktora byla linkiem do czegos co sie juz nie ladowalo

Opublikowano

Mi też wyskakuje to samo:

Upload nie powiódł się -pojawił się problem z przeniesieniem awatara do katalogu uploadu. Proszę sprawdzić czy katalog posiada nadane odpowiednie atrybuty dostępu.

Opublikowano

To panowie do roboty z avatarami.... :diablo:

Opublikowano

Przy probie zmiany avatara.

Dokładnie to samo. Próbowałem wrzucić na imageshack i zuploadować z linka ale też nic z tego, błędu co prawda nie ma ale zamiast wybranego obrazka pojawia się jakieś biało-niebieskie logo. ;x

Opublikowano

Kurcze może ktoś by się odniósł do tego problemu z avatarami bo jeszcze chwila i całe forum będzie bez avków ;/.

Opublikowano

Mi też wyskakuje to samo:

Kurde chcialłem zmienić avek i też mi to wyskakuję... :blink:

Opublikowano

Mam to samo, WTF ?

Opublikowano

Tak samo mam problem z avatarem. Nie mogę wrzucić nowego. Dlaczego nikt z moderacji nie odpowiada?

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Dlaczego nie moge otwierać spoilerów?

Opublikowano

Taki ładny awatar sobie znalazłem a tu pi.zda ,. kiedy beda te avki?

Opublikowano

Przeoczenie po przenosinach - zobaczcie, czy teraz upload działa poprawnie?

Opublikowano

Dziala.

Opublikowano

Melduję, że nie działa mi opcja "Idz do pierwszego nieczytanego postu" w temacie "Co Cię w życiu w(pipi)ia?". Przenosi mnie zawsze do ostatniego posta. Od jakiegoś czasu już tak mam. Miałem nadzieję, że to naprawicie, ale niestety, więc piszę tutaj.

Opublikowano

jak dac swoj gamertag w sygnaturze wraz z avatarem

?

Edytowane przez Witwiki

Opublikowano

Tak

[url=http://profile.mygamercard.net/NoWiitwikiPol][img=http://card.mygamercard.net/nxe/NoWiitwikiPol.png][/url]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.