Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Melduję, że nie działa mi opcja "Idz do pierwszego nieczytanego postu" w temacie "Co Cię w życiu w(pipi)ia?". Przenosi mnie zawsze do ostatniego posta. Od jakiegoś czasu już tak mam. Miałem nadzieję, że to naprawicie, ale niestety, więc piszę tutaj.

Mam to samo.

Pamiętam, że jak kiedyś czytałem wątek Fallout 3 w X360, też tak było.

Może ma to związek z dużą ilością stron w wątku?

Opublikowano

Juz jest odnosnik. Taki dostalismy material od reklamodawcy. Juz powinno byc wszystko w porzadku (poprawilem tez lokalizacje przy logowaniu sie na strone).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przez dobre 5 minut mój firefox zwariował; otwierał każdy temat w nowym oknie na forum i zmniejszał i powiększał czcionki na stronach w tym na forum. Teraz już jest wszystko ok ale mikroskopijna czcionka na forum pozostała ledwo co widzę, jak to zmienić?

Opublikowano (edytowane)

ctrl i +

Od kilku dni, czesto forum otwiera mi sie w taki sposob:

nowyobrazmapybitowejv.pngUploaded with ImageShack.us

Mam najnowszego Firefoxa.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

wyczyść pamięć podręczną przeglądarki zakładka Narzędzia -> Opcje -> Zaawansowane.

Mie tam pomaga ,a objawy identyczne jak twoje pewnie przyczyna leży gdzie indziej.

Edytowane przez Grzesiek
Opublikowano (edytowane)

Ja też tak czasami mam i również korzystam z firefoxa.

Psyko, a spróbuj pełnego odświeżania, czyli ctrl i F5.

Edytowane przez Zwyrodnialec
  • Plusik 1
Opublikowano

ctrl i +

Od kilku dni, czesto forum otwiera mi sie w taki sposob:

nowyobrazmapybitowejv.pngUploaded with ImageShack.us

Mam najnowszego Firefoxa.

Sytuacja jest nagminna, co jest grane?

Opublikowano (edytowane)

Też się dopiszę. Od jakiegoś czasu się to przydaża ale dzisiaj jest chyba jeszcze gorzej. Teraz mam tak prawie ciagle mimo odświezania i otwierania różnych stron już kilkanaście razy.

Edytowane przez Emet
  • Plusik 1
Opublikowano

kiedy to zostanie naprawione bo sie odechciewa :mellow:

wszystko sie psuje, jasne ale z odwiedzanych przezemnie stron ta sprawia najwieksze problemy , co wqurwia mnie podwójnie bo najbardziej ja lubie :mellow:

Opublikowano

A ja nigdy nie moge sprawdzić statusu ostrzeżeń, teraz sie wogle nie otwiera a wczesniej pisało ze nie mam uprawnień. Nawet nie wiem do kogo sie zgłaszac ze zjeciem warnów, a mam 80% wiec jest to dla mnie dosc istotna kwestia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...