Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze jedno. Da radę wyłączyć tą zakładkę "faceshita" bez jednoczesnego wyłączenia aktualizacji statusu?

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 241,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

Deviant 2 to chyba najładniejszy skin forum jaki kiedykolwiek widziałem.

Swietny skin, chyba najlepszy z obecnych.

Opublikowano

Popieram,mam nadzieję że zostanie na stałe :)

Opublikowano

TheRevTastic wygląda naprawdę przyzwoicie. Możecie go wrzucić na próbę? (chociaż mam nadzieję, że da radę zoptymalizować ciemnego Thoreau do najnowszej wersji forum)

Opublikowano

Zgadzam się, ale i Irsist jest niezły.

Opublikowano

Jeszcze jedno. Da radę wyłączyć tą zakładkę "faceshita" bez jednoczesnego wyłączenia aktualizacji statusu?

jak masz firefoxa to pobierz wtyczkę adblock i zablokuj ramkę - u mnie już tego paskudztwa nie ma :yahoo:

Opublikowano

Czy planujecie dodanie pluginu do Tapatalk, żeby móc wygodnie korzystać z forum na smartfonach z Androidem, iPhonach, BlackBerry, Windows Mobile 7 (jak wyjdzie) itp? Bardzo, bardzo podniosłoby to funkcjonalność forum.

Opublikowano

Z nowych zdecydowanie najlepszy Deviant 2 nawet Thoreau ciemny wymięka ;].

Opublikowano

jak masz firefoxa to pobierz wtyczkę adblock i zablokuj ramkę - u mnie już tego paskudztwa nie ma :yahoo:

Dzięki wielkie, pomogło :good:

Opublikowano

Dziękuję bardzo za wersję mobile!

Przegapilem cos? :blink:

Opublikowano

A mi się deviant średnio podoba, nie lubię fioletu. Za to irsist to poezja, szkoda tylko, że gify na nim tak koślawo wyglądają, ale to jest chyba kwestia do przeskoczenia ?

Opublikowano

To kwestia nie do przeskoczenia, bo trzeba by było każdego gifa edytować.

Opublikowano

Ja tam mam nadzieje na powrot Niebieskiej Pomaranczy - to byl najlepszy skin.

Opublikowano

Poustawialem polaczenie z Facebookiem. Niektorzy uzywaja go czesto i gesto a inni za nim nie przepadaja.

Aby skorzystac z mozliwosci polaczenia z FB nalezy sie wylogowac. Przy logowaniu (istotne, przejdzcie na domyslny skin IP.Board) pojawia sie opcja polaczenia z uzyciem Facebooka. Klikajcie i pozniej system poprosi o dane istniejacego konta. Po polaczeniu przenosi Was do ustawien konta na forum tzn. do sekcji "Integracja z Facebookiem". Tam mozna doprecyzowac mozliwosci polaczenia.

Kazdy temat ma na dole nowe ikonki. Mozecie z nich korzystac przy dzieleniu sie czyms ciekawym na roznych portalach spolecznosciowych. W tym Facebooku.

Oprocz tego zalozylem odpowiednie konto na FB dotyczace naszego forum. TUTAJ

Edit: dostaniecie ponownie na maila informacje o rejestracji konta. To normalne i nie ma wplywu na Wasze dotychczasowe konto.

Opublikowano

Kiedy będzie normalnie wyświetlało date i godzine napisania posta?

Opublikowano

Tak jak pisalem wczesniej. Bedzie poprawnie jak beda nowe wersje skinow.

Opublikowano

Tak jak pisalem wczesniej. Bedzie poprawnie jak beda nowe wersje skinow.

Clean Cut wrocil - bardzo fajnie. Pytanie czy w poprzedniej wersji podmienialiscie glowne ikony sub for oraz tematow (nowa zawartosc/przeczytane) bo te sa jakies malo czytelne i poprzednio byly inne.

Opublikowano

Ja tam mam nadzieje na powrot Niebieskiej Pomaranczy - to byl najlepszy skin.

+1

Opublikowano

Nie da sie zmienic skina jak przegląda sie forum na komórce.

U mnie się da :whistling: Po włączeniu forum wyświetla się automatycznie skin IP.Board Mobile. Jak zjedziesz na sam dół to powinna być opcja zmienienia skórki, a jak nie to kliknij na samym dole foruma "wyświetl całą zawartość". Zmieni się automatycznie na Mandarynke (nie byłem zalogowany) i wtedy na dole będziesz miał opcje zmiany. Jak wybierzesz Ip.Board Mobile to już powinno być normalnie do wyboru.

Edytowane przez Square

Opublikowano

ctrl i +

Od kilku dni, czesto forum otwiera mi sie w taki sposob:

nowyobrazmapybitowejv.pngUploaded with ImageShack.us

Mam najnowszego Firefoxa.

Jakby co zgłaszam, że ten problem już się nie pojawia :thumbsup:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Wielkie propsy za wersje mobile forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.