Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzcie teraz (zacznijcie od ocenienia tematu). TeBe, nie odpisalem bo masz taka grafike w podpisie, ze mnie odrzucilo na 5 metrow i nie widzialem nic na ekranie ;p Pozatym nie cierpie jak mnie ktos rozwala z Bradleya.

Opublikowano

PW pisalem kilka tygodni temu, a ta duża sygnaturę wstawilem godzine temu (ktora juz zmienilem na mniejsza), wiec to musi byc ten bradley ;p Niestety dalej wyskakuje bląd przy probie oceny tematu i ten sam komunikat przy probie wystawienia plusa lub minusa.

• Plusik 2
Opublikowano

Te plusy i minusy to element systemu reputacji. Grupa uzytkownikow ma mozliwosc rozdania 3 plusow i 1 minusa na 24h. BtF mial wszedzie zero. Juz to poprawilem i tez juz rozdawac plusy i minusy userom (chocby wlasnie w postach). Sprawdzcie czy to dziala (zakladajac, ze nie przekroczyliscie poziomu w danym dniu).

Opublikowano

Doinstalowalem mala modyfikacje. W profilu kazdego usera dodana jest zakladka REPUTATION. Jest tam historia kto, kiedy, gdzie itp.

Opublikowano (edytowane)

Ale co to ma byc ze ukrywa mi posty ludzi z niższą reputacją od mojej? Niedługo bede mogł czytac jedynie posty obsolota, który plusował się od lat ze swoich alternatywnych kont. Wiadomo, że te punkty reputacji to jedna wielka lipa i sciema.

A i kiedy bedą loga PSXextreme na wszystkich skinach?

Hehe, Reputtation fajne;p Teraz widać od jakich zazdrośników mam minusy;] Coś czuje, że niezły cyrk z tym bedzie;p

Edytowane przez gekon
Opublikowano

Aby nie bylo za duzo dymow to zostawilem w profilu informacje o reputach tylko dodatnich.

Gekon, nie widzisz innych postow? Eeeeee... nie wierze. To jakas nowosc.

Opublikowano

Mam problem. Nie wyświetlają mi się avatary i zdjęcia użytkowników, żadne emotikony. Jak piszę posta to mogę tylko zmienić czcionke, wielkość czcionki i wstwić jakiś dodatek typu spoiler itp. Na innych komputerach, jak się zaloguje to wszystko działa normalnie. W ustawieniach nic nie zmieniałem. Problem pojawił się w jakieś 2 góra 3 tygodnie temu po tej aktualizacji czy co tam robiliście. O co chodzi?

Opublikowano

Mam problem. Nie wyświetlają mi się avatary i zdjęcia użytkowników, żadne emotikony. Jak piszę posta to mogę tylko zmienić czcionke, wielkość czcionki i wstwić jakiś dodatek typu spoiler itp. Na innych komputerach, jak się zaloguje to wszystko działa normalnie. W ustawieniach nic nie zmieniałem. Problem pojawił się w jakieś 2 góra 3 tygodnie temu po tej aktualizacji czy co tam robiliście. O co chodzi?

Może masz włączoną jakąś zaporę.

Opublikowano (edytowane)

W ciemnym Thoreau już nie ma problemu z wyświetlaniem daty ostatnich postów na stronie głównej :) Teraz czekamy na naprawienie wyglądu cytatów:biggrin:

Edit: chyba za szybko Was pochwaliłem, bo problem z datami znowu występuje :(

Edytowane przez Soq
Opublikowano

Aby nie bylo za duzo dymow to zostawilem w profilu informacje o reputach tylko dodatnich.

Gekon, nie widzisz innych postow? Eeeeee... nie wierze. To jakas nowosc.

Nie nie, jest jest okej. miałem wysoko postawiony prog

Opublikowano

Natomiast ja mam taki o to problem. Zauważyłem, że jak biorę wyświetl nową zawartość to nie są wyświetlane w ogóle tematy z : opinie komentarze i pchli targ:blink:. Dopiero jak kliknę na pchli targ to mogę zobaczyć nowe tematy. O co chodzi ?

Opublikowano

Mam mały problem: Czemu silnik forum nie nalicza mi postów? - z lewej strony ciągle jest napisane że napisałem ich aż 0 (ZERO), mimo że napisałem ich "trochę" więcej...

Opublikowano

Haha, jakie pytanie, taka odpowiedź ;P Jak będziecie wywalać skiny, to zostawcie thoreau ciemny, chociaz jeden się przyda z tego rodzaju, a jest bardzo przejrzysty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...