Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na skinie IP.Board wystarczy wpisac na gorze w polu wyszukiwania to czego szukamy i kliknac ikonke ze szklem powiekszajacym (nie ENTER!) - i wtedy mozna wybrac konkretny dzial :)

• Plusik 1
Gość Ofeck
Opublikowano

czy da sie zintegrować forum z aplikacja tapatalk na androida między innymi ?

Opublikowano

czy da sie zintegrować forum z aplikacja tapatalk na androida między innymi ?

A nie wystarczy świetnie przygotowana mobilna skórka

dostępna z wybieraczki na dole strony?

Opublikowano

nie, najwygodniejszy jest tapatalk w telefonie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Korzysta ktoś ze skórki Thoreau (ciemny) ? Coś się spartoliło bo cytowane wypowiedzi mają białe tło i guzik widać :/ uciążliwa sprawa a do skina się przyzwyczaiłem bo jest najlepszy. Przy najnowszych postach nie ma też daty, jest tylko licznik, podejrzewam że sekund od jakiejś ustalonej daty.

Opublikowano

Nie moge ustawic pliku png, ktory ma 9 kb jako avatar, czemu?

Opublikowano

Dlaczego nie mogę zmienić avatara i zdjęcia ? Pliki mają odpowiedni rozmiar, a po kliknięciu zapisz zmiany przeskalowuje mi jakoś dziwnie stary avatar/zdjęcie i tak zostaje ???

Opublikowano

Kufa no, spieprzył mi się przecierz system zakładek i historii w firefoxie, może to przez to ?

Avatara zmieniłem przez gravatara ale zdjęcia ni huhu, trzeba chyba od nowa instalować przeglądarkę.

Opublikowano

Czy da się zrobić na forum taki myk, że jakiś temat byłby widoczny w dwóch działach jednocześnie? Chodzi mi o to, że są pewne gry mają swój temat w dziale platformy, a inne w kącikach tematycznych (np. część rpgów jest w kąciku, a inne w forach platform, to samo jest też np. z NFS - niby powinno być w forum sportowym, a jest też na konsolowym), a mogłyby być jednocześnie w dwóch miejscach.

Też kiedyś o tym pisałem. Bez odzewu.

A przy grach multiplatformowych byłoby to przydatne. Zamiast dwóch tematów na sto stron byłby jeden na 150.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry za podwójnego posta, ale...

... nie uważacie, że dobrze byłoby włączyć sklejanie postów?

Jest włączone. Na kilka minut, po tym czasie post pojawia się już jako osobny.

Opublikowano

Czy da się zrobić na forum taki myk, że jakiś temat byłby widoczny w dwóch działach jednocześnie? Chodzi mi o to, że są pewne gry mają swój temat w dziale platformy, a inne w kącikach tematycznych (np. część rpgów jest w kąciku, a inne w forach platform, to samo jest też np. z NFS - niby powinno być w forum sportowym, a jest też na konsolowym), a mogłyby być jednocześnie w dwóch miejscach.

Też kiedyś o tym pisałem. Bez odzewu.

A przy grach multiplatformowych byłoby to przydatne. Zamiast dwóch tematów na sto stron byłby jeden na 150.

Dołączam się do apelu, zwiedziłem cały temat PSP w poszukiwaniu tematu o MGS Peace Walker żeby w końcu odnaleźć go w kąciku MGS-a.

Da się coś zrobić ze skinem mandarynka żeby poprawnie wyświetlał reputację ?

Opublikowano

Konta sobie znikają. Niektórzy twierdzą, że to wina plam na słońcu, inni podejrzewają Władcę Internetu , jeszcze inni sugerują, że to przez zbliżający się koniec świata. Jak jest naprawdę?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...