Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Nie i nie bedzie juz takiej mozliwosci. Tutaj sa szczegoly: http://compguy11.com/

Jedyny sposob moderacji grupowcow to potraktowanie ich jako normalne dzialy forum i przyporzadkowanie im osobistych modetatorow.

Czyli zostaje tak jak jest, ponieważ są one działami forum i mają moderatorów.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

Nie mogę ignorować postów użytkownika

_Logan_

Dlaczego?

Opublikowano

Za karę.

@down

Ja tu jestem od karania niewinnych userów, nie od naprawiania silnika forum :potter:

Opublikowano

Wyborny żarcik panie moderatorze ale teraz spróbuj to naprawić bo to bardzo użyteczna opcja.

Opublikowano

przy postach miast daty wyświetlają mi się dziwne cyferki

fotodoforumpe.png

Uploaded with Ima

Opublikowano

Skin którego używasz nie jest dostosowany do aktualnej wersji boarda.

Opublikowano

Te cyferki na co niektórych skinach są już od samego początku. Jednak uwierz mi, że forum PE nie jest jedynym wyjątkiem w tej materii. Ja od kilku miesięcy używam skinu Graphite. Jest bardzo przystępny i nie ma z nim żadnych problemów. Polecam. :thumbsup:

Opublikowano

dostalem na gg wiadomosc od pewnego uzytkownika że forum mu nie działa i caly czas wyrzuca error

"An error occured with the SQL server:

This is not a problem with IP.Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above"

czy da sie cos z tym zrobic?

Opublikowano

Co to jest za błąd?#10344 Chciałem przejrzeć temat o odejściu Urala i mi wyskoczyło coś takiego.

Opublikowano

Nie wiem czemu nie mogę z opery za logować się na portal ,choć instalowałem ja 2 razy ale mogę na forum.

Opublikowano

Nie mogę ignorować postów użytkownika

_Logan_

Dlaczego?

089___Grave_digga_by_converse_kidd.gif

Logan

Dzięki Stona :thumbsup:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hej niektorym ludziom forum nie dziala od rana, da sie cos zrobic z tym?

"If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here"

Opublikowano

Mam pewien problem z korzystaniem z forum. Podczas wciskania "przejdz do pierwszego nieczytanego postu" w tematach z duza iloscia stron (ponad 10, przynajmniej przy tylu zauwazylem wystepowanie problemu) przechodzi mi do tak jakby "nastepnej strony po ostatniej" i nie wyswietla zadnego postu:

beztytuuero.png

Uploaded with ImageShack.us

Dopiero wcisniecie poprzedniej strony conajmniej raz wrzuca mnie na ostatnia strone tematu. Cos u mnie nie halo moze? Korzystam z chroma.

Opublikowano

ŚCIONGAĆ MI OSZCZERZENIA! JUŻ!

Grzeczny jestem od rokU!

Czemu tematy jak Tablica Korkowa i ciekawe filmy, zle mi sie wyswietlaja? Tzn wyswietla mi ostatnia strone tematu, ktora jest... pusta.

Edytowane przez Ekansik

Opublikowano

a nie dlatego że masz zawsze pierwszego posta na górze?

Opublikowano

W ustawieniach forum, wybierz Standardowy sposób wyświetlania postów.

Opublikowano

dzieki! chyba fix'ed

teraz ostrzezenia, te mendrkowe, z przed 2 lat! no daaaalej ;D

Edytowane przez Ekansik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgłaszam oficjalną prośbę o rozszerzenie puli plusów przypadających na jednego usera dziennie do przynajmniej 5. Kreatywność nie których użytkowników nie mieści się w obecnych ramach, poza tym wszystkich tematów jest od chooya i ciut ciut.

Opublikowano

No i z okazji powrotu Logana warto zwiększyć też pulę minusów.

Opublikowano

Na Google Chrome nie mam problemów z przeglądaniem forum, ale na Firefoksie czasem nie mogę tego robić, gdyż pojawia się błąd o następującej treści:

An error occured with the SQL server:

This is not a problem with IP.Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.

Opublikowano

Mnie to może ze 2 razy wyskoczyło, ale poczekałem 10 min. i było ok.

Edytowane przez Kazub

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.