Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super... dołączam się do postów kolegów nt problemów i dorzucam swój. A mianowicie liczba postów w moim profilu... nie wiem jak widzą inni ale u mnie liczba nie zgadza się ze stanem rzeczywistym. Mam ponad 30 postów, a w profilu obok posta wciąż widnieje ta sama cyfra... Może to po prostu mój błąd przy ustawianiu opcji w profilu. Chop ze wsi jestem, się nie znam na sprzęcie :D

Opublikowano

No ale bez przesady Panowie. To że forum nie działa poprawnie, nie znaczy że możecie tutaj sobie wesoło spamować i (pipi)ić jak żul spod Żabki.

Tak, to tyczy się też Ciebie, DonSterydo ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tak, to tyczy się też Ciebie, DonSterydo ;)

Ale wszystkie (pipi) i tak są... No właśnie :P

No to z innej mańki. Od X czasu mam tak, że jak wchodzę do jakiegoś tematu to mi często pokazuje tylko pierwszy post i muszę wpisywać stronę manualnie żeby mi wyświetliło ostatnią - to błąd forum czy mam coś skaszanione w ustawieniach.

Gość Grzegosz
Opublikowano

Napisałem jakiś czas temu, że u mnie wszystko działa. Wielu funkcji po prostu nie używam, więc nie zauważyłem różnicy. Przepraszam za zamieszanie. Na całe szczęście inne strony działają bez zarzutu.

Opublikowano

Dzisiaj w godzinach wieczornych (21:00-24:00) forum zaliczy przerwę techniczną celem wyeliminowania wszystkich usterek. Za utrudnienia z dołu (i z góry) przepraszamy ;)

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj w godzinach wieczornych (21:00-24:00) forum zaliczy przerwę techniczną celem wyeliminowania wszystkich usterek. Za utrudnienia z dołu (i z góry) przepraszamy ;)

najlepiej zróbcie chociaż jeden DZIAŁAJĄCY styl

Edytowane przez alexx-1
Opublikowano
Licznik postów specjalnie nie działa.

"Specjalnie"? Znaczy,że co? To się podłącza do problemów z forum, czy po prostu administratorzy stwierdzili,że tak jest lepiej?

Opublikowano

nie wiem czy ktoś już pisał, ale nie działa mi zakładka obserwowana zawartość->tematy.

poza tym jak piszę w "szybka odpowiedź" i zmienię zakładkę w przeglądarce to zawartość znika...

Opublikowano (edytowane)

Tego chyba nikt nie wie i nie rozumie czemu jest jak jest. Zapewne jest to efekt burdelu w ustawieniach podforów, parametry są takie, że w niektórych działach liczy, w innych nie, a w tych co liczy to tylko powyżej jakiejś ilości znaków, choć ta pozostaje niewiadomą. Kiedyś zostało to wyłączone żeby nie robić wyścigów kto ma ile postów, bo wiązało się to z przyznawaniem rang za aktywność, teraz od dawna tego nie ma, więc ogólnie skoro są nowe władze na forum, to sugeruje to przemyśleć od nowa.

Edytowane przez Gość
Gość Orzeszek87
Opublikowano

normalnie w szoku jestem. musze sie przyzwyczaić. ogólnie ładnie to wygląda :D

Gość Orzeszek87
Opublikowano

ok rozumiem ze like it to plusik a jak kogoś zminusowac ? :ninja:

Opublikowano

Brzydkie. Jakbym na jakimś facebooku siedział.

Opublikowano

Spokojnie, panowie :). Ledwo zaktualizowaliśmy, a już chcecie 20 theme'ów i sto wtyczek. Jak tylko uda się znaleźć sensowną skórkę od razu dogramy. Nie ma sensu wrzucać pierwszego lepszego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...