Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy zachwyceni ? Moim zdaniem ten nowy skin ssie, czekam az zostana dodane jakies nowe.

Swoja droga, wy mozecie normalnie przelaczac strony w jakims dziale ? Bo ja mam tylko opcje nastepna / poprzednia, nie mam liczb tak jak w jakims temacie.

A w temacie nie moge przelaczac na wybrana przeze mnie strone (wczesniej mozna bylo np. wpisac 40 strona, a teraz trzebaby bylo manualnie przelaczac te strony).

Coz - pozostaje czekac az przybeda jakies skiny do wyboru i inne rzeczy zostana naprawione.

Opublikowano

Kiedys byla, wiec po co takie cos usuwac? A czy bezuzyteczna to tez rzecz dyskusyjna - przydaje sie, kiedy szuka sie czegos konkretnego, albo np. ma sie zaleglosci w danym temacie i chce sie przejzec co doszlo od czasu kiedy ostatnio sie go odwiedzalo, albo jak akurat jest sie na (pipi) wie jakiej stronie a sie chce przejsc do najnowszej i trzeba klikac po kolei.

Opublikowano

Wychodzisz z błędnego założenia że to admin usunął tą opcję.

Chcesz linka do forum IPb? Poszukaj twórcę skina i mu napisz co Ci leży na wątrobie.

Z tego co się domyślam, aktualnie mamy skina który jest kompatybilny z nową wersją IPb i nie robi żadnych problemów. Nie jest to jedyny skin jaki bęzie na forum.

Tak wnioskuję z tego co tutaj wyczytałem [ a co Wy, patrząc po tym co co chwilę piszecie, macie w (pipi)e ;) ].

Opublikowano (edytowane)

Jak to nie ma jak jest.

<< | POPRZEDNIA | stron | 61 | 62 | 63

Przycisk "stron".

edit: Arab, usuń mi uprawnienia moda z działu Manga&Anime, bo widzę przez to ModeratorCP w tym skinie, a i tak nie korzystam z tych uprawnień.

// edit by arab: nie zajmuję się tego typu sprawami, jeno technicznymi. zgłoś się do władzy wykonawczej ;)

edit2: rotfl, właśnie zobaczyłem, że mogę sam sobie warna wystawić i właśnie to uczyniłem. Pocieszna funkcja. xD

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

-zmniejszyć czcionkę

-dać ciemną skórkę (tak, tak wiem wszystko w swoim czasie)

-jakiś shoutbox czy to co poprzednio było (zapomniałem jak to się nazywało ;p)

-przeskakiwanie do konkretnego numeru strony o których wspomniano (przydatna funkcja) /2 posty wstecz masz rozwiązanie /stona

-nie pokazuje kto ma urodziny ;]

Aha i można raportować swoje posty ;p

raportowanie swoich postów może być przydatne. Zamiast pisać .del, po prostu klikniesz raport z prośbą o usunięcie wpisu ;) /stona

Edytowane przez Stona
wykreślenie jednego wpisu
Opublikowano

+ Dodał MODERATOR
Kolejny spryciarz załatwił sobie 48h odpoczynku.

Jeszcze raz powtarzam, zmiany skina nie oznaczają że możecie sobie wesoło spamować.

Opublikowano

Najwyraźniej skin wymusza wymiary 90x90. Szkoda że nie wymusza właściwych wymiarów w sygnaturze, to by ułatwiło robotę modom.

Opublikowano

A teraz serio - albo mi się wydaje, albo popsuło ludziom avatary. Niektóre są jakieś porozciągane...

Nie popsuło - w nowym IPB zunifikowali avatary i fotki profilowe, konieczne było zdecydowanie, co zostawić - zostały avatary. Czemu skaluje - nie mamy pojęcia.

Opublikowano

kilka razy mi się zdarzyło, że po napisaniu odpowiedzi i naciśnięciu "Napisz" nic się nie dzieje, a wiadomość zostaje wysłana.

mimo tego jest dobrze.

Opublikowano

to samo ale to już drobnostka w porównaniu z porannym armagedonem ;-)

mozna jakos sprawdzic teraz kto dał plusa czy jestem ślepy i nie widzę?

Opublikowano (edytowane)

Duża czcionka mi odpowiada, bo ślepnę.

EDit: wywaliło numer obozowy spod avatara. Teraz młode mięso nie będzie wiedziało do kogo ma się odnosić z szacunkiem i estymą :[

Edytowane przez Tokar
Opublikowano

to samo ale to już drobnostka w porównaniu z porannym armagedonem ;-)

mozna jakos sprawdzic teraz kto dał plusa czy jestem ślepy i nie widzę?

Chyba wycofali tą opcję. Albo jest dwóch ślepych na forum :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...