Ölschmitz 1 543 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 najwieksza roznica byla jak z phpbb przeszlismy na ipb, pamietam wtedy te dziesiatki stron narzekan hehe
polaki899 32 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 up@ trzeba będzie się pogodzić niestety niech tylko naprawią ten mobilny widok bo mnie szlak trafia
arab 1 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Na razie mobilny skin został wyłączony do czasu aż panowie z Invision poprawią wybieraczkę skinów w mobilnej wersji.
Yabollek007 314 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Wszyscy zachwyceni ? Moim zdaniem ten nowy skin ssie, czekam az zostana dodane jakies nowe. Swoja droga, wy mozecie normalnie przelaczac strony w jakims dziale ? Bo ja mam tylko opcje nastepna / poprzednia, nie mam liczb tak jak w jakims temacie. A w temacie nie moge przelaczac na wybrana przeze mnie strone (wczesniej mozna bylo np. wpisac 40 strona, a teraz trzebaby bylo manualnie przelaczac te strony). Coz - pozostaje czekac az przybeda jakies skiny do wyboru i inne rzeczy zostana naprawione.
Stona 569 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Nie ma możliwości wybrania konkretnej strony. Swoją drogą, nie wiem po co komuś tak bezużyteczna opcja. 1
Yabollek007 314 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Kiedys byla, wiec po co takie cos usuwac? A czy bezuzyteczna to tez rzecz dyskusyjna - przydaje sie, kiedy szuka sie czegos konkretnego, albo np. ma sie zaleglosci w danym temacie i chce sie przejzec co doszlo od czasu kiedy ostatnio sie go odwiedzalo, albo jak akurat jest sie na (pipi) wie jakiej stronie a sie chce przejsc do najnowszej i trzeba klikac po kolei.
Stona 569 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Wychodzisz z błędnego założenia że to admin usunął tą opcję. Chcesz linka do forum IPb? Poszukaj twórcę skina i mu napisz co Ci leży na wątrobie. Z tego co się domyślam, aktualnie mamy skina który jest kompatybilny z nową wersją IPb i nie robi żadnych problemów. Nie jest to jedyny skin jaki bęzie na forum. Tak wnioskuję z tego co tutaj wyczytałem [ a co Wy, patrząc po tym co co chwilę piszecie, macie w (pipi)e ].
arab 1 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Nie tylko jest kompatybilny, ale też domyślny i pierwotnie od twórców samego skryptu IPB.
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Jak to nie ma jak jest. << | POPRZEDNIA | stron | 61 | 62 | 63 Przycisk "stron". edit: Arab, usuń mi uprawnienia moda z działu Manga&Anime, bo widzę przez to ModeratorCP w tym skinie, a i tak nie korzystam z tych uprawnień. // edit by arab: nie zajmuję się tego typu sprawami, jeno technicznymi. zgłoś się do władzy wykonawczej edit2: rotfl, właśnie zobaczyłem, że mogę sam sobie warna wystawić i właśnie to uczyniłem. Pocieszna funkcja. xD Edytowane 4 sierpnia 2011 przez Gość
orion50 632 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Jest git Panowie, na prawdę mi się podoba. Duży powiew świeżości wszystko zdaje się wreszcie działać tak jak powinno. Jeszcze jak by czcionka w postach była mniejsza to już w ogóle rozpusta, ale dobrze jest. Duży + za ten upgrade.
Słupek 2 181 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) -zmniejszyć czcionkę -dać ciemną skórkę (tak, tak wiem wszystko w swoim czasie) -jakiś shoutbox czy to co poprzednio było (zapomniałem jak to się nazywało ;p) -przeskakiwanie do konkretnego numeru strony o których wspomniano (przydatna funkcja) /2 posty wstecz masz rozwiązanie /stona -nie pokazuje kto ma urodziny ;] Aha i można raportować swoje posty ;p raportowanie swoich postów może być przydatne. Zamiast pisać .del, po prostu klikniesz raport z prośbą o usunięcie wpisu /stona Edytowane 4 sierpnia 2011 przez Stona wykreślenie jednego wpisu
Stona 569 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 + Dodał MODERATOR Kolejny spryciarz załatwił sobie 48h odpoczynku. Jeszcze raz powtarzam, zmiany skina nie oznaczają że możecie sobie wesoło spamować.
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) A teraz serio - albo mi się wydaje, albo popsuło ludziom avatary. Niektóre są jakieś porozciągane... Edytowane 4 sierpnia 2011 przez Siara_iwj
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Najwyraźniej skin wymusza wymiary 90x90. Szkoda że nie wymusza właściwych wymiarów w sygnaturze, to by ułatwiło robotę modom.
Stona 569 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Niby jak? Wtedy nie byłoby powodów żeby dawać warny za sygny
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Nie można pisać ludziom w profilach (ja i tak nie pisałem, ale komuś może tego zabraknąć).
arab 1 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 A teraz serio - albo mi się wydaje, albo popsuło ludziom avatary. Niektóre są jakieś porozciągane... Nie popsuło - w nowym IPB zunifikowali avatary i fotki profilowe, konieczne było zdecydowanie, co zostawić - zostały avatary. Czemu skaluje - nie mamy pojęcia.
kudlaty88 494 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Dobrze jest,lepiej niż wcześniej (tylko ten niebieski kolor blehh). Dobra robota
luk_ash 88 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 kilka razy mi się zdarzyło, że po napisaniu odpowiedzi i naciśnięciu "Napisz" nic się nie dzieje, a wiadomość zostaje wysłana. mimo tego jest dobrze.
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Mam tak samo. Post się pojawia, ale ja nie widzę żadnego komunikatu. Dopiero odświeżanie strony, albo wyjście i ponowne wejście pokazuje odpowiedź.
Stona 569 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Też to mam, pewnie serwer nie wyrabia.
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 tez tak mialem setki razy, to chyba dotyczylo tematowo-kolosow. w HP 90% tematow na pierwszej stronie ma srednio 100 stron....
Gość Orson Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 to samo ale to już drobnostka w porównaniu z porannym armagedonem ;-) mozna jakos sprawdzic teraz kto dał plusa czy jestem ślepy i nie widzę?
Tokar 8 278 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Duża czcionka mi odpowiada, bo ślepnę. EDit: wywaliło numer obozowy spod avatara. Teraz młode mięso nie będzie wiedziało do kogo ma się odnosić z szacunkiem i estymą :[ Edytowane 4 sierpnia 2011 przez Tokar
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 to samo ale to już drobnostka w porównaniu z porannym armagedonem ;-) mozna jakos sprawdzic teraz kto dał plusa czy jestem ślepy i nie widzę? Chyba wycofali tą opcję. Albo jest dwóch ślepych na forum
Rekomendowane odpowiedzi