kubson 3 189 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 a mi wyswietlanie pierwszego postu pasowalo
asfalt 439 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Wróci możliwość zobaczenia kto dał ci plusa? Przecież to działa. Tylko, że teraz zamiast szukać tego w reputacji klikasz na zielony / czerwony przycisk koło plusów ten z numerkiem i wywala osoby. Działa zarówno z plusami jak i z minusami 2 1
Square 8 711 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Działa tylko nie wiadomo za jaki post dostalismy +/-.
Lucek 4 417 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 jak nie wiadomo jak klikasz przy konkretnym poscie?
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 A faktycznie. Teraz nawet można zobaczyć kto dał Ci minusa. Fajne
Stona 569 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Słowo harcerza że nie będę tego wykorzystywał przeciwko Wam
Gość Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 s.memberzy nie mają takiego dźinksa i nie mogę zobaczyć ich plusów i minusów. zgadzam się, że dostępne skórki są mocno męczące.
Square 8 711 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 jak nie wiadomo jak klikasz przy konkretnym poscie? No nie wiadomo, bo najpierw trzeba ten post zidentyfikować żeby w niego kliknąć.
Stona 569 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 zgadzam się, że dostępne skórki są mocno męczące. Z kim się zgadasz?
sprite 1 798 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 zgadzam się, że dostępne skórki są mocno męczące. Z kim się zgadasz? Canuks, Szaden.
Stona 569 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 No to macie "bandę łysego" tylko nie na jednego ;P Powiem Wam w tajemnicy, że chyba musicie się powoli przyzwyczajać do tych skinów, bo raczej nie będzie ich tyle do wyboru jak na poprzedniej wersji.
asfalt 439 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 No to po prostu dajcie jakiś skin który będzie w miarę przejrzysty i funkcjonalny. Ten to w ogóle designerski bajzel. Avy są wszędzie (po co?), inaczej się klika na stronie głównej, inaczej w poszczególnych forach. Wszystko jest napaćkane i nie wiadomo na czym wzrok zawiesić. No ja rozumiem, że nie każdemu będzie pasowała każda skórka no ale to jest strzał w kolano. Jestem na stronie głównej, chcę przejść do ostatniej wypowiedzi i muszę się domyślać gdzie kliknąć. Poza tym z różnej pozycji na forum różnie się klika bo odnośniki do ostatniej wypowiedzi są pomieszane. I tak np jak już się znajduję na forumingu, klikam sobie każdy temat a potem wtf? Zamiast ostatnich wypowedzi poklikałem sobie po użytkownikach i mam 20 otwartych profili zamiast wątków. Bo to takie dziwne, że jak ostatni post był na górze to teraz zamienił się z nazwą użytkownika. No i tak jak okiem nie spojrzeć to masa takich nieścisłości.
Stona 569 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Nikt teraz nowych skinów nie będzie testował. Aktualnie są większe problemy niż to, czy ktoś się już przyzwyczaił do klikania w szary pasek z datą, czy klika na nicka [fck, te moje murzyńskie rymy]. Cierpliwości ludziska. Przeżyliście kilka dni bez forum, później kilka dni na umierającym forum, to teraz przeżyjecie trochę czasu na forum z dwoma skinami. Dacie radę, wierzę w Was! 1
TyskiPL 64 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 (edytowane) No fajnie, że można zobaczyć kto mi dał minusa (chociaż pewnie będą kłótnie z tego w przyszłości), ale to muszę znaleźć konkretny post. Pod tym względem poprzednia wersja forum była lepsza, bo wystarczyło wejść w mój profil i wiedziałem, że np. ostatnio plusa dostałem z miesiąc temu za doradztwo w temacie o Studiach. A teraz? Zobacze, że zmieniła mi się reputacja, ale nie wiem dzięki jakiemu postowi i trzeba się męczyć, żeby znaleźć odpowiedni post. Bo mogę dostać + lub - za ostatni post równie dobrze jak za post sprzed 2 lat. nie można podglądać reputacji No co ty, normalnie wchodzisz w profil i ci pisze jak byk... Edytowane 7 sierpnia 2011 przez TyskiPL 1 1
asfalt 439 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 No ja to rozumiem stonek. W sensie, admini od jakiś dobrych 3 dni na(pipi)iają, żeby to jakoś wszystko jako tako działało, i skiny nie są priorytetem w tej chwili. Jednak nie ma opcji, żeby się do nich przyzwyczaić bo są po prostu nielogiczne.
Lucek 4 417 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Ej serio te plusiki, minusiki, kto, po co i za co az tak Wam robia roznice? oO asfalt, co do skina to ja sie juz przyzwyczailem i nie zamierzam zmieniac, nawet jak pojawia sie inne
Emet 1 100 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2011 (edytowane) Dobrze byłoby jeszcze jakby powróciła ikonka (przy nicku lub avatarze) informujaca, czy ktoś jest akutualnie online (teraz trzeba wchodzić na profil usera zeby to zobaczyć). Edytowane 7 sierpnia 2011 przez Emet
kubson 3 189 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 dla mnie tez plusy i minusy sa slabym pomyslem tak samo jak licznik postow ;p ale taki juz urok wiekszosci for ;p
Gość Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Dobrze byłoby jeszcze jakby powróciła ikonka (przy nicku lub avatarze) informujaca, czy ktoś jest akutualnie online (teraz trzeba wchodzić na profil usera zeby to zobaczyć). Tak, dokładnie, to jest jedyna rzecz, której w tym skinie nie ma (jasne, można najechać na nick, ale fajnie by było jakby ikonka wróciła), a wszystko inne jest lepsze niż kiedykolwiek było do wygodnego korzystania z forum. Nawet ścieżka lokacji wróciła u dołu strony wreszcie, po jej bezsensownej absencji w wersji 3.0.
TyskiPL 64 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Ej serio te plusiki, minusiki, kto, po co i za co az tak Wam robia roznice? oO Dla mnie robią. Bo jak mam plus to widzę, że ktoś się ze mną zgadza. Ktoś mi nie odpisze, da plus, to wiem, że nie zostałem olany ciepłym moczem. A jak mam minusa to: - dowiaduje się czegoś o konkretnych ludziach (jak w przypadku "Kobiet") - widzę, że ktoś ma swoją opinię i nie zgadza się ze mną (fajnie, ktoś jest szczery) - albo czasem napisze głupotę, nie kapnę się, a ktoś tym minusem pozwoli mi to dostrzec - patrze wtedy na tego posta i myśle, czy to po prostu ktoś się tylko z tym nie zgodził, czy może faktycznie palnąłem głupotę.
Gość Rozi Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Wprowadzenie systemu plusów i minusów spowodowało, że ludzie silą się na śmieszne odpowiedzi, byle by tylko dostać punkcik do reputacji. Dlatego niekiedy nie dostajesz odpowiedzi na pytanie w danym dziale.
Shankor 1 651 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Dzieje się tak tylko dlatego, że jesteś gruby. Nie wiem, czy testowaliście inne skiny, czy co, ale co zmieniałem stronę na forum, to miałem inny skin. 5 1
asfalt 439 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Wątpię, czy ktoś na serio bierze swoją wartość punktową. Znaczy nawet masa chyba nie płakał po nocach bo był na sporym minusie i nawet kmiot nie brandzlował się z myślą "o (pipi)a mam miliardy plusów naprawde jestem dyktatorem internetu!"
TyskiPL 64 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 @Asfalt - ja na to nie patrze w sensie "O rany, mam ponad 60 minusów, to jestem jakimś zje..em". Tylko tak jak pisałem wyżej - widzę, że mam minusa przy poście to myślę nad tym, czy palnąłem głupotę, by w przyszłości nie walnąć takiej samej. @Rozi - bez przesady.
Stona 569 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Pierdzielisz bez sensu. Plusy i minusy miały by sens na anonimowym forum, gdzie nie wiesz kto co napisał. Wtedy możesz obiektywnie ocenić treść. Tutaj nie ma na to rady. Ja dostaję minusy, bo jestem zbyt za(pipi)isty; Rozi, bo jest gruby; Figlarz , bo jest mistrzem sucharów i nawet jak napisze coś mądrego, to i tak jest to traktowane jak suchar; Figaro, bo ma nick podobny do Figlarza lub jest jego alterkontem. And so on and on. A jak chcesz plusika, to zrób przeróbkę zdjęcia dżejdżeja w której doklejasz mu wielkiego, czarnego kutasa. Z Rozim się udało, to i z PapaMasterem się uda. 3 1
Rekomendowane odpowiedzi