Krizz 541 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Szybkie pytanko jak włączyć okno shoutbox'a ? pamiętam że miałem coś takiego jak forum wróciło do życia .
Stona 569 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 http://www.psxextreme.info/statuses/all/ Tutaj masz statusy. Aktualnie ich podgląd na głównej jest wyłączony.
Gość Orson Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Pierdzielisz bez sensu. Plusy i minusy miały by sens na anonimowym forum, gdzie nie wiesz kto co napisał. Wtedy możesz obiektywnie ocenić treść. Tutaj nie ma na to rady. Ja dostaję minusy, bo jestem zbyt za(pipi)isty; Rozi, bo jest gruby; Figlarz , bo jest mistrzem sucharów i nawet jak napisze coś mądrego, to i tak jest to traktowane jak suchar; Figaro, bo ma nick podobny do Figlarza lub jest jego alterkontem. And so on and on. A jak chcesz plusika, to zrób przeróbkę zdjęcia dżejdżeja w której doklejasz mu wielkiego, czarnego kutasa. Z Rozim się udało, to i z PapaMasterem się uda. no tylko, ze dostałes za tego posta 3 plusy - sam wiec widzisz , ze nie ejst tak ze dostajesz minusy z automatu kiedy forumek zacznie wyrabiac bo na razie ludzie non stop klikają kilka razy na "napisz" i im dubluje albo potraja posta
Stona 569 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Po wymianie hardware'u pewnie. A co do plusików i minusików, mam rację. 1
Square 8 609 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Nie można przewijać statusu ostrzeżeń jeżeli nie mieści się na ekranie. Co do +/- to zależy od działu. W takim HP nagradzane są treści takie jak wymienił Stona, w typowo growych tematach już bardziej te od Tyskiego.
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Wy to chyba macie jakieś zamulające przeglądarki, bo mnie wszystko chodzi na tym skinie płynnie, zwłaszcza wysyłanie wiadomości. Nowa Opera, łącze 1mb.
Fenix 3 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Statusy statusy. Te Wasze statusy. Prosze. Pogrzebalem i dzialaja. Dodane przed chwila. Zerknijcie do swoich profili. Na koncu macie dodana zakladke "stats". Przyjemnego ogladania. A macie jeszcze jedno. Tylko, ze u mnie jakos nie bardzo chce dzialac. Wejdziecie do mojego profilu i .. uslyszycie. Albo i nie. Ja nie slysze choc widze, ze cos tam slyszec powinienem. Pogrzebcie sami w swoich profilach to zorientujecie sie o co chodzi.
rinzen 966 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 A macie jeszcze jedno. Tylko, ze u mnie jakos nie bardzo chce dzialac. Wejdziecie do mojego profilu i .. uslyszycie. Albo i nie. Ja nie slysze choc widze, ze cos tam slyszec powinienem. Pogrzebcie sami w swoich profilach to zorientujecie sie o co chodzi. sprawdzone na WebKit (Midori, Chromium Nightly, Arora), Gecko (Iceape, Iceweasel), Trident (IE), Presto (Opera) i natywnym KHTML (Konqueror) - nie działa; nie sprawdzałem na Safari ale wydaje mi się, że będzie tak samo jak na pozostałych webkitach. Forum z niewiadomych przyczyn bardzo tnie na Midori co jest o tyle dziwne, że jest to jedna z najlżejszych przeglądarek. Dodatkowo ficzer odpowiedzialny za otwieranie obrazków zwyczajnie ją wysypuje. Profile nie skalują automatycznie pod natywną rozdzielczość przeglądarki co w przypadku netbookowych res skutkuje rozjeżdżaniem się całości. Ficzer odpowiedzialny za podglądanie plusów/minusów również nie działa jak należy. Nie ma możliwości oglądania własnych natomiast przy czyichś wyskakuje informacja o braku przyzwolenia. no i znowu ostatni post na stronie i pewnie umknie uwadze administracji 1
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, w każdym razie w wielu przypadkach nie da się od teraz skopiować adresu wrzucanych obrazków (trzeba wejść w źródło albo w opcję odpowiadania na posta). Druga sprawa : po otwarciu obrazka w osobnym "oknie" (przyciemnienie reszty forum), kiedy zjeżdżam coraz niżej, żeby ujrzeć całość, zjeżdża cała stronka. Wyłączam obrazek i jestem w połowie tematu Oo. Nie mówię, że trza naprawiać, bo się pewnie nie da, po prostu zwracam uwagę na choojozę.
django 549 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Żeby skopiowac obrazek po prostu kliknij odrazu prawym na miniaturke. Otworzy sie pelny obrazek, ale menu kontekstowe powinno tez sie pojawic. Przynajmniej u mnie tak jest.
Fenix 3 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 A macie jeszcze jedno. Tylko, ze u mnie jakos nie bardzo chce dzialac. Wejdziecie do mojego profilu i .. uslyszycie. Albo i nie. Ja nie slysze choc widze, ze cos tam slyszec powinienem. Pogrzebcie sami w swoich profilach to zorientujecie sie o co chodzi. sprawdzone na WebKit (Midori, Chromium Nightly, Arora), Gecko (Iceape, Iceweasel), Trident (IE), Presto (Opera) i natywnym KHTML (Konqueror) - nie działa; nie sprawdzałem na Safari ale wydaje mi się, że będzie tak samo jak na pozostałych webkitach. Dzieki za informacje. Wylaczone.
Mejm 15 316 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Druga sprawa : po otwarciu obrazka w osobnym "oknie" (przyciemnienie reszty forum), kiedy zjeżdżam coraz niżej, żeby ujrzeć całość, zjeżdża cała stronka. Wyłączam obrazek i jestem w połowie tematu Oo. Nie mówię, że trza naprawiać, bo się pewnie nie da, po prostu zwracam uwagę na choojozę. Podbijam kotleta. Szczegolnie uciazliwe jest to o czym pisze wyzej w "tablicy korkowej" gdzie wrzucane sa dlugie obrazki i po skonczonym czytaniu trzeba wjezdzac z powrotem na gore.
Accoun 252 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Może było, ale po daniu komuś plusa/minusa nie można sprawdzić, kto jeszcze mu dał...
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Co do plusów/minusów - nie można podglądać kto dał seniorowi/modowi/adminowi plusa. Da się to jakoś zmienić?
Stona 569 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Tzn. zwykły user nie może. Mi to pasuje
_lukas_ 1 685 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Ale Tobie można podglądać Seniorom nie można.
Lucek 4 417 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 mi przy kazdym pokazuje 'no_permission'
wojnar 1 892 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 modom można z tego co widzę, jedynie seniorom i adminom
Stona 569 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Co nie zmienia faktu że zamieniacie się powoli w użyszkodników NK czy fotki. Słiti focia, łap plusika! Oj, dziękuję, łap tesz! :*********** 1
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Nie wiem czy było wcześniej, ale świetny pomysł z ignorowaniem sygnatur indywidualnie, tudzież zbiorowo
Stona 569 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Zbiorowo można było już od bardzo dawna. Co do indywidualnego , to nie wiem
Stona 569 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Część tematów "bolduje się" samoistnie.
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Zbiorowo wiadomo ze już kiedyś można było.Jednak pod postem a nad sygnatura po prawej stronie, wystarczy znaleźć mały krzyżyk, który załatwia sprawę, wg wyboru.
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 modom można z tego co widzę, jedynie seniorom i adminom z tego co widzę, to grupa born to fit też ma coś skopane
Rekomendowane odpowiedzi