Fenix 3 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kilka zmian i teraz wszyscy powinni widziec punkty reputacji. Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Się Feniu w to wciągniesz i jeszcze hakerem jakimś zostaniesz! Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Chyba juz mi to nie grozi. Wciagniety juz bylem. Teraz jestem na odwyku ;p Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Usuńcie skórke mobile dopoki wystepuje bug z brakiem możliwości jej zmiany na inna. Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Czy istnieje opcja zmiany ilości postów na stronie tematu? Nigdzie nie mogę tego znaleźć, ale może ja ślepy jestem. Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Usuńcie skórke mobile dopoki wystepuje bug z brakiem możliwości jej zmiany na inna. Przeciez nie da sie jej juz ustawic recznie. Wchodzilem na forum z telefonu i byla skorka mobile, ale nie wplynelo to zupelnie na skorke w normalnej przegladarce. Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No coz...kilka dni temu ustawilem w telefonie skorke mobile i od tego czasu mam ja przypisana do profilu (czyli na kompie rowniez). Nie mam mozliwosci jej zmiany. Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Trzeba było nie kombinować. Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Mam pytanie w kwestii technicznej - czemu pod nickiem i avatarem nie ma rzeczywistej liczby postów? Przykładowo, mam ich (razem z tym) 640, a pod nickiem 178. O co kaman? Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ile jesteś na tym forum? Od wczoraj? Licznik postów jest specjalnie z(pipi)any i zostanie tak bo to taka forumowa tradycja. Ekstradycja. Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Czemu nie ma rankingu? Czyżby karła bolało, że jestem wicewicewicewicekrólem tego forum? + Dodał MODERATOR 1. Przypomnieć Ci karę za ujawnianie wpisów z CPE? 2. Jak Cię tak bardzo jarają plusiki, to przejrzyj sobie dokładnie WKP, bo tam już poruszałem sprawę dawania sobie plusów żeby być w top 5 Pamiętaj, Batman to bohater wyjęty spod prawa = ścigany przez policję/milicję/ZOMO/moderację /Stona 1. CPE nie żyje. 2. oj tam oj tam 1 Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Wszystko śmiga szybko i jest raczej lepiej. Good work! Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Jak chcemy dodać dwa filmiki jako media i damy "Podgląd posta" to wywala błąd o za dużej ilości mediów. Jak damy od razu "Dodaj odpowiedź" to post zostaje od razu wrzucony. Ten sam błąd wyskakuje jak odpowiadamy na post z dwoma mediami i przejdziemy na pełny edytor. Wypadało by to poprawić. Problem jest tym bardziej dotkliwy że jak wrzucimy np duzo obrazków to nie da rady później edytować posta. I jeszcze kwestia wynikająca chyba z aktualnych problemów serwera, bo wcześniej tego nie było, ale jak odpowiadamy na jakiegoś posta to cały tekst jest wrzucony bez formatu. Trzeba dać "cytuj" i dopiero "dodaj odpowiedź". Nie działa równiez przechodzenie do pełnego edytora podczas edycji posta. Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez Square 1 Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 #2001] Przepraszamy, serwer jest zbyt mocno obciążony by obsłużyć twoje zapytanie, proszę spróbować ponownie za chwilę. i tak co chwile. Przed zmiana skina jakos serwer nie byl co 5 minut zbyt obciążony ... Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jak próbują wkleić jakąś treść, to najpierw muszę okno szybkiej odpowiedzi przesunąć kilka razy w dół enterem, tak by ta opcja "wklej" się pojawiła. WTF? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Przy pisaniu posta nie mogę zaznaczyć tekstu i go wyciąć, by wstawić w innym miejscu (przynajmniej metodą łopatologiczną PPM). Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Już 10 raz dzisiaj wyskakuje mi błąd z przeciążeniem forum. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Nie dziw się, całe 30 osób naraz weszło na forumka, to bidula ledwo zipie. Sporo jeszcze pracy przy tym nowym silniku, chociaż zaczynam się przyzwyczajać. Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 No zrobcie cos koniecznie z tym "obciazeniem serwera" bo to lekka padaka jest i zniecheca do uzytkowania forum. Ufff. Może sobie odpuścisz na dobre. Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Przy pisaniu posta nie mogę zaznaczyć tekstu i go wyciąć, by wstawić w innym miejscu (przynajmniej metodą łopatologiczną PPM). Właśnie o tym samym pisałem, tylko mi chodziło o wklejanie. W ogóle jakieś to nowe forum mało funkcjonalne. No i jak się teraz wrzuca odnośnik do innej strony z url? Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Przed chwilą odkryłem całkiem fajne usprawnienie. W momencie pisania posta, jeżeli w danym temacie pojawia się jakaś nowa wypowiedź, to dostajesz o tym powiadomienie i możliwość zobaczenia nowego wpisu Odnośnik do komentarza
arab 1 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Po cichu poszedł kolejny upgrade, poprawiający wpadki poprzedniej wersji. Czy jeszcze ktoś ma problemy z mobilną wersją strony? Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 albo ta wersja jest przekombinowana albo ktoś powgrywał masę zbędnych "ulepszaczy": funkcja "Odpowiedź" powinna działać tak jak w poprzednich wersjach tj. przenosić na nową kartę na której jest cały post i pełny edytor; rozwiązanie z eksportowaniem posta do szybkiej odpowiedzi wprowadza tylko niepotrzebny zamęt RMB to chyba zmora tego silnika - nic z menu kontekstowego nie działa jak należy (w polu szybkiej odpowiedzi) więc wklejanie trzeba robić z klawiatury przy rozszerzaniu okna szybkiej odpowiedzi i następnie kliknięciu 3 razy RMB przenosi stronę wstecz - jest to najprostszy sposób aby stracić posta ogólnie cała "szybka odpowiedź" to jedna wielka mina i nie wiadomo czy zaraz coś się nie posypie (np. teraz zniknąl kursor i nie można zaznaczyć całego tekstu) utrata posta - wprowadzcie ajaxową wtyczkę wrzucającą w cache pisany post - niektórzy z nas korzystają z gestów myszy i zdarza się nieporządane cofnięcie albo odświeżenie strony scroll na kliku MMB działa jak chce - raz z akceleracją, raz wcale, innym razem odwiesi się bez powodu siedzę głównie na czystym Presto ale na Webkit też trafiają się kwiatki Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 funkcja "Odpowiedź" powinna działać tak jak w poprzednich wersjach tj. przenosić na nową kartę na której jest cały post i pełny edytor; rozwiązanie z eksportowaniem posta do szybkiej odpowiedzi wprowadza tylko niepotrzebny zamęt Pisalem o tym. Zero odzewu. Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Rzeczywiście, okienko dodawania nowego posta to taki mały potworek. Ładny, ale wadliwy na wiele sposobów. Chociaż ogólnie rzecz biorąc nie jest źle, da się przyzwyczaić. Jestem bardzo zadowolony z ostatnich zmian w silniku forum. Wygląda to bardzo ładnie, jest funkcjonalne i przyjemnie się wszystko czyta. Wiele do szczęścia już nie potrzeba. Możliwość sprawdzenia, kto sypie minusami jest bardzo... na plus . Po poprzedniej zmianie psioczyłem jak wściekły, a teraz jest po prostu ładnie! Jedyne problemy, które mnie irytują, to: Rozjechany avatar (da się to łatwo naprawić, no ale fakt jest faktem) Licznik postów - tego raczej nie powinno być Data rejestracji - to zaś mogłoby się pojawić A tak to dziękuję za ogrom pracy, jakie administracja wkłada w to forum, bo idziemy w dobrym kierunku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi