Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Przydałaby się taka opcja na dole strony, by można było wskoczyć do dowolnego działu/grupowca po wybraniu z listy. Nie wiem jak to fachowo nazwać, kiedyś było na dole po prawej, a teraz tego nie widzę :|

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 241,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

dropdown menu :potter:

Opublikowano

Przestala niestety dzialac wersja forum dla komorek. Opera Mini 5.1 na WM6.1 otwiera mi pelne forum.

Opublikowano

Wszystko spoko w Firefoxie na kompie, ale na Androidzie w przeglądarce google nie mogę zmienić skina na mobile. Wcześniej przed zmianami tego problemu nie miałem.

Opublikowano

Chce zmienic obecne zdjecie i avatar ale nie da sie. Zapisuje, wszystko ok a potem wraca mi na stary avatar. Cizuss najpierw mi konto wywalilo, teraz to. Straszne problemy z tym forum. Please help

Opublikowano

Teraz avatar i zdjęcie są takie same, nie możesz ustawić dwóch. I jaki masz ten nowy avatar? Oko? Jeśli tak, to wyczyść sobie po prostu cookies.

Opublikowano

Teraz avatar i zdjęcie są takie same, nie możesz ustawić dwóch. I jaki masz ten nowy avatar? Oko? Jeśli tak, to wyczyść sobie po prostu cookies.

No wchodze w swoj profil-ustawienia-zmien zdjecie. Np. chcialbym to oko. Co to znaczy "wyczysc sobie cookies" madafaka? :)

Opublikowano

No po prostu wyczysc cookies w przegladarce, bo masz nowy avatar, tylko go nie widzisz :)

Opublikowano

Wciśnij se ctrl+f5 może.

Opublikowano

Jak to możliwe [wyłączając tutaj fakt że "nie ma cwaniaka na warszawiaka" i Maiden ma tajne kody/jest czarodziejem/urodzonym oszustem] ?!

wtffh.jpg

GRANDA! Ja też chcę mieć nieskończenie wiele minusików żeby poniżać kĄsolomaniaków!

Opublikowano

To samo sobie pomyślałem? Nadal limit plusów i minusów wynosi 3+ i 1- ?

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem, ja mam jeden. :P

Opublikowano

Wszyscy w grupie PTT to byly nadczlowieki.

Blad w oprogramowaniu dzieki ktoremu PTT mial 5/5. Mial.

Opublikowano

HA!

Kolejny Warszawiak ustawiony w szeregu :mocking:

Opublikowano

Przestala niestety dzialac wersja forum dla komorek. Opera Mini 5.1 na WM6.1 otwiera mi pelne forum.

Wszystko spoko w Firefoxie na kompie, ale na Androidzie w przeglądarce google nie mogę zmienić skina na mobile. Wcześniej przed zmianami tego problemu nie miałem.

Potwierdzam, na przeglądarce mobilnej na moim HD2 (Android 2.3.5, MIUI 1.8.19, ale było to samo na CM7 i AOSP) domyślnie otwiera się duże forum, a klikanie w "Użyj wersji mobilnej" nic nie daje. Można i tak działać, ale mobilna wersja jednak fajniej śmiga i jest wygodniejsza.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

A można by wrócić do tego, że pierwszy post na nowej stronie jest pierwszym postem z całego tematu? Często się to przydawało (zawsze tam można było wrzucać najnowsze/najważniejsze informacje na temat danej gry/konsoli/whatever).

Opublikowano

W aktualnym skinie/wersji nie ma takiej opcji.

Opublikowano

A nie planujecie przywrócić:

dropdown menu :sorcerer:

?

Opublikowano

Wcisnąłem iksa w prawym górnym rogu i uciekły mi statusy tagi i inne. Jak naprawić ? <stjupid>

Opublikowano

Ukryty przycisk, tuż pod ikonką "otwórz szybka nawigację"przy "wyświetl nową zawartość".

Opublikowano

Podgląd tematu to rewelacyjny patent.

vYThrcw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.