Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba cos jest nie tak z forum, bo jak wejde w dany temat to najnowsze posty mam z pazdziernika, a nie z wczoraj na przyklad :P

Mam to samo ,wiele tematów straciło po kilka /kilkanaście stron z wpisami . Mam nadzieję ze da się przywrócić owe straty

Opublikowano (edytowane)

Tematy nie straciły postów - na te "najświeższe" strony można się dostać przez swój profil chociażby (ostatnie posty). Zresztą część tematów już u mnie działa jak należy.

Edytowane przez K@t
Opublikowano

Wam tez zniknely prywatne wiadomosci ze skrzynki ? Z ostatnich 30-40 dni nie ma...

tak tez stracilem te prywatne wiadomosci

Opublikowano

Podpisuję się, przydałaby się działająca skórka mobilna, a już najlepiej dodanie obsługi Tapatalk, żeby forum dobrze wyglądało na smartfonach.

Opublikowano

Zrobimy, usprawnianym, będzie śmigało. Są kolejne wersje skryptu, niebawem zaopatrzymy forum w najnowszą możliwą, aczkolwiek sumiennie uprzedzam, że mamy po prostu dość długą listę zadań (choćby związanych z PPE) i wszystkie jednocześnie nie zrobimy.

Opublikowano

Chcę zmienic avatar i niby da się ale na portalu ppe nadal wyświetla się stary ??

To jest jakieś ograniczenie czy jakiś błąd.

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy jest możliwość wyłączenia opcji [edytuj] użytkownikowi Ogqozo ? Chciałbym zobaczyć jak wyglądają jego posty w oryginale, bo 5 edycji w ciągu 3 sekund :D

Pytam serio.

• Plusik 1
Opublikowano

To się stało dawno, jak była zmiana silnika na nową wersję, więc przypuszczalnie to z niej to wynika.

I jak, kiedy doczekamy się jakiejś sensownej możliwości przeglądania forum na komórkach? Wszystkie fora normalnie działają, tylko to nie.

na iPhone śmiga mi pięknie, ale znalazłem też api do przeglądania forum zrobionych na ipboardzie. to jest ta aplikacja:

http://itunes.apple.com/pl/app/ip.board-communities/id372597645?mt=8

zobacz czy masz taką też na swój system operacyjny, może pomoże

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...