Plugawy 3 661 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 kiedys z prawej strony pod zmianami statusu na stronie głownej byly tematy które sie obserwuje, a po zmianie silnika juz ich nie ma można to jakoś przywrócic? Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie jestem wszak pierwszym, który o to prosi, a ignorować bazę użytkowników którzy mają smartfony jest lekko niepoważne. Amen, ja oczywiście się dołączam Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja także się przyłączam. Na wcześniejszych silnikach forum spoko śmigało na moim smartfonie, a teraz lipa. Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Znowu poznikały najświeższe posty ? Coś za bardzo szwankuje forum ostatnio. Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja również jestem lekko niezadowolony z tego, że Androidowa przeglądarka nie jest wykrywana jako mobilna i nie wyświetla się na niej mobilna wersja strony, nawet po wybraniu jej ręcznie! Co z tego, że działa na iPhonie i Operze Mini (na Androidzie), co z tego, że mogę pogrzebać w user agencie... To powinna działać jak należy, kropka. Inna sprawa: fajnie, że jest auto-zapis treści pisanego posta. Gorzej, że jak się chce z tego skorzystać, to automatycznie wszystkie polskie znaki zamieniają się w "?". A nie muszę mówić, że ręczne zmienianie tego do prawidłowej postaci zajmuje więcej czasu, niż jakby się pisało tego posta od nowa? Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Widzę nowe logo się pojawiło na forumingu. Pytanko techniczne. Dlaczego po kliknięciu na logo PPE przenosi mnie na forum? ;> Pytanie jest podchwytliwe Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Fix, może ta lepiej będzie się prezentowała, co nie zmienia faktu, że te dwa loga ogólnie obok siebie średnio pasują, ale na razie tak będzie. Android - spokojnie, z początkiem roku (nie znaczy wczoraj ani dzisiaj ) planujemy zaktualizować cały skrypt. Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jak już to może lepiej też pomarańczowe, tak jak ppe... Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ta wersja loga wygląda lepiej. Ogólnie dużo lepiej wygląda bez tego cienia. Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 nie dałoby rady "zalegalizować" pisania jednego posta pod drugim? ostatnio niestety jestem autorem nieco spamerskich praktyk, mianowicie piszę w temacie, jakiś czas jest w nim cisza, piszę znów i mam problem: edytowac posta, przez co nikt nie zobaczy, że coś tam się zmieniło i moje świeże pytanie zostanie zignorowane, czy też wpisać nowego posta, za co grozi mi kolejny warn obecnie staram się mimo wszystko edytować posty, ale dziś np. wpisałem nowego w temacie o trofeach MS:A i jeden z modów skleił go z poprzednim postem; kiedyś byłem modem na forum stojącym na php przemo i ta modyfikacja miała taką opcję do włączenia, że jeśli "właściciel" ostatniego posta dokonał w nim jakichś zmian, czy zwyczajnie dopisał coś w treści, to temat na liście wyświetlał się tak, jakby kolejna osoba dopisała posta; na ten moment niestety, nawet jeśli chamsko napiszę dwa kolejne posty, to przychodzi jakiś mod skleja je ze sobą i "z zewnątrz" wygląda to tak, że ostatnim postem jest ten pierwszy, a o drugim nic nie widać; (problem, może nie jest mega palący, ale w tematach rzadziej odwiedzanych mimo wszystko przydałaby się jakaś "deska ratunku" ) Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 dobrze wiedzieć, że ktoś tu zagląda... Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 post pod postem Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 no właśnie celowo to napisałem, żeby ktoś zauważył; jednocześnie ja zauważyć chciałbym, że pisanie posta pod postem nie jest zabronione regulaminem; wiem, bo przeczytałem Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Zabronione nie jest, ale: 4. Unikaj pisania kilku postów pod rząd, lepiej edytować jednego posta niż zaśmiecać forum kilkoma zbędnymi. Oczywiście nikt nie będzie upominał za podwójnego posta gdzie drugi jest napisany po kilku dniach/tygodniach. A opisana przez ciebie sytuacji z edycją, miała chyba miejsce, gdzie drugi post powstał kilka godzin później z tego co pamiętam. Moderator zawsze może wybrać tą późniejsza datę podczas łączenia postów. Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dokladnie, nikt Ci warna nie walnie za odswiezenie tematu. Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 no ale z tego co widzialem, to po polaczeniu postów zdarzalo sie, ze temat wracal do "przeczytanych", zamiast wyswietlac sie jako swieżynka nie mam pretensji o łączenie, ale można pewne rzeczy usprawnić; na niektórych forach widziałem nawet skrypty, które zapobiegały pisaniu kilku postów pod rząd: jesli napisałem posta pod postem, to były one scalane z automatu, nowa treść była poprzedzona nagłowkiem "Dodano dnia xxxxxxx" a temat "odświeżał się" i na liście pojawiał się jakby były tam nowe posty; z resztą nigdy nie rozumiałem tej jechany na "nie pisz dwóch postów po sobie" co to kogo obchodzi, jeśli nie jest to spam, a konkretne treści lub zgłoszenie problemu? zawsze był argument "forumowych klepaczy" którzy zdobywali coraz wyższe liczby przy liczniku postów i cieszyli się tym jak zdobywaniem trofeów, ale na to jest prosta metoda - przeca można wykastrować profil z tego parametru Odnośnik do komentarza
Gość slavssn Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Zmienił się design magazynu, więc może warto by odświeżyć ikonkę forum (tę, która widnieje, gdy doda się stronę do zakładek; nie wiem jak to się fachowo nazywa)? Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 favicon - zrobi się . Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A kiedy się zrobi wreszcie ta obsługa urządzeń mobilnych? Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 URL forum.psxextreme.pl przekierowuje na ppe.pl, tak ma byc? Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Tak Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ok. W sumie dobry pomysl. 1 Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 jebłem :rofl2: Perez, w Twej wypowiedzi jest szczypta aronii czy to tak serio? Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No na serio . Wcześniej psxextreme.pl przekierowywało na forum, więc czujni userzy mieli prawo dopytać . Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No ale forum.psxextreme.pl powinno przekierować na forum, nie na portal Tak przynajmniej podpowiada mi mój dziurawy mózg Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi