Perez 1 722 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 Wszystkie zmiany to wynik aktualizacji, zalecanej przez IPB. Możliwe, że się zreflektowali, bo już w panelu jest info, że jest nowsza wersja.
mr_pepeush 96 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 czy brak możliwości przejścia w urządzeniach mobilnych z mobilnej wersji forum (a więc kompletny retard, z wykrojonymi istotnymi funkcjami i niewygodny f ch00y) na zwykłą desktopową to też efekt aktualizacji? Wczoraj jeszcze działało, rano też, a od paru godzin nie mam możliwości zmiany wersji forum na pełną (testowane w trzech różnych przeglądarkach: brak przycisku, który przenosił mnie na desktopową wersję, na jego miejscu jest button [Zmień wygląd] jedynie, ale nic nie działa. Nie po to kupiłem duży telefon, żeby się chlastać ze stronami w wersji mini
Perez 1 722 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Będziemy to sprawdzać. Dzisiaj zaktualizowaliśmy forum do najnowszej wersji(do poprzedniej aktualki wyszła błyskawicznie kolejna) i sprawdzimy, co jest nie tak.
mr_pepeush 96 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 dziękuję, dobrze wiedzieć, ze chociaż nad tym pracujecie. na tej wersji w telefonie nie da sie pracować
Owiec 281 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Co jest nie tak z tematem 'Promocje i okazje', ze nie mozna go zasubskrybowac? Przez brak subskrypcji, spieprzylo mi wczoraj Saints Row za 30zl :confused:
qvstra 3 213 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Jest mozliwosc wlaczenia podgladania kto dal mi minusa/plusa tak jak to bylo wczesniej?
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 (edytowane) Jest mozliwosc wlaczenia podgladania kto dal mi minusa/plusa tak jak to bylo wczesniej? przydaloby sie, bo teraz jest wszedzie pelno postow ktore w sumie za nic dostaja ujemne punkty, z reguly ktos probuje sie na kims odegrac, wszedzie go minusuje. widok na to kto wrzucil wcale nie powodowal konfliktow miedzy okreslonymi ludzmi, a jesli juz, to mozna to przeciez na pw tlumaczyc- i Wy jako admini powinniscie doprowadzic do tego, by tak wlasnie to wygladalo. teraz wystarczy sie z kims nie zgadzac lub kogos najzwyczajniej w swiecie nie lubic za wlasne poglady by go zminusowac i obnizyc mu repe. to juz lepiej zeby tej repy nie bylo, aha, i czy dostane range Senior Member? Edytowane 30 sierpnia 2012 przez Najtmer 2
Yacek 852 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 A to minus tak bardzo cie boli, ze nie mozesz zyc bez wiedzy kto komu daje i po co ? No ktos ci minusuje posty - no dobra. No i co z tego ? Serio pytam. 2 1
Manor 645 Opublikowano 13 września 2012 Opublikowano 13 września 2012 Miałem o to z 2 lata temu zapytać, ale zawsze zapominałem. Czy tylko ja tak mam, że jak klikam 'pokaż nowe posty' to nie wyświetla mi nowości z grupowców?
Emet 1 090 Opublikowano 19 września 2012 Autor Opublikowano 19 września 2012 (edytowane) Za wczasu zaznaczę, że jestem świadomy ułomności przeglądarki w PS3.... Czy ostatnio (może ok. tygodnia temu...) było coś zmieniane na forum? Rzecz w tym, że od pewnego czasu mniej więcej co drugie-trzecie wejście na forum czy do jakiegoś tematu (ogólnie, co 2-3 akcja otwierania jakiejkolwiek strony na forum) powoduje 30-60 sekundową, częściową zwiechę przeglądarki. Na innych stronach nie zaobserwowałem tego problemu (a już na pewno nie na taką skalę). Może to wina którejś z reklam, które ostatnio lubią się na forum panoszyć..? e: Thx Edytowane 19 września 2012 przez Emet
Perez 1 722 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Aktualizacji żadnych ostatnimi czasy nie było. Sprawdzimy pod kątem reklam, czy mogą powodować jakieś zwiechy.
Square 8 609 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Można już ponownie sprawdzać kto ocenił dany post, oraz wróciła opcja sprawdzenia które posty oceniliśmy sami.
MaZZeo 14 186 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 oraz wróciła opcja sprawdzenia które posty oceniliśmy sami. gdzie ona jest?
Gość DonSterydo Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Zakładka "reputation" w panelu.
Robak 1 235 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Od jakiegoś czasu jak wejdę w jakiś nieprzeczytany temat to przy ponownym wejściu na forum, mimo braku nowych postów, znowu mam ten temat oznaczony jako nieprzeczytany, dopiero za którymś tam razem załapuje. Nie jest tak ze wszystkimi, ale obecnie mniej więcej z połową tych, w które zaglądam. I nie są to tematy z ankietami. Nie jest to też jakiś problem u mnie, ponieważ mam tak na dwóch różnych komputerach. Ktoś się z tym spotkał ? Bo wkur.wia niemiłosiernie. 2
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 (edytowane) Od jakiegoś czasu jak wejdę w jakiś nieprzeczytany temat to przy ponownym wejściu na forum, mimo braku nowych postów, znowu mam ten temat oznaczony jako nieprzeczytany, dopiero za którymś tam razem załapuje. Nie jest tak ze wszystkimi, ale obecnie mniej więcej z połową tych, w które zaglądam. I nie są to tematy z ankietami. Nie jest to też jakiś problem u mnie, ponieważ mam tak na dwóch różnych komputerach. Ktoś się z tym spotkał ? Bo wkur.wia niemiłosiernie. U mnie tak jest tylko w tematach z ankietami, gdy ktoś zagłosuje to wyświetla jako nieczytany. Edytowane 21 września 2012 przez Zwyrodnialec
Mejm 15 316 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 Można już ponownie sprawdzać kto ocenił dany post, oraz wróciła opcja sprawdzenia które posty oceniliśmy sami. No, zalatwilem wam.
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 for Preferences § 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 - = Backspace Tab q w e r t y u i o p [ ] Return capslock a s d f g h j k l ; ' \ shift ` z x c v b n m , . / shift English Deutsch Español Français Italiano Polski Português Русский alt alt Preferences forumek mi sie spier.dolil. pod kazdym postem wyskakuje mi ten oto ciag znakow ponizej i nie moge go usunac.
Shankor 1 620 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 (edytowane) Od jakiegoś czasu jak wejdę w jakiś nieprzeczytany temat to przy ponownym wejściu na forum, mimo braku nowych postów, znowu mam ten temat oznaczony jako nieprzeczytany, dopiero za którymś tam razem załapuje. Nie jest tak ze wszystkimi, ale obecnie mniej więcej z połową tych, w które zaglądam. I nie są to tematy z ankietami. Nie jest to też jakiś problem u mnie, ponieważ mam tak na dwóch różnych komputerach. Ktoś się z tym spotkał ? Bo wkur.wia niemiłosiernie. Mam to samo. Przeglądarka Chrome. Nawet jak da się "Oznacz forum jako przeczytane" to dopiero jak się naciśnie z 10 razy to zaskakuje. Edytowane 23 września 2012 przez Shankor
Igor67 139 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Od jakiegoś czasu jak wejdę w jakiś nieprzeczytany temat to przy ponownym wejściu na forum, mimo braku nowych postów, znowu mam ten temat oznaczony jako nieprzeczytany, dopiero za którymś tam razem załapuje. Nie jest tak ze wszystkimi, ale obecnie mniej więcej z połową tych, w które zaglądam. I nie są to tematy z ankietami. Nie jest to też jakiś problem u mnie, ponieważ mam tak na dwóch różnych komputerach. Ktoś się z tym spotkał ? Bo wkur.wia niemiłosiernie. Mam to samo. Przeglądarka Chrome. Nawet jak da się "Oznacz forum jako przeczytane" to dopiero jak się naciśnie z 10 razy to zaskakuje. Też mam tak samo, chrome, czytam temat wchodzę ponownie i znowu jako nie przeczytany temat mi wyskakuje.
Luqat 969 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 To znak, że czas zmienić przeglądarkę
mr_pepeush 96 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 rozumiem, ze forum, aby zyc, musi miec reklamy na utrzymanie, ale od pewnego czasu to juz przegiecie. czy musi byc tez jednoczesnie zrodlem zarobku? pojawia sie coraz wiecej reklam, ktore uniemozliwiaja korzystanie z forum za posrednictwem telefonu. ostatnio wpienial mnie ten pasek poziomy, ktory na kompie plywa zawsze wraz z przewijaniem okna - na komorce czesto sie wywalal i trzeba ponownie ladowac strone. jednak na te chwile chcialbym serdecznie pogratulowac tworcy reklamy HP, z haslem (zdaje sie) "plac mniej za wiecej", ktora wywalalo mi po wejsciu do dzialu ps3. pojawia sie baner i szare tlo na cala strone. na cztery zainstalowane przegladarki, zadna nie byla w stanie zamknac tej reklamy. widzialem tylko ze ladowal sie wybrany temat, po sekundzie wskakiwala reklama, bez znacznika "zamknij". jak juz musicie dawac reklamy, to zadbajcie o to, aby byly zgodne z obowiazujacym prawem i zeby nie byly mocno inwazyjne dla usera. teraz czesto mi sie w fonie strona wywala przez reklamy wlasnie. a odnosnie problemow z chromem: sprawdzcie, czy Wasz provider nie stosuje czegos takiego jak lokalny temp na serwerze, przez ktory sie laczycie z siecia. kiedys byl to popularny zabieg aby odciazyc lacza, przez co raz zaladowana strona byla w ten sam sposob ladowana przez kilka dni, przez co czesc tresci sie aktualizowala, a czesc nie. cookiesy moga byc na stale wgrane i dopiero po kilku dniach Wam sie widok odswiezy. ja mam chroma juz od bardzo dawna i nigdy podobnych bolaczek nie zaznalem. najlepsza przegladarka na pc (choc na komorce ssie pale Operze).
Robak 1 235 Opublikowano 24 września 2012 Opublikowano 24 września 2012 To znak, że czas zmienić przeglądarkę Ja to mam pod Firefoxem, więc nie bałdzo.
Lipa 512 Opublikowano 24 września 2012 Opublikowano 24 września 2012 Pepush - Jeżeli chcesz przeglądać forum na telefonie, polecam zainstalować Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi