Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rzecz w tym, że dla mnie najwygodniesza wersja forum to ta sama, którą widzimy na pc; nawet w pierwszej chwili laduje sie wersja mobilna, ale jest tak bardzo do "d" że nawet nie chcę o niej rozmawiać :/ nie po to inwestowałem w dobry telefon z wyświetlaczem o sporej rozdzielczości, żeby teraz przez głupie banery oglądać strony w takim formacie, w jakim może wyświetlić go byle nokia z dziadoskim symbianem;

• 2 tygodnie później...
Gość Wściekły Pies
Opublikowano

ostatnio kilka razy dziennie wywala mi error 503.

Opublikowano

@easye Nie oszukałem (zresztą, bardzo miła, roszczeniowa postawa), tylko zabakło czasu, a dzień się niestety nie chce rozciągać. Naprawione, powinno działać.

@Square A error 503 - cóż, znaczy o przeciążeniu serwera, i do czasu aż... well, w każdym razie wiemy, że dzieje się niedobrze i w tym kierunku też działamy.

Opublikowano

co się dzieje?

od kilku dni niezależnie od tego czy zaglądam tu przez komórę czy kompa, z domu, czy pracy, z wifi, kabla, 3G: pojawia sie komunikat o tym, że coś nie halo, że niby błąd nie po stronie foruma, a po mojej. jesli padnie forum, lezy tez ppe.pl, tam wyskakuje komunikat "brak polaczenia z baza" czy jakos tak... wtf?

Opublikowano

ostatnio w ogole forum często zdycha (np wczoraj ok 24) , czyżby cięcia w ilość reklam odrazu przeniosły sie na obcięcie kosztów servera i teraz bedzie sie przeciążał co 2 dni?

normalnie jakby PZPN tutaj rządził :P

Opublikowano

Sciepka to jest dobra jak 10 chlopakow chce sobie wykupic na 3 miesiace serwer aby pograc w counter strike'a.

Wyobrazasz sobie sciepke na serwer dla dużego przedsiebiorstwa jakim jest psx extreme ? Bo ja nie.

Opublikowano

No na pewno będzielepiej, przecież nie wykupili dodatkowej usługi z errorami. Są chwilowo jakieś awarie i nie ma co o nich pisać bo każdy wie, że są. Znikną i będzie dobrze, świat bez tych kilku chwil na forum się nie zawali.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to wina samego silnika forum, ale pewnie nie bo moze po prostu ktorys mod wywalil mi tekst z zakladki "o mnie".

Nie mialem tam zadnych linkow, obrazkow czy niedozwolonych tresci, ale jednak zawartosc dziwnym trafem zniknela - pewnie komus sie nie spodobalo. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...