Perez 1 679 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Da się w końcu całkowicie wyłączyć wersję mobilną forum, czy nikt się tym nie zainteresował? W sensie wyłączyć gdzie? Osobiście na laptopie korzystam z normalnej, na HTC z mobilnej - co tu wyłączać? Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Chce używać normalnej skórki na telefonie. Daję "wróć do wersji normalnej" na dole strony, ale po restarcie przeglądarki wraca na mobilną. Wolałbym mieć możliwość np. całkowitego wyłączenia jej w opcjach... Edytowane 20 Listopada 2012 przez Accoun Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Zmień sobie ustawienia przeglądarki w telefonie. Bo to ona wysyła "sygnał" do silnika forum, że korzystasz z urządzenia mobilnego. Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Z tym, że to zależy od forum. Np. siedzę na NeoGAFie i tam wersja mobilna ma ręce i nogi. Może dlatego, że samo forum nie ma tylu rzeczy, których nas tu ta wersja mobilna pozbawia? Nie wiem, ale tam mi to pasuje i nie chciałbym stracić możliwości korzystania z tego... Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Coś czuję, że nie wyłączą mobilnej wersji tylko po to, żebyś ty miał wygodnie i nie musiał przełączać skórki (co zajmuje 10 sekund). Albo rybki albo akwarium. Problem leży w twoich upodobaniach i twoim telefonie, a nie w silniku tego forum. Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jeśli chcecie definitywnie pozbyć się problemu z botami, to polecam zainstalować ten dodatek: https://www.keycaptcha.com/ przy okazji możecie wyłączyć wtedy aktywacje konta przez admina, zaoszczędzicie trochę czasu. Sam miałem problem z nimi na moim forum, ale po zainstalowaniu tego dodatku problem z botami znikł w 100% i jest to potwierdzone na niejednej stronie. Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Czy tylko mnie po kliknieciu "przejdź do ostatniego nieprzeczytanego postu" przenosi na jakieś prehistoryczne strony i co chwilę tematy pokazują się jako nieprzeczytane ? Dziwne, naprawiło się po napisaniu tego posta. Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Tak, przepraszam, to chwilowe . Sprawdzamy niektóre rzeczy, m.in. to, że czasami nie wyświetla się ostatni post w temacie, mimo iż jest na głównym listingu jako ostatnio dodany. Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nie gniewam się, ale przez moment myslałem że to ze mną coś nie tak czy tam inne deja vu Co do ostatniego nie wyświetlającego się postu, to wystarczy ręcznie przejść (wpisać numer strony) na stronę wyższą niż jest w temacie, wtedy pokaże magiczną stronę z poza skali tematu. Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Square, ale to nie chodzi o magiczne sztuczki . Skrypt raczej jest OK, bo kilka takich forów odwiedzam i tam problemów nie widzę. Obawiam się, że te niektóre usterki to wynik aktualizacji do aktualizacji wcześniejszych aktualizacji . Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Czyli problem się pojawia jak post powinien być przeniesiony na kolejną stronę. Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Perez, mi chodzi o tymczasowe rozwiązanie dla użytkownika, bo wiadomo że nie powinniście tego tak zostawiać Co do samego skryptu, to nie występuje to zawsze z tego co widzialem. Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Chciałbym zauważyć że wyszukiwarka tematów/postów leży i kwiczy ;/ przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dzięki za info, przyjrzymy się. Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Czy tylko mi forum pieprzy sie na chromie? (podwojne cytaty, wykrzaczajaca sie wyszukiwarka, niewyswietlajace sie spoilery, etc) Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Też używam Chrome i wszystko dobrze działa Może odinstaluj j zainstaluj ponownie Chrome? Wyczyścić "ciasteczka"? Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 dziś jak wchodze na forum to avast wyskakuje mi z wiadomością że zablokował trojana, już 3 razy tak było macie coś złego w kodzie? Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 W nocy forum było przenoszone na nowy serwer. Zgłosimy sprawę adminowi. Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 mozna by przywrocic wyswietlanie dat po "naszemu" i czas 24 godzinny. btw. Perez, przeciez Ty jestes adminem Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 mozna by przywrocic wyswietlanie dat po "naszemu" i czas 24 godzinny. btw. Perez, przeciez Ty jestes adminem A te daty po "naszemu", to jaki to był format, bo nie pamiętam... Usunąłem póki co AM/PM. A co do admina - ja to mogę daty pozmieniać, ale niektóre błędy to już sprawy admina od spraw technicznych . Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Taki jak teraz tylko po naszemu Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Czemu nie mogę zmienić avatarka? Wyskakuje mi jakiś problem ze zmianą zdjęcia. Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 tymczasowe problemy techniczne. odpowiedni ludzie wiedzą o tym i zajmują się tym. Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Czemu nie mogę zmienić avatarka? Wyskakuje mi jakiś problem ze zmianą zdjęcia. Proszę sprawdzić teraz. Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Avek działa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi