Skocz do zawartości

Silnik forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się w końcu całkowicie wyłączyć wersję mobilną forum, czy nikt się tym nie zainteresował?

W sensie wyłączyć gdzie? Osobiście na laptopie korzystam z normalnej, na HTC z mobilnej - co tu wyłączać?

Opublikowano (edytowane)

Chce używać normalnej skórki na telefonie. Daję "wróć do wersji normalnej" na dole strony, ale po restarcie przeglądarki wraca na mobilną.

Wolałbym mieć możliwość np. całkowitego wyłączenia jej w opcjach...

Edytowane przez Accoun
Opublikowano

Z tym, że to zależy od forum. Np. siedzę na NeoGAFie i tam wersja mobilna ma ręce i nogi.

Może dlatego, że samo forum nie ma tylu rzeczy, których nas tu ta wersja mobilna pozbawia? Nie wiem, ale tam mi to pasuje i nie chciałbym stracić możliwości korzystania z tego...

Opublikowano

Coś czuję, że nie wyłączą mobilnej wersji tylko po to, żebyś ty miał wygodnie i nie musiał przełączać skórki (co zajmuje 10 sekund). Albo rybki albo akwarium. Problem leży w twoich upodobaniach i twoim telefonie, a nie w silniku tego forum.

Opublikowano

Jeśli chcecie definitywnie pozbyć się problemu z botami, to polecam zainstalować ten dodatek:

https://www.keycaptcha.com/

przy okazji możecie wyłączyć wtedy aktywacje konta przez admina, zaoszczędzicie trochę czasu. Sam miałem problem z nimi na moim forum, ale po zainstalowaniu tego dodatku problem z botami znikł w 100% i jest to potwierdzone na niejednej stronie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tylko mnie po kliknieciu "przejdź do ostatniego nieprzeczytanego postu" przenosi na jakieś prehistoryczne strony i co chwilę tematy pokazują się jako nieprzeczytane ?

Dziwne, naprawiło się po napisaniu tego posta.

Opublikowano

Tak, przepraszam, to chwilowe :). Sprawdzamy niektóre rzeczy, m.in. to, że czasami nie wyświetla się ostatni post w temacie, mimo iż jest na głównym listingu jako ostatnio dodany.

Opublikowano

Nie gniewam się, ale przez moment myslałem że to ze mną coś nie tak czy tam inne deja vu :)

Co do ostatniego nie wyświetlającego się postu, to wystarczy ręcznie przejść (wpisać numer strony) na stronę wyższą niż jest w temacie, wtedy pokaże magiczną stronę z poza skali tematu.

Opublikowano

Square, ale to nie chodzi o magiczne sztuczki :). Skrypt raczej jest OK, bo kilka takich forów odwiedzam i tam problemów nie widzę. Obawiam się, że te niektóre usterki to wynik aktualizacji do aktualizacji wcześniejszych aktualizacji :).

Opublikowano

Czyli problem się pojawia jak post powinien być przeniesiony na kolejną stronę.

Opublikowano

Perez, mi chodzi o tymczasowe rozwiązanie dla użytkownika, bo wiadomo że nie powinniście tego tak zostawiać :) Co do samego skryptu, to nie występuje to zawsze z tego co widzialem.

• 2 tygodnie później...
Gość yaczes
Opublikowano

Czy tylko mi forum pieprzy sie na chromie?

(podwojne cytaty, wykrzaczajaca sie wyszukiwarka, niewyswietlajace sie spoilery, etc)

Gość Szprota
Opublikowano

Też używam Chrome i wszystko dobrze działa :)

Może odinstaluj j zainstaluj ponownie Chrome? Wyczyścić "ciasteczka"?

Opublikowano

dziś jak wchodze na forum to avast wyskakuje mi z wiadomością że zablokował trojana, już 3 razy tak było

macie coś złego w kodzie?

Opublikowano

mozna by przywrocic wyswietlanie dat po "naszemu" i czas 24 godzinny.

btw. Perez, przeciez Ty jestes adminem ;)

A te daty po "naszemu", to jaki to był format, bo nie pamiętam... Usunąłem póki co AM/PM.

A co do admina - ja to mogę daty pozmieniać, ale niektóre błędy to już sprawy admina od spraw technicznych :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...