Perez 1 722 Opublikowano 28 grudnia 2012 Opublikowano 28 grudnia 2012 Taki jak teraz tylko po naszemu Powinno być już OK
Daffy 10 582 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 ostatnie dni to ciągłe problemy z wejściem na forum...blądem są DNS...wina forum czy mojego dostawcy neta? wszystkie stronki działają, problem mam tylko z tym forum, ppe.pl, ps3site.pl i forum ps3site.pl
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 Dodaliście przerwę między liczbą tysięcy a resztą liczby w liczbie postów, zauważyłem :]!
Perez 1 722 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 ostatnie dni to ciągłe problemy z wejściem na forum...blądem są DNS...wina forum czy mojego dostawcy neta? wszystkie stronki działają, problem mam tylko z tym forum, ppe.pl, ps3site.pl i forum ps3site.pl To już powinno być OK. Migracja forum na nowy serwer rozpoczęła się przed świętami, ale stary definitywnie został wyłączony dopiero wczoraj, tak że przed 2-3 dni był moment, że niejako równolegle istniała kopia forum. Od wczoraj wieczora nie powinno być już problemu.
Square 8 609 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 Nie wiem jak u innych, ale u mnie forum w tej chwili ostro zamula, strony ładują się po kilka sekund itd.
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 (edytowane) Nie wiem jak u innych, ale u mnie forum w tej chwili ostro zamula, strony ładują się po kilka sekund itd. wlasnie wszedlem zeby to napisac. Edytowane 29 grudnia 2012 przez D.B. Cooper
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 Ja mam tak, że jak piszę posta, to nieraz trzeba klikać 2 razy w "napisz", bo za pierwszym nie zapisuje. Czasem też wyskakuje błąd.
Perez 1 722 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 Za te chwilowe "zamuły" przepraszamy, to po prostu jeszcze kwestia "dotarcia" serwera. Na bieżąco sprawdzamy obciążenie i dostosowujemy serwer do niego.
Bzduras 12 578 Opublikowano 30 grudnia 2012 Opublikowano 30 grudnia 2012 A, wyszukiwarka dalej nie działa.
adamst85 96 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 W googlach wpisuje forum psx extreme, wchodzę a tam jakieś popierd.ółki. I tak na paru kompach? Mozilla.... Muszę włazić na stronę PPE.PL i dopiero forum. O co kaman?
Perez 1 722 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 Hmm... a to dziwne. U mnie fraza "forum psx extreme" zwraca jako pierwszy wynik forum, drugie jest PPE.
Kalafior 9 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 Jest problem z DNSami albo proxy. Ja też tak mam że wpisuję z palca psxextreme.info i wskakuje jakaś spamerska strona (być może z wiruasmi). Dopiera za drugim razem ładuje się poprawnie.
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 tylko u mnie forum wypieprza sie przy przejsciu na cokolwiek? srednio tak co 2 klikniecie w jakikolwiek odnosnik
noxious33 71 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 (edytowane) też tak mam. Jest problem z DNSami albo proxy. Ja też tak mam że wpisuję z palca psxextreme.info i wskakuje jakaś spamerska strona (być może z wiruasmi). Dopiera za drugim razem ładuje się poprawnie. Od paru dni już nie, ale jeszcze przed nowym rokiem całkiem często jak wchodziłem na forum, to przekierowywało mnie na jakąś podejrzaną stronkę. Edytowane 2 stycznia 2013 przez noxious33
Square 8 609 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 U mnie strasznie zamula, a wykrzacza się co kilkadzisiąt kliknięć.
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 U mnie identycznie.
Perez 1 722 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 W nocy dokonaliśmy kolejnych modyfikacji serwera, powinno być już lepiej. Oczywiście jeśli pojawią się jakieś błędy ("zamulanie" strony, wysypywanie się forum) - proszę o informację.
Gość Kyo Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 Jakiś reset był? Pytam ponieważ avek zmienił mi się na świąteczny Pewnie było wielokrotnie pisane ale nie wiem czy było już robione czy dopiero będzie - wyszukiwanie nadal nie działa.
Perez 1 722 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 Taki, avki były przywracane, bo niektórych nie było w ogóle i były związane z tym błędy, więc przywrócono je z backupu. Wyszukiwanie - wiemy, jest na liście do zrobienia.
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Wyszukiwanie - wiemy, jest na liście do zrobienia. srał pies to wyszukiwanie jak wejście na forum graniczy z cudem. Z tego co pamiętam nigdy nie narzekałem na działanie forum nawet jak co 30 minut był ISP Error. Ale bez jaj, to trwało powiedzmy dwa dni max i było po problemie. Obecnie od kilku już dni albo forum ładuje się jak krew z nosa albo "It seems that web page you are lookig for does not exist" albo "Chrome robił co mógł ale nie udało się". Cyrk - stron nie znajduje, ładuje je 5 minut albo trzecia wersja - daję psxextreme.info, pojawia się info o jakimś przekierowaniu które kończy się tym, że "Podana strona nie istnieje". Ja rozumiem dzień, dwa, trzy ale kurcze to jest tak gdzieś od Sylwestra? Zajmujemy się tutaj avkami, sravkami, wyszukiwareczkami i kosmetyką podczas gdy cały serwis leży i kwiczy. Help a najbardziej irytujące jest to, że człowiek dostanie się na forum, smaruje posta naciska Napisz i ... "Podana strona nie istnieje" (pipi)a, dochodzi do tego że przed wysłaniem posta trzeba ctrl-c zrobić bo inaczej twórczość w p.izdu. no. 2
Square 8 609 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Po przeczytaniu postu Waldka miałem pisać coś w stylu, że że forum tylko zamula, ale odpuściłem. Jakiś czas później miałem te same komunikaty.
Perez 1 722 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Komunikaty o błędach to wynik DNS-ów, z którymi po przenosinach były problemy. Techniczne sprawy z serwerem naprawiamy na bieżąco.
Mustang 1 742 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Wczoraj jak pisaliście te posty nawet nie byłem w stanie wejść na forum. PPE.pl tak samo mi nie działało.
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Taki, avki były przywracane, bo niektórych nie było w ogóle i były związane z tym błędy, więc przywrócono je z backupu. Wyszukiwanie - wiemy, jest na liście do zrobienia. czyli ppe/forum/ps3site lezy na 1 serwerze? bowiem te wszystkie 3 strony lezaly i kwiczaly
Rekomendowane odpowiedzi