Square 8 503 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Aktualizacja chyba nie wgrana bo za cicho coś Od kilkunastu minut forum strasznie zamula (ładowanie stron trwa minutę, albo wywala SQL Error). Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Aktualizacja chyba nie wgrana bo za cicho coś Od kilkunastu minut forum strasznie zamula (ładowanie stron trwa minutę, albo wywala SQL Error). Admin dostał cynka jakiś czas temu Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Coś się forum popsulo na telefonie. Wczoraj na operze normalnie działalo,dzisiaj coś jest nie tak. Nie można rozwinąc statusow,obok nazwy działow jest wielki pomarańczowy napis "Nowsze" Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Coś się forum popsulo na telefonie. Wczoraj na operze normalnie działalo,dzisiaj coś jest nie tak. Nie można rozwinąc statusow,obok nazwy działow jest wielki pomarańczowy napis "Nowsze" dobra tego pomoranczowego prostokata już nie ma,ale nadal nie można rozwijac komentarzy w statusach,rozwijać spoilerow wczoraj działalo jak zawsze bardzo dobrze,co popsuliscie (( Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nic się w tym temacie nie działo. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka w telefonie? Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Panowie, co się znowu dzieje. Jak nie zamulanie forum, to problemy z sqlem, albo nie znajduje w ogóle serwera. Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ponownie przepraszamy za problemy. Na bieżąco analizujemy przyczyny tych problemów i możliwie szybko postaramy się je wyeliminować. Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 znow nie pokazuje 1 posta na nowej stronie? Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Ta odpowiedź została wygenerowana automatycznie, prosimy na nią nie odpowiadać: Ponownie przepraszamy za problemy. Na bieżąco analizujemy przyczyny tych problemów i możliwie szybko postaramy się je wyeliminować. a na serio to kiedy naprawicie wyszukiwarke? nie działa od wielu tygodni Edytowane 3 Lutego 2013 przez Yano Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Po weekendzie z urlopu wraca admin, bez którego nie bardzo chcę zaczynać upgrade forum, bo niestety sami widzicie, jak działa choćby serwer. A schodzi się z tym, bo w pierwszej kolejności chcemy ogarnąć serwer. Nowa wersja IPB już czeka na instalkę, mam nadzieję, że wtorek/środa zamkniemy wreszcie temat, o ile z serwerem nie wynikną jakieś kwiatki. Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pytanko. Czy po kliknięciu "Następny nieczytany temat" jest możliwość dodania jakiegoś powiadomienia z informacją o nazwie czytanego aktualnie tematu ? Coś na wzór "x nowych postów" jak korzystamy z niepełnego edytora. Myslę że ułatwiło by to znacząco korzystanie z tego przycisku. Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 a ja chcialbym wyswietlic nowa zawartosc ale wszystkich tematow. a tak osobno musze odpalac tematy o nowym numerze i osobno grupowce. da sie tak ustawic? czesto korzystam na telwfonie (np. teraz) i na wolniutkim necie 3g zanim pootwieraja mi sie linki w tle, to troche trwa, a tak wszystko bylo by od razu. Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Szanowni użytkownicy, wybaczcie ciąg dalszy problemów z forum, ale niestety sytuacja okazała się poważniejsza, niż myśleliśmy. W wyniku błędu w skrypcie, forum powodowało znaczne obciążenie serwera, stąd te "zamuły" (to też było powodem wyłączenie forum). Obecnie skrypt został zaktualizowany do najnowszej wersji (przy okazji naprawiliśmy błąd związany z wyszukiwarką). Aktualnie na bieżąco monitorujemy stan forum, aby sprawdzić, czy nie pojawią się znowu problemy z nadmiernym obciążeniem. Wszelkie błędy proszę zgłaszać na bieżąco. W ciągu najbliższych dni dokonamy kolejnych napraw i usprawnień, aby doprowadzić forum do pełni życia . Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ej, nie róbcie tak nigdy więcej! Tak bez ostrzeżenia, na tak długo... straciłem całą ochotę do życia. Nawet nowe zabawki nie dawały mi radości, bo nie miałem z kim o nich porozmawiać. Nachodziły mnie bardzo czarne myśli. A tak na serio, to trochę szkoda, że nie daliście żadnego znaku, bo sporo ludzi na PT robi małe wymiany i sprzedaże, trochę słabo jak komuś w trakcie deala pada forum i nie ma żadnego sposobu na dotarcie do drugiej strony, do wiadomości i danych. No, ale dobrze, że forumek już jest znów żywy . Wystraszyliście mnie tym 10.02!! Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Za to nieplanowane wyłączenie przepraszamy, niestety gdy się okazało, co jest nie tak, to chcieliśmy niezwłocznie zatrzymać ten proces, bo tak to by serwer marnie skończył żywot. Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Padło i wstało, ppe.pl też nie działało. ;-( Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 mi tam ciagle zmula to forum. fajnie, ze w ogole dziala ale wczytuje sie milion lat. Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 jeśli moża cos zasugerować ro miło by było gdyby na PPE pojawiał sie news o przerwie w działaniu forum i dacie wznowienia po pierwsze zawsze to jakaś informacja i wiadomo czego sie spodziewac po drugie w komentarzach do tego newsa moglibyśmy złorzeczyć na okrutny los Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jeśli będziemy planowali wyłączenie forum, na pewno o takim czymś poinformujemy. Niestety czasami to po prostu awaria, a kiedy takowa będzie miała miejsce, trudno zgadywać. Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 tez macie problem z tapatalkiem? bo u mnie w całym temacie mam tylko posty z pierwszej strony Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Sprawdzimy, możliwe że to wynik aktualizacji forum. Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Mam tak samo jak Qvstra. Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Nie wiem czy ja mam taki problem. Na telefonie(Opera Mobile) i na komputerze(Google Chrome) nie wyświetlają mi się po prawej stronie statusy. Nic sobie nie odznaczałem zeby nie byly widoczne Screen na dowód A żeby zobaczyć statusy i napisać to muszę przez ten link wchodzić http://www.psxextreme.info/statuses/all/. Nawet będąc wylogowanym to statusów nie widać Edytowane 8 Lutego 2013 przez Lionel Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Hmm, mam Chrome'a i wszystko OK. Może wyczyścić cookies powiązane z forum? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi